Národná bločková lotéria

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Národná bločková lotéria

Príspevok od používateľa begbeee »

Bože moj, nič iné nečítam, iba o nejakých debiloch, ktorí budú deliť nákup na 100 bločkov. Keď jedného zažijete potom sa ozvite.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Riesite tu nizku sancu na vyhru. Aka je presne? Len tak zo zvedavosti.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...závisí to od toho, koľko ľudia zaregistrujú bločkov...výhier bude 10 (od 10 000€ do 100 €) a každý bloček má šancu na výhru v dvoch žrebovaniach...koľko je ľudí na SVK? A už len z tohto fóra koľkí napísali, že sa im to neoplatí...podľa mňa je tá šanca určite vyššia ako v iných lotériách...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vraj prvý deň bolo zaregistrovaných 280 000 bločkov. Kto sa tomu rozumie... 1:280 000 je skoro istá výhra :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

O co tu v skratke ide? Teda hlavne ma zaujima, kto plati tie vyhry? Stat? Kedze je to statna loteria.
Clovek nepozera TV a tu uz volake blocky sa deju a ludia hned miliony vidia, wtf? To az tak media dokazu ludi ovplyvnit.

Uz som neraz nakupil bez blocku a aj tak radsej spravim kazdy mozny krat. Usetrit coilen 20eur sa vzdy oplati.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

IMO zase blbá poznámka. Ak nechceš bloček tak ho nezober, ale v Tescu mi bloček nahodia, či chcem či nechcem a v milion inych prevadzkach tiež. Tak prečo ho nezobrať a neskúsiť šťastie?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm, tym padom ked sa clovek nad tym tak zamysli, tak clovek pracujuci v supermarkete, keby odkladal kazdy blok co zahodi alebo nezoberie clovek co nakupi, tak si to moze hodit pod seba za den aj par 10tok blockov :) Ktovie ako to maju osetrene..

begbee: Myslel som to skorej v tom zmysle, ze teraz kazdy ide zbierat blocky a davat do loterie, lebo super truper mam sancu "zdarma" nieco vyhrat. Ako kukam spravu na nete nejakych 300tis blockov uz je.No ked treba aby ludia sli do ulic a protestovali proti tomu, ze ich o ich prachy pripravuje tento stat, tak tam uz ludia tak rychlo sa nehrnu. Na hlavu je to cele.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbeee napísal:Vraj prvý deň bolo zaregistrovaných 280 000 bločkov. Kto sa tomu rozumie... 1:280 000 je skoro istá výhra :)
...no to si sa dosť sekol...šanca na výhru je vyššia (za prvý deň), pretože každý blok má šancu vyhrať dvoch zlosovanich, takže 280 000/2 = 140 000 a dá sa vyhrať 10 cien, takže 140 000/10 = 14 000...ja viem, nie je to bohvieaká šanca, ale určite vyššia ako vyhrať 300 000€ v nejakom lote pri šanci 14 000 000...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

begbeee napísal:Vraj prvý deň bolo zaregistrovaných 280 000 bločkov. Kto sa tomu rozumie... 1:280 000 je skoro istá výhra :)
Aj ja by som rad, ale registracny email akosi nechce prist. Mal niekto podobny problem? Pouzivam gmail a uz je to viac ako hodina od registracie a stale nic.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na sme.sk to bolo zhodnotene tak, ze na GMail koncia spravy v spame a podobne aj na Azete. Takze to hladaj tam.

Edit: Tu to je: http://ekonomika.sme.sk/c/6936316/block ... kerov.html
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To mi napadlo, ale v spame nic nemam. Zrejme to gmail rovno zahadzuje, kazdopadne vdaka za odkaz, aspon viem, ze nie som sam :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Grim napísal:
...no to si sa dosť sekol...šanca na výhru je vyššia (za prvý deň), pretože každý blok má šancu vyhrať dvoch zlosovanich, takže 280 000/2 = 140 000 a dá sa vyhrať 10 cien, takže 140 000/10 = 14 000...ja viem, nie je to bohvieaká šanca, ale určite vyššia ako vyhrať 300 000€ v nejakom lote pri šanci 14 000 000...
-nechcem sa hadat ,ale tie tvoje pocty su mylne :wink: nehovoriac o tom ze do konca mesiaca bude tych blockov mnohonasobne viac,sanca vyhrat bude uplne zanedbatelna
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...samozrejme, tento podstatný fakt som si síce uvedomoval, ale do výpočtov som ho nezahrnul, keďže ide o pohyblivé číslo...navyše som sa v podmienkach dočítal, že žrebovanie bude organizované tak, aby v každom kraji vyhral jeden bloček...druhá vec je, že v druhom žrebovaní sa bude žrebovať IBA z bločkov s rovnakým DKP aké mali bločky z prvého žrebovania...takže v druhom žrebovaní mám šancu iba s tými bločkami, ktoré sú z tej istej predajne, ako vyžrebovaný bloček z prvého losovania z príslušného kraja...dobrá správa je, že výhry z tejto lotérie sú oslobodené od dane a od nahlasovania do zdravotnej poisťovne (kkt, čo má s výhrami ZP? kamoš vyhral TV a musel platiť z výhry do ZP)...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

begbeee napísal:IMO zase blbá poznámka. Ak nechceš bloček tak ho nezober, ale v Tescu mi bloček nahodia, či chcem či nechcem a v milion inych prevadzkach tiež. Tak prečo ho nezobrať a neskúsiť šťastie?

Akurat, ze cela tato smiesna loteria sa nerobila kvoli obchodnym retazcom ale uplne pre ine dovody. Takze ked mne pride niekto robit napriklad dlazbu do kuchyne a povie, ze bez blocka to spravi o 50e lacnejsie tak urcite nebudem chcet nejaky blby papier aby som ho poslal do loterie kde sa prvy den zaregistruje cez 250 000 blockov a losuje sa raz za mesiac. :psssst:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Grim napísal:...samozrejme, tento podstatný fakt som si síce uvedomoval, ale do výpočtov som ho nezahrnul, keďže ide o pohyblivé číslo...navyše som sa v podmienkach dočítal, že žrebovanie bude organizované tak, aby v každom kraji vyhral jeden bloček...druhá vec je, že v druhom žrebovaní sa bude žrebovať IBA z bločkov s rovnakým DKP aké mali bločky z prvého žrebovania...takže v druhom žrebovaní mám šancu iba s tými bločkami, ktoré sú z tej istej predajne, ako vyžrebovaný bloček z prvého losovania z príslušného kraja...dobrá správa je, že výhry z tejto lotérie sú oslobodené od dane a od nahlasovania do zdravotnej poisťovne (kkt, čo má s výhrami ZP? kamoš vyhral TV a musel platiť z výhry do ZP)...
to si sa kde dočítal tieto info?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Naozaj si niekto mysli, ze vyhry uz nie su dopredu rozdelene? :D vazeni, ja neviem ci ste poslednych 24 rokov spali, alebo mate pocit, ze sa slovenska politicka luza spolu s velkymi korporaciami zazracne zo dna na den zmenila. Je to vyhodny biznis akurat tak pre SAP, ktorej byvaly generalny riaditel sa nanominoval do statnej funkcie (prezident financnej spravy) a teraz to cele riadi (aj spolu s daniarmi).
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

https://narodnablockovaloteria.tipos.sk ... at-loteriu

Kód: Vybrať všetko

Ako často môžem vyhrať ?

Každý bloček platne zaregistrovaný do lotérie má dve šance na výhru – prvú a druhú šancu.

Prvá šanca sa žrebuje každých 14 dní, spravidla v pondelok. Je vyžrebovaných 10 výhercov (10 výherných poradí).

Druhá šanca sa žrebuje každých 28 dní, spravidla v pondelok a zúčastňujú sa jej všetky doklady, ktorých DKP je zhodné s jedným z 8 DKP vyžrebovaných pri poslednom žrebovaní druhej šance. Platí, že 8 DKP je žrebovaných tak, aby každé zodpovedalo pokladni v jednom z 8 vyšších územných celkov SR (krajov). Výška výhry v druhej šanci je vecná alebo peňažná v hodnote 10.000 €.
Tommy - myslíš, že tým pajácom, ktorým už vybuchujú peňaženky od toľkých peňazí záleží na nejakých 10 000€? Nebuď smiešny...oni si už nahrabali, my pozbierame omrvinky, ak sa nám ujde...veľa sviní je okolo stola...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to si potom ale pekne serú do huby, keď na jednu stranu vyhlasovali že to má prinútiť ľudí nahlasovať predajcov čo nedajú bločky, no na druhej strane otvorene povedia z ktorých predajní sa bude žrebovať v druhom žrebovaní a teda nabádajú ľudí chodiť iba do tých predajní, čo zaručene dávajú korektné bločky (a už nie vyhladávať a nahlasovať podvodníkov)
Nehovoriac o tom, že to smrdí manipuláciou. Ak som predajca, čo vydá jeden bločik za mesiac (napríklad robím nejaký produkt na mieru ktorého výroba zaberie mesiac) a tento bločik odomňa vyhrá, ako chcú zaručiť že s rovnakým DKP (teda zase odomňa) vyhrá aj v druhom žrebovaní keď za celý ďalší mesiac taký bločik žiaden nevydám? Týmto vlastne nepriamo naznačili že sa bude žrebovať iba z väčších obchodný reťazcov (lebo ak by to boli aj malé večierky čo síce dajú pár bločkov zaručene každý týždeň, týmto by im spravili obrovské tržby že by tam nahnali všetkých ľudí. Preto to bude tesco a spol kde ten rozdiel pri toľkých klientoch nebude až tak znateľný a z toho vyplýva, že je to win-win. Štát má prachy z lotérie, velké reťazce detto. Kartel jak hovado :smt059 )
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim napísal:
Moja poznámka bola ironická. 1:280 000 a ty si to ešte lepšie vyrátal je veľmi slušná šanca. V lote je to je 1:140 000 000. Prakticky máte väčšiu šancu, že Vás trafí blesk ako, že vyhráte loto. Ak aj ľudia budú nahadzovať každý deň 300 000 bločkov tak je to 1:9 000 000, čo je niekoľko násobne väčšie šanca, presnejšie viac ako 15-násobná. Ak do toho zarátame auto+10 000, tak je tá šanca viac ako 30-násobná.

TommyHot, či bol cieľ taký alebo onaký, na to sa mozeme vyprdnút, lebo to je a treba to vyuzit. Ty si uspesny velkopodnikatel, ktorý tiež robí len s tým čo má a serie na zámery štátu. Ale dvojaký meter je u teba pravidlom. Ak to robís ty, tak je to ok, ak to robia druhý tak je blbost.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

áno, lenže v lote vyhráš miliony, tu vyhráš stovku. A to je už otázne či mi tá stovka stojí za tie hodiny strávené zbieraním, nahadzovaním a overovaním bločkov. A tiež je otázne či podporovať štátny podvod kde sa niekto nabalil a kde idú obrovské peniaze čo mohli byť lepšie použité, keď efekt nebude žiaden (aj tak to neodstráni čierny obchod)
Napísať odpoveď