-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Podvod spociva v tom co som uz napisal. Zalozis si stranku na FB, das tam obsah o sutazi, ci dovolenka, telefony alebo neviem co vsetko a cakas, ze to ludia budu lajkovat, zdielat a takto sa to pekne zaplni. A potom obsah zmenis a pripadne stranku predas.
To za kolko to preda je uz jeho vec, on musi vediet na kolko ocenuje hodnotu stranky s 1000 lajkami.
To za kolko to preda je uz jeho vec, on musi vediet na kolko ocenuje hodnotu stranky s 1000 lajkami.
Aha. No to je riadny odrb. Clovek by si myslel, ze v tom je aj nejaka pridana hodnota, co sa tyka jeho vlozeneho intelektu. 
zdar mam desire x a aktualizoval som fb.. som nemilo prekvapeny lebo uz mi z chatu pri podrzani prstu na dorucenej fotke ponukne save foto ale neulozi, nejaka rada?
Ahojte 
prosím vás, poradíte mi ? ... na svojej stránke na FB, sa mi akosi nedá zmeniť titulná fotka, skúšal som rôzne fotky, ani jedna nešla, vyberiem možnosť vybrať, a potom iba načítava a nič
Kde môže byť problém ?
prosím vás, poradíte mi ? ... na svojej stránke na FB, sa mi akosi nedá zmeniť titulná fotka, skúšal som rôzne fotky, ani jedna nešla, vyberiem možnosť vybrať, a potom iba načítava a nič
Toto čo bolo akože, sa mi teraz stalo asi 10 minút to trvalo. Cez prehliadač mi neukazovalo správy ako by som žiadnu neposlal nikdy a že služba nedostupná.
-
Hellboy248
Guru wannabe
kMan: co chces k tomu pocut akoze? proste fb, ty s tym nic nespravis iba mozes cakat az sa to da do povodneho stavu ..
Hej no, po update vám nepadá stále messenger??
-
xjojox2246
Star
ako možem získať takýto chat na facebook
- Prílohy
-
- fbchatbubbles.jpg (26.49 KiB) 1473 zobrazení
Ja som to mal automaticky, zrazu sa to preplo a bolo. Možno je to tým že mám po anglicky FB, sú skorej aktualizácie.
V poslednej dobe mi na Chrome ide Facebook neskutočne pomaly. Odozva ako sviňa, scrollovanie sekavé, celé spomalené. Akonáhle prepnem do iného tabu, tak super. Kde je problém?
-
Grim
Darca
...vo Facebooku...tona Javascriptu zabalená v HTML hlavičke...
Ale robí to aj vám? Mne to začalo iba pred pár dňami.
-
Grim
Darca
...mne to v Opere nerobí až tak...jedine keď rolujem dolu a čím hlbšie do histórie idem, tým viac to seká, jak sa tam nabalujú nové statusy alebo správy...nedávno ma ale kamarát volal k rovnakému problému...FB mu seká a to už od začiatku, zhodou okolností tiež používa Chrome...bohužiaľ som nemohol spraviť viac ako pokrčiť plecami...vraj skúšal aj iné prehliadače ale mal rovnaký problém...keď sa ale na tom istom notebooku prihlási jeho frajerka, tak jej to neseká...napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...
-
Hellboy248
Guru wannabe
Grim: skor by stacilo dat nezobrazobat fanpange v hlavnych novinkach ..ostanu ti statusy a ko*ot od frendov. ja mam zas problem ze opera seka a chrome ide vyborne
Ani jedna z týchto vecí sa mňa netýka. Preto sa čudujem. Začalo to robiť zo dňa na deň.Grim napísal:.napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...
-
Hellboy248
Guru wannabe
v spravach od jedneho cloveka mi ukazu ze poslane z mobilu kde je moznost kliknut na mapu a zobrazit presne odkial odpisal ..ako sa to da vypnut? teda aby odosielajuci pisal a ostatni nevideli mapu a kde je?
-
hojko
Site Admin
Ano, treba v mobilnej aplikacii vypnut v nastaveni lokaciu, resp. taku malu sipku, ktora je pri pisani spravy.
ja hlupak som klikol na link od priatela na fb a zrazu vsetkym priatelom poslalo do chatu smajlik odo mna
a potom aj nejaky podivny link,da sa s tym nieco urobit? ci mam iba pockat,kym to vsetkym poodosiela a zajtra uz bude vsetko OK?
Je to virus, teraz sa siri Facebookom.
-
yoggy
mne to robí tiežHensym napísal:Ale robí to aj vám? Mne to začalo iba pred pár dňami.
skúsim, uvidímGrim napísal:...mne to v Opere nerobí až tak...jedine keď rolujem dolu a čím hlbšie do histórie idem, tým viac to seká, jak sa tam nabalujú nové statusy alebo správy...nedávno ma ale kamarát volal k rovnakému problému...FB mu seká a to už od začiatku, zhodou okolností tiež používa Chrome...bohužiaľ som nemohol spraviť viac ako pokrčiť plecami...vraj skúšal aj iné prehliadače ale mal rovnaký problém...keď sa ale na tom istom notebooku prihlási jeho frajerka, tak jej to neseká...napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...