The Walking Dead
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Walking Dead
pippo
ale veď symptómy mal v tej prvej časti keď mu bolo zle v tej knižnici...
DanielDevil
Cast sa ale mi pacila 
Spoiler
Rano bol OK, podal si ruku s Darrylom a neskor toho dna niekedy cez obed spolu s detmi davali mena zombie, kde neprejavoval ziadne symptomy. A az v tej kniznici hovoril, ze mu je zle co mohlo byt niekedy popoludni, zomrel vecer/v noci. Mne ako laikovi prisla ta smrt az privelmi rychlo.
-
DanielDevil
Addict
pippo no ja ešte celkom neviem čo bolo príčinou
ale veď po druhej časti budeme múdrejší, už sa teším, ukážky vyzerali sľubne
-
TommyHot
Addict
Spoiler
Paci sa mi, ze naznacili, ze virus by sa mohol sirit uz aj vzduchom, resp niecim inym ako uhryznutim.
TommyHot si to zle pochopil 
nic take nenaznacili.
...
teda teraz som sa zamyslel
nic take nenaznacili.
...
teda teraz som sa zamyslel
Spoiler
daryl si oblizal prsty ked si podavali ruku, a on jedol tu vypestovanu zeleninu HA
Spoiler
ale preco by to nezabilo aj deryla. Bude to voda alebo jedlo, ked aj ta svina skapala. Inac kde zobrali taku svinu domacu.
-
redliner
King
Spoiler
"hey Beth your boyfriend's dead."
"k"
"k"
Spoiler
ja som to pochopil tak, ze to nemusela byt zombie nakaza, proste chlapec nieco chytil, zomrel a potom sa normalne premenil. vzdy ked niekto zomrie tak sa premeni a pritom je jedno ako zomrie, nemusi ist o pohryznutie
Spoiler
Ja to chapem zatial tak, ze dostal nejaku prasaciu chripku ale inu smrtelnu chorobu na ktoru zomrel a nasledne sa premenil, predsa len je tam vela ludi v tej veznici a treba to preriedit... cakam teda, ze ich to bude mat viac...
Spoiler
Ja to vidim tak, ze je noc, potichu pokuse nejakeho dalsieho postupne ich bude uz par a nakoniec utecu tak ako to bolo aj na farme aj neviem kde boli predtym.
Spoiler
Skorej by som povedal že sa chodci nazbierajú a prevalia sa cez plot dnu.
Ja stále nechápem,... Zabíjajú tých chodcov pri plote už nejaký ten piatok, kam odvliekajú tie STOVKY mŕtvol? A kedy to stíhajú?
Inak, super začiatok série, milujem takéto závery.
PS: Hyiundai nesklamal, stále ako nový.
Inak, super začiatok série, milujem takéto závery.
PS: Hyiundai nesklamal, stále ako nový.
Určite záživnejšie ako tretia séria. Konečne sa vybrali von, niekde chodia a zabíjanie chodcov v tom markete bolo super. Konečne to nie je len o sedení v base a vykecávaní.. Je tam veľa nových ľudí, takže predpokladám, že veľa ich aj zomrie
Teším sa na ďalší diel, ten prvý skončil zaujímavo, ja predpokladám, že sa bude šíriť väzením nejaká infekcia (buď už tá zombie infekcia, alebo niečo nové). Každopádne narozdiel od HIMYM alebo TBBT skvelý štart do série.
Mohlo by sa to dejovo posunúť niekde smerom k pátraniu a hľadaniu protilátky. Rád by som vedel, aký to bude mať záver, ja osobne by som chcel, aby sa ten problém nejak uzavrel buď nájdením séra, alebo vylúčením nejakej existencie protilátky a teda to môže mať nekonečno sérii zabíjania. Mohli by ako v prvých seriách v tej Atlante chodiť po budovách a trocha akcie tomu dodať.
Teším sa na ďalší diel, ten prvý skončil zaujímavo, ja predpokladám, že sa bude šíriť väzením nejaká infekcia (buď už tá zombie infekcia, alebo niečo nové). Každopádne narozdiel od HIMYM alebo TBBT skvelý štart do série.
Mohlo by sa to dejovo posunúť niekde smerom k pátraniu a hľadaniu protilátky. Rád by som vedel, aký to bude mať záver, ja osobne by som chcel, aby sa ten problém nejak uzavrel buď nájdením séra, alebo vylúčením nejakej existencie protilátky a teda to môže mať nekonečno sérii zabíjania. Mohli by ako v prvých seriách v tej Atlante chodiť po budovách a trocha akcie tomu dodať.
Vie niekto ako sa to drzi komixu ? Ja som si kedysi cital spoileri a v komixe sa nic nevyriesi co sa tyka protilatky etc.
Cize ak to bude aj tak v seriali..tak...
Cize ak to bude aj tak v seriali..tak...
Komixu sa to drzi celkom volne (farma, vaznica), vsetky tieto miesta tam su ponate s nejakymi zmenami. No podla mojho nazoru je komix uz dost natahovany, aj ked dejova linia s Neganom je na slusnej urovni.
Spoiler
dnes super diel, najma ten koniec dost hard
Ale nemozem z tej nelogiky. Chodci chodia k plotu a tlacia na neho. Postavim tam dvoch ludi so spicatymi tycami a ti ich za den kolko zabiju? No kludne aj 500, podla toho jak ich lahko prebodavaju ked to ukazuju, tak zabit jedneho trva asi 10 sekund. A oni ukazu zaber ako 30-40 chodcov tlaci na plot a to je akoze problem nejaky...ach jaj. Nevadi.....dobre to je.....musim si hovorit ze v tom netreba hladat logiku 
-
Grond
Medium Professional
Spoiler
jednu vec som nechapal preco rick nenosil pri sebe ten svoj magnum ... tak ci tak sa mohol venovat svojim prasiatkam 
Spoiler
zda za mi ze v tretej serii mu zasibalo poriadne a nechcel ho nosit, alebo nieco take
Spoiler
No trailer na cast bol dobry a nakoniec sa nic moc nestalo. Potkany tam urcite dava guverner. Jedine hento, ze ich podpalia som necakal. A tie setky no
ma satku a potom si ju da dole aby rozpraval.
A dvere si mohli na tych celach zavret, keby tam mam spat, tak sa tak zabarikadujem, ze sa odtial ani sam nedostanem.
A dvere si mohli na tych celach zavret, keby tam mam spat, tak sa tak zabarikadujem, ze sa odtial ani sam nedostanem.
Spoiler
Zamyslat sa nad logikou v seriali, kde logika chyba od uplneho zaciatku je uz teraz zbytocne
Kazdopadne sucha cast, vystrasene dievcatko oblubuje krmit zombie potkanmi, lebo ocividne nema co robit, Rick obetuje svoje prasiatka kvoli plotu, ktory videli ze coskoro padne a preto ho preventivne necistili. Michone zliezla az moc skoro z kona, len aby ju scenaristi mohli zranit. Dalsia vec co som si vsimol uz davnejsie no nejak zabudol, to je vazne take lahke otvorit brusnu dutinu holymi rukami?
Aaaaale tak co, aj tak som nejako zvedavy ako to pojde dalej