Mavame rocne desiatky auditov a este problem nebol, no mozem podat referenciu na zaklade tvojho podnetu
Grim napísal:...no ja som v tej alze platil v hotovosti na pobočke...teda peniaze som dal do toho automatu a odtiaľ vyliezol nejaký bloček, ten si zobrala obsluha a dala mi tú "faktúru"...
Ako som pisal, ak je na fakture obsiahnute vsetko co na pokl. blocku musi byt, myslim ze uz blocek dostat ani nemozes.
Grim.. a na tom doklade máš napísané, že je to faktúra? Ale inak môžeš skúsiť podať podnet..
Sakra, dva dni idú verifikovať výherné bločky? Sú normálni? Takto okato si to prerozdeľovať? Mohli to vyžrebovať už minulý týždeň, cez víkend by si to pri golfe prerozdelili a dnes s veľkou pompou by uverejnili víťazné bločky svojich obchodných partnerov podľa plánu.. bože môj!
A v pripade ze FI system predajcu je prepojeny s fiskalnym modulom a vsetky naleztosti "blocku" sa nachadzaju na fakture /dkp/ je nutne tlacit este akysi blocik co obsahuje to iste? Myslim ze nie, dokonca, keby bolo dkp na FA aj BLOCKU, vznika duplicitny danovy doklad. Takto to bolo vysvetlene mne.
A Alza sa u nas na firme uz tiez riesila... Je u nich moznost nakupu BEZ DPH co je samo o sebe zvlastny jav, tudiz, mozno su tiez nejak poprepajany s danovym systemom.
rovnaky ano ale co ak dam blocik zauctovat do firmy A a FA do firmy B, proste mas 2 plnohodnotne danove doklady z jedneho nakupu... To je podla mna problem
Niesom ekonom ani z daleka len uz logicky nemoze byt aj blok aj faktura plnohodnotnym dokladom...
My to mame tak ze na blocku je referencia na fakturu (zakaznik VZDY dostava blok aj fakturu).
Ved nikto netvrdi ze doklad z registracky nemoze mat vzhlad FA. Ak ma nalezitosti ktore ma mat tak je plnohodnotny danovy doklad. Ale bavili sme sa o FA z alzy ktory to nemal. Vtom pripade je tam nejaka zrada
V tomto pripade to ano len podotykam, ze Alza je nejak prepojena s DU lebo fakt, ze sa da u nich nakupovat bez DPH je prinajmensom zvlastny (nejedna sa o ziadnu zlavu vo vyske dph ale o skutocny nakup bez DPH a samozrejme neskorsom (ne)vyrovnani v danovom priznani...)
zaregistroval som cez net asi 180 blockov. ked teraz chcem zistit ci som vyhral musim cez stranku ponahadzovat registracny kod kazdeho blocku plus overovaci kod ? alebo sa to da aj jednoduchsie?
v administrácii máš položku "zoznam výherných bločkov" alebo tak nejak. Ak si vyhral, tak tam nejaký bude. Ak tam nič nie je, tak si nič nevyhral. To manuálne overovanie je iba pre tie bločky, čo si nahodil cez sms alebo terminál tiposu
Otázka: Ako sa dozviem, že som vyhral?
Ak ste Vaše bločky zaregistrovali cez web alebo mobilné aplikácie, bude Vám po ich overení odoslaný e-mail s oznámením o výhre. Výherné stávky tiež nájdete po prihlásení na web v sekcii Administrácia -> Zoznam výherných stávok. Obdobná funkcia je dostupná aj v Android mobilnej aplikácii.
Ak ste Vaše bločky zaregistrovali cez SMS, v prípade výhry obdržíte SMS správu s oznámením o jej výške!
Výherné registračné kódy budú zverejnené vždy 2 dni po žrebovaní. Ich zoznam bude možné nájsť na www.narodnablockovaloteria.sk , vo vybraných vysielaniach žrebovania číselných lotérií v televízii a v zberniach TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s.
...vieme po prvom žrebovaní, koľko bolo zaregistrovaných bločkov celkovo?...podľa mňa sa to neoplatí registrovať a mňa osobne hra omrzela...regol som asi 5 bločkov...
Aj mne sa zdá, že okolo 7 miliónov to bolo.. a maximum mal jeden užívateľ niečo cez 2000 bločkov (ja som mal 42).
Inak teraz bol podľa mňa maximálny počet a do ďalších žrebovaní sa už budú počty len znižovať.. pretože ľudí ako Grim to prestane baviť a tým pádom budem mať väčšiu šancu na výhru.
alebo stúpne, lebo ľudia ako ty v prvom kole nesúťažili lebo predpokladali veľký záujem a začnú až teraz
Si už druhý ktorý takto uvažuje, aj kamarát mi písal že začne až druhý mesiac, lebo to už bude súťažiť menej ľudí. Tak neviem či sa dá toho držať.
audiotrack napísal:v administrácii máš položku "zoznam výherných bločkov" alebo tak nejak. Ak si vyhral, tak tam nejaký bude. Ak tam nič nie je, tak si nič nevyhral. To manuálne overovanie je iba pre tie bločky, čo si nahodil cez sms alebo terminál tiposu
vzhľadom na to, že mobilné aplikácie od začiatku nefungovali ako mali, že web hneď prvé minúty padol, že bolo kvantum technických problémov, že sa kúpili predražené reklamy, že žrebovanie trvalo 20 sekúnd ale mená oznámili až o 2 dni a plno iných dôvodov a to napriek tomu, že tam lejú 120 000€ mesačne - nie, neverím. Je to jeden veľký tunel kde sa nabalilo pár ľudí okolo ministra a neverím že človek čo vyhral 10 000€ nie je v žiadnom aspoň kamarátskom vzťahu s niekým z vyšších miest