GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: GTA V

Príspevok od používateľa DeJF »

Len mne nejde dať čapica?? Vyberiem ju v šatníku, potvrdím ju ale na hlave sa neukaze..
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Trussardi »

Som na 11% a neviem si poradit so zasahovym vozidlom NSPD co snim? anglicky malo rozumiem

ps mne ide capica v pohode
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 19:59)
GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ked chceš jazdný model čo sa aspoň trochu približuje k realite tak si chod zahrať nejaký závodný simulator.. Jazdný model nieje tak zlý ako vyzerá.. Jazdí sa úplne dobre.. Mne osobne sadol viac ako ten vo štvorke..
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Trussardi napísal:Som na 11% a neviem si poradit so zasahovym vozidlom NSPD co snim? anglicky malo rozumiem

ps mne ide capica v pohode
ja som to do nich napalil, zastavil ich, zastrelil a ukradol auto :)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Zymeth napísal:GTA 5 som nehral, pretože mám samozrejme PC, ale podľa mňa ten jazdný model nie je ani zďaleka v pohode. Však to je úplná arkáda. Auto sa riadi ako keby malo 10kg a keď do niečoho narazí, tak sa tvári, ako by sa nič nestalo. A najlepšie je, že keď sa auto prevráti, tak sa samé postaví. Síce som to videl len vo videách, ale snáď nie som slepý.

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 19:59)
Lol, gta neni zavodny simulator preboha
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

no ako tiež som nemal možnosť hrať GTA5 ale aj mne príde 4ka omnoho viac reálnejšia :) (čo sa týka jazdy autom)
Zymeth
Light Star
Light Star

Nie je, ale jednoducho to podľa mňa prehnali. Ani Mafia II nie je závodný simulátor a keď si v nastaveniach zaškrtnem režim jazdy "simulácia", tak je to vcelku reálne. Mne ide o to, že išli o krok späť oproti GTA IV. Je to len môj názor, ja ho nikomu nevnucujem.

//autoeditácia príspevku (20 Sep 2013, 21:11)
Nie je, ale jednoducho to podľa mňa prehnali. Ani Mafia II nie je závodný simulátor a keď si v nastaveniach zaškrtnem režim jazdy "simulácia", tak je to vcelku reálne. Mne ide o to, že išli o krok späť oproti GTA IV. Je to len môj názor, ja ho nikomu nevnucujem.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Ono to s tým riadením by to mala byť úplná arkáda, ide o srandu, nie o hardcore závodenie :) Ak vieš naraz pod tričkom schovať bazuku, sniperku, samopal, pištoľ, granáty, bomby, atď, tak ani to riadenie nemusí byť najreálnejšie, za to je dosť zábavné imo, ľahko sa šoféruje.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ale veď to je jasné, no príde mi to horšie než v IV. Ak to ale bude na PC, tak predpokladám, že sa zas niekomu podarí zmeniť handling :)
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

caute, vie niekto niečo o songu I Like It od Iglesiasa? Predsa tam ma byt, ale za boha ho nemožem najst na žiadnej stanici, alebo mi ušlo nejake info?
Trussardi
Darca
Darca

matki napísal: ja som to do nich napalil, zastavil ich, zastrelil a ukradol auto :)
zabralo diks, uz hram aj za trevora... na tej vezi so sniperom treba strelit do toho kontajnera bo nejak ich potom nestiham postrielat
JanSpasitel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa JanSpasitel »

moze mat vplyv HDMI kabel na kvalitu hry? myslim tym napr HDMI 1.0 alebo HDMI 1.4 ? lebo neviem preco mne sa zda ta kvalita na ps3 teda aspon u mna nejaka cudna jak keby detaily na low, take divne kockate v pozadi :-/ neviem ako to mam presne opisat...
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Počnúc včerajškom sa internetom začali šíriť fámy od Reddit užívateľa, ktorý tvrdí, že GTA V pre PC je momentálne vo fáze beta testovania, a že on ako zamestnanec Rockastar Torronto dostal jednu z Dev testovacích verzií. Aby svoje informácie podložil, podelil sa s Redditom o niekoľko screenshotov, kde vidíme možnosť prepínania 30/60 fps s uzamknutým rozlíšením 1280/70 alebo 1920/1080 s čiernymi pruhmi ako sme to mohli vidieť aj u L.A. Noire.

Aby toho nebolo málo, Britský predajca hier a príslušenstva GameSeek ponúka predobjednávky PC verzie GTA V, dokonca aj s dátumom vydania 22. november 2013.

Čo z tohto všetkého nakoniec bude pravda nevieme, ale je to viac než podozrivé, že sa takýto masívny leak dostal vonku takto ľahko a ešte k tomu takouto cestou.
Prílohy
2-GTA5PC.jpg
3-GTA5PC.jpg
4-GTA5PC.jpg
6-GTA5PC.jpg
7-GTA5PC.jpg
gameseek.png
Zymeth
Light Star
Light Star

To som už videl, je to fake.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

No, kto to už prešiel? :)
Spoiler
Ako ste sa nakonci rozhodli? Ja pre C, dosť super koniec.
Trussardi
Darca
Darca

ja som na 20 % odohrate 18ho, vychutnavam si to a co vy
musim si spravit zasobu oblubenych keksov :P
Prílohy
565124.jpg
565124.jpg (10.72 KiB) 1316 zobrazení
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Geogomeogo.. to si za 4 dni prešiel? To je taká krátka hra? Či si pri tom sedel 24/4?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja mám nahratých cca 30 hodín a mám okolo 61% ..
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DoperMTA »

brm napísal:Geogomeogo.. to si za 4 dni prešiel? To je taká krátka hra? Či si pri tom sedel 24/4?
Da sa to prejst aj rychlejšie, (myslím len hlavy príbeh) ved to ma len necelých 70 hlavných misií. Niečo iné je potom dokončit hru na 100%
Napísať odpoveď