GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 19:59)
GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ked chceš jazdný model čo sa aspoň trochu približuje k realite tak si chod zahrať nejaký závodný simulator.. Jazdný model nieje tak zlý ako vyzerá.. Jazdí sa úplne dobre.. Mne osobne sadol viac ako ten vo štvorke..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Lol, gta neni zavodny simulator prebohaZymeth napísal:GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.
Nie je, ale jednoducho to podľa mňa prehnali. Ani Mafia II nie je závodný simulátor a keď si v nastaveniach zaškrtnem režim jazdy "simulácia", tak je to vcelku reálne. Mne ide o to, že išli o krok späť oproti GTA IV. Je to len môj názor, ja ho nikomu nevnucujem.
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 21:11)
Nie je, ale jednoducho to podľa mňa prehnali. Ani Mafia II nie je závodný simulátor a keď si v nastaveniach zaškrtnem režim jazdy "simulácia", tak je to vcelku reálne. Mne ide o to, že išli o krok späť oproti GTA IV. Je to len môj názor, ja ho nikomu nevnucujem.
//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 21:11)
-
Geogomeogo
Light Professional
Ono to s tým riadením by to mala byť úplná arkáda, ide o srandu, nie o hardcore závodenie
Ak vieš naraz pod tričkom schovať bazuku, sniperku, samopal, pištoľ, granáty, bomby, atď, tak ani to riadenie nemusí byť najreálnejšie, za to je dosť zábavné imo, ľahko sa šoféruje.
-
JanSpasitel
Novice
moze mat vplyv HDMI kabel na kvalitu hry? myslim tym napr HDMI 1.0 alebo HDMI 1.4 ? lebo neviem preco mne sa zda ta kvalita na ps3 teda aspon u mna nejaka cudna jak keby detaily na low, take divne kockate v pozadi :-/ neviem ako to mam presne opisat...
-
PAuLi3
Darca
Počnúc včerajškom sa internetom začali šíriť fámy od Reddit užívateľa, ktorý tvrdí, že GTA V pre PC je momentálne vo fáze beta testovania, a že on ako zamestnanec Rockastar Torronto dostal jednu z Dev testovacích verzií. Aby svoje informácie podložil, podelil sa s Redditom o niekoľko screenshotov, kde vidíme možnosť prepínania 30/60 fps s uzamknutým rozlíšením 1280/70 alebo 1920/1080 s čiernymi pruhmi ako sme to mohli vidieť aj u L.A. Noire.
Aby toho nebolo málo, Britský predajca hier a príslušenstva GameSeek ponúka predobjednávky PC verzie GTA V, dokonca aj s dátumom vydania 22. november 2013.
Čo z tohto všetkého nakoniec bude pravda nevieme, ale je to viac než podozrivé, že sa takýto masívny leak dostal vonku takto ľahko a ešte k tomu takouto cestou.
-
Geogomeogo
Light Professional
No, kto to už prešiel? 
Spoiler
Ako ste sa nakonci rozhodli? Ja pre C, dosť super koniec.