Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

deblasco napísal:jojo, nemecko v minulom storoci sposobilo 2x vojnu pri ktorej zahynulo tolko ludi ako nikdy v histori nasej zeme
1. To, ze nemecko zacalo ww2, je oficialna dogma, ale ani najvacsi demagogovia sa nesnazia tvrdit, ze rozputalo ci nebodaj sposobilo aj prvu svetovu. Precitaj si o tom nieco, kym zacnes hovorit hluposti.
deblasco napísal:alebo v nejkaej psychotropnej NS ideologii oni nezacali vojnu???
Nie v nejakej psychotropnej onej, ale podla historickych zaznamov vyhlasil roku 1933 Nemecku vojnu svetovy kongres zidovskych obci ustami akehosi vrchneho rabina (meno z hlavy neviem, ale ak ti pomoze, vyhladam ho). Tieto obce vojnu vyhlasili aj rozbehli, iba im par rokov trvalo, kym dostatocne zmanipulovali ostatnych, aby ju vybojovali za nich. Ich zamer sa podaril. Ovladli velku cast sveta, zbohatli nad najvacsie ocakavania a este dostali Palestinu aj s obyvatelmi ako premiovy darcek :x Pravda, tych zmanipulovanych ostatnych to stalo desiatky milionov mrtvych, ale co to je v porovnani s tucnym kontom? :!:
jojo
Expert
Expert

Az spatne som si uvedomil, na co som zabudol reagovat:
Rubiki napísal:Uz 4x ako u blbych, Nemmecko si robilo zivotny priestor, uz v skolach vychovavali svoje deti k nenavisti voci inym rasam (...) V juhoslavii dokonca Nemecka armada nad partyzanmi prehravala, ale take masakre ako na vychode sa tam nediali
Tak moment! Juhosi vari su (ci v case vojny boli) ina rasa? Alebo aspon ina etnicka skupina? Su - a boli aj v 40tych rokoch - Slovania rovnako ako Rusi. Tvrdenie z citatu vlastne dokazuje, ze na ruskom fronte neslo o likvidaciu Slovanov, ale zidobolsevikov. Ostatne, blizkymi spojencami nacistickeho Nemecka vo vojne bolo hned niekolko slovanskych statov, ktore sa aj zucastnovali bojov proti komunistom. A naopak, ine slovanske narody stali aspon z pohladu svojich vlad proti Nemcom (krasny je priklad Cechov), ale ani ony neboli nijako plosne likvidovane.

Ak by Hitler pokladal Slovanov za menejcennu rasu, preco Ugrofinom (ti nemaju so Slovanmi absolutne nijaku pribuznost) nevenoval uzemie Slovenska, o ktore ich juzna vetva tak zufalo stala a vlastne stoji aj dodnes? Podotykam, ze Ugrofini boli podla ofic. NS propagandy jednymi z najarijskejsich Arijcov, prava severska rasa...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Kód: Vybrať všetko

1. To, ze nemecko zacalo ww2, je oficialna dogma, ale ani najvacsi demagogovia sa nesnazia tvrdit, ze rozputalo ci nebodaj sposobilo aj prvu svetovu. Precitaj si o tom nieco, kym zacnes hovorit hluposti. 
ok, beriem, zacalo sa to atentatom na ferdinanda, skor to bolo myslene ze R-U bolo defacto satelitom nemecka v tej dobe...
ked srbi nezvladali, zavolali si rusov na pomoc, hned nato nemecko vstupilo do vojny a vyhlasilo vojnu rusku a francuzsku a kedze ma blizsie do pariza ako do moskvy, rovno sa vybrali cez belgicko na pariz...
potom sa to cele vyvijalo tak ako sa to vyvijalo kedy 22.4.1915 nemci ako prvi pouzili bojovy plyn...
atd. atd. atd....
Nie v nejakej psychotropnej onej, ale podla historickych zaznamov vyhlasil roku 1933 Nemecku vojnu svetovy kongres zidovskych obci ustami akehosi vrchneho rabina (meno z hlavy neviem, ale ak ti pomoze, vyhladam ho). Tieto obce vojnu vyhlasili aj rozbehli, iba im par rokov trvalo, kym dostatocne zmanipulovali ostatnych, aby ju vybojovali za nich. Ich zamer sa podaril. Ovladli velku cast sveta, zbohatli nad najvacsie ocakavania a este dostali Palestinu aj s obyvatelmi ako premiovy darcek Mad Pravda, tych zmanipulovanych ostatnych to stalo desiatky milionov mrtvych, ale co to je v porovnani s tucnym kontom? Exclamation
cece, tomu hadam ani sam neveris!? ked hej, nemame sa asi o com bavit... zid zrejme moze aj za to ked zozeries 1kg cokolady a nemozes sa vysrat, je mi ta luto...

Kód: Vybrať všetko

http://www.historyplace.com/worldwar2/timeline/ww2time.htm

http://www.worldwar-2.net/prelude-to-war/prelude-to-war-index.htm

http://www.euronet.nl/users/wilfried/ww2/ww2.htm
a je toho ovela viac...

samozrejme, vsemocny velky zid zeditoval fsetky linky a historiu ako taku, takze su to vymyslene blaboly a vy ako jedini so spravnym nazorm nam ukazete svetlo sveta...

kokos, dajte sa liecit, aj alkoholici si myslia ze piju iba tolko co ostatni a ked su ozrani myslia si ze fsetci su ozrani len oni triezvi, toto sa presne hodi na vas, ste hrstka arogantnych bastardov ktory si nevazia toho ze aj za ich zasrate rite tu miliony ludi zomrelo, pretoze vas milovany fuhrer by tu porobil take cistky ze zrejme ani moji ani tvoji rodicia by sa mozno ani nenarodili...

prestan tu prekrucat pravdy ktore existuju a su spisane, prestan tu sliapat po pamiatke ludi ktori tu polozili zivot, prestan sa tvarit ako uchyl goebels, mam pocit ze sa mu este aj posmrtne pchas do jeho tlsteho propagandistickeho zadku, prestan prosim ta s tou xenofobiou neznasanlivostou a propagandou toho zatial najhorsieho co tuto zem postihlo...

JOJO daj sa liecit!!! akoze toto uz fakt hranici so zdravym rozumom, ty sa uplne vyzivas ked mozes chytat ludi za slovicka, ked vidis ze niekoho naseries, podla mna onanujes nad tym ak ti niekto nadava, pretoze (sa) ta to utvrdzuje v tom ze ako dobre konas, pricom konas zlo, konas ho skryte a zakerne, tak ako ho robila tajna policia za fasizmu alebo komunizmu...

uvedomujem si ze preco to robis, ludia ktori su na nizsej emocialnej hladine ako ty, su lahsie ovladatelny... preto za fasizmu zili ludia v strachu, za komunizmu deto, spravali sa stadovito a tak ako im niekto povedal, jedno ci xuj fuhrer alebo xuj predseda strany... ty sposobujes, podla mna vedome, v ludoch hnev, nenavist, orientujes ju proti lahko identifikovatelnym cielom (asi preto ste si vybrali farebnych) homosi sa tazko hladaju... ste hanbou, pouzijem vasu retoriku, bielej rasy, staviate sa do pozicie osloboditelov a zachrancov pritom ste zotrocovatelia druhych... nedokazete akceptovat odlisnost vo farbe pokozky, ako chcete deklarovat ze budete akceptovat moj INY nazor na veci verejne!?

potom to dopadne ako ked odporcovia NS rezimu, este daleko pred vojnou, v samotnom nemecku mali moznost byt prvi vyvoleni v novovzniknutych koncentracnych taboroch, jaj ano, pracovnych, budovali skvelu svetlu buducnost...

pixe, jojo, si vymet... normalne si naxvilu nasral aj mna...

koncim, tato debata s tebou je ako pokusit sa dohodnut s krokodilom ze mu nebudem chutit...

btw, somsa ta pytal, si alebo nie si pohlavar a jeden z vodcov NS na slovensku!?

si nejak nereagoval na moj prispevok skor...
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Preve som cmaral nieco v tom istom zmysle ako deblasco. Normalne nechapem ako si mozete byt taky isty tym co tu prezentujete. Nezda sa vam to ani trochu paranoidne a chore to co tu pisete?
jojo
Expert
Expert

EAT THIS!

Nereagoval som na to, lebo je to zvast. Ked ti niekto nezapadne do skatulky tupeho skinheada, nevies co s nim, tak z neho spravis pohlavara. Je to vsak tvoj sukromny problem s obmedzenym chapanim, ktory nijakou odpovedou nezmenim.

Podla toho, ako si sa rozzuril, je jasne, ze som trafil otvoreny nerv - inymi slovami, narazil som na fakt, ktory ani ten najvacsi ancikrist nevie vyvratit, a preto nan reaguju iba nadavkami. A kedze nemam rad prazdne nadavky, prihodim par podrobnosti :)

--------------
1933: Jewish Declaration of War on Germany

The very first declaration of war which led up the Second World War was in fact made on 23 March 1933, when a meeting of Jewish leaders from around the world formally and publicly declared war on the Hitler government, which at that stage was only two months old and had passed none of its racial laws.

The Jewish declaration of war was carried publicly by a large number of newspapers, including the Daily Express in London, which ran a bold full-page headline "Judea Declares War on Germany" on its edition of 24 March 1933. Calling on all "Jews of the world to unite" the meeting of Jewish leaders resolved to launch a series of mass demonstrations and also to institute a worldwide boycott of German goods, presumably through their international business connections.
---------------------------
On 24 March 1933, newspapers across the world carried the news that the leaders of the world's Jews had declared war on Germany: the first declaration of war of the Second World War, and an event which goes a long way to explaining why Britain and France declared war on Germany in 1939 for invading Poland, but not on the Soviet Union for doing exactly the same thing. The Second World War broke against Germany, not the Soviet Union, primarily because of Jewish pressure to destroy the anti-Jewish Germany; rather than a genuine concern for the Poles.
Priloha: Oskenovana titulna stranka s hlavnym clankom: Zidovstvo vyhlasuje vojnu Nemecku! (1933...)

P.S. tato otazka tu uz padla, ale bez odpovede: Ako presne si predstavujes liecenie politickeho oponenta, tak aby uz mal iba taky politicky nazor ako ty?
Prílohy
213.jpg
213.jpg (22.19 KiB) 799 zobrazení
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ad1: kokos toto je akoze dokaz!? natlacim takych veci zavagon...

ad2: nie som odbornik ale tvoje sociopatogenne spravanie by som zaradil do skupiny paranoikov a agresivnych ludi... na to lieky su a skoda ze ich neberies, tvoje okolie musi byt tiez poriadne zdevastovane tvojim stihomanskym spravanim...

ad3: nebavime sa tu o rozdielnom politickom nazore ale o tom ze podnecujes k rasovej neznasanlivosti, nasiliu (SKRYTO!!!) a xenofobii...

koncim s touto debatou... nema to cenu...

je mi ta luto, musis mat tazky zivot...
jojo
Expert
Expert

deblasco napísal:ad1: kokos toto je akoze dokaz!? natlacim takych veci zavagon...
A vies ich aj dostat do historickeho fondu vsetkych vacsich kniznic, a to takym sposobom, aby ziadny z historikov nepochyboval o ich autenticite? Joj, ty si ale macher!

Mimochodom, uplne typickym prejavom paranoje je to, ako si ma podvedome zaradil medzi pohlavarov NS na Slovensku len preto, lebo si sa nedokazal vyrovnat s argumentmi, ktore predkladam. Podla seba sudim teba, co? 8)

A k agresivite. Je to celkom typicky postup: predlozim nejaky nazor ci - nebodaj - fakt a zosype sa na mna halda "ludi proti fasizmu" s vykrikmi ako "Postrielat!" "Vyhlusit!" "Obesit!" "Nakopat!" apod, no a v konecnom hodnoteni sa potom odvazujes tvrdit, ze agresivny som ja... Holt, dialektika v praxi. Ista skupina jej hovori aj "čucpa"...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jojo prekrucas, zavadzas, podvadzas, vytrhas z kontextu, prisposobujes si to...
hitler, je tvoj vzor...

kaslem ta aj tvoje nazory... skutocne by si ma rozzuril keby tieto chobotiny tlacis mojim detom do hlavy...

teraz mi nestojis ani za mastny prd...

OFF.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ok zhrnme to. jojo tu nechce cernochov lebo su podla neho spodina. tak ja tu zase nechcem takych ako je jojo. takze navrhujem vsetkych ako jojo deportovat na opusteny ostrov kde nebude nikto "s nehodnou DNA". vysledkom mojho riesenia by bolo to, ze jojo by nemal na ociach cernochov a ja a mne podobni by sme nemali na ociach joja a jemu podobnych. takze by bol spokony kazdy.
jojo mal by si sa ist balit...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ponuka na separatny mier bola neprijatelna, v tom pripade by malo Nemecko pod kontrolou celu Europu a svoju silu by vrhlo na ZSSR, ktore by malo potom iba vacsie problemy ich odrazit. Myslis si ze by GB dovolila aby Europe vladala jedna krajina? Je blahove si nieco taketo mysliet.

Nemecko ww2 zacalo, to nie je dogma to je nevyvratitelny fakt.

Juhosi su slovania, tu sa krasne ukazuje to ze oni chceli zivotny priestor na uzemi ZSSR, inak by boli Juhoslovania masakrovani tak isto, ved v Juhoslavii Titovi partizani udrzali na uzde vacsiu tankovu armadu ako boli afrikakorps!!!
Ja som nevravel ze chceli vyhladit slovanov, vravel som ze vychadzala prirucka o tom ze aka "svina" slovan je a bola davana specialnym jednotkam ktore operovali len v ZSSR ako cistiace oddiely.
Cesko bolo odsudene uz daleko pred zaciatkom vojny, Nemecka propaganda si vymyslala jednu loz za druhou o tom ze ako na hraniciach Cesi vrazdia Nemcov a popritom tam bol klud. Dokonca Gobbels pisal niejeden list Hitlerovi ze uz nema tolko predstavivosti na dalsie klamstva.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

mastermind napísal:ok zhrnme to. jojo tu nechce cernochov lebo su podla neho spodina. tak ja tu zase nechcem takych ako je jojo. takze navrhujem vsetkych ako jojo deportovat na opusteny ostrov kde nebude nikto "s nehodnou DNA". vysledkom mojho riesenia by bolo to, ze jojo by nemal na ociach cernochov a ja a mne podobni by sme nemali na ociach joja a jemu podobnych. takze by bol spokony kazdy.
jojo mal by si sa ist balit...
Este si mu mohol navrhnut trvale miesto bydliska na ostrovoch Bikini, kde pred desatrociami robili Americania podzemne atomove skusky. :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

mastermind napísal:blabla
to je tvoj sposob, v mene "tolerancie" by si ludi vykopol z ich vlastneho domovu z ich zeme :!:
deblasco napísal:nemci ako prvi pouzili bojovy plyn...
Prepac ze som ti nieco vytrhol z kontextu ale musim sa pohrat so slovickami, prekrutit a prisposobit si to :lol: a povedat ti ze plyn prvi pouzili Francuzi.

Deblasco si v koncoch, nemas argumenty. Predlozene ktore sa ti nehodia jednoducho zamietnes .. si ako naprogramovany robot ktory dostava pre neho nepochopitelne udaje a skoncil si - fatal error - nadavky alebo tvoja oblubena chybova sprava : /prekrucas/zavadzas/podvadzas/vytrhas/prisposobujes/ :lol: OFF.

Inak zakladna vec ktora je vam programovana je ze negativne sa vyjadrit smerom k zidom je nieco nemyslitelne, paranoidne,...jednoducho zleeeeee :smt117
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tak myslim si ze keby hitler neodstranil tolko zidov tak by boli s nimi ovela vecssie problemy ako s romami

nechcem tym tvrdit ze hitler urobil dobre len konstatujem ze by to bolo tak
mastermind
VIP
VIP

Aryan Angel napísal:to je tvoj sposob, v mene "tolerancie" by si ludi vykopol z ich vlastneho domovu z ich zeme
len aby bolo jasne je to aj moja "zem" tak isto som sa tu narodil ako vy/oni. takze preco by mali ist cernosi z mojej zeme prec ked mne nevadia. a dokonca ich tu chcem aby som sa mohol nieco naucit z ich kultury. takze ty mi tu nic o tolerancii nerozpravaj
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ok mastermind, nejdem sa ani pytat co za ich uzasnu kulturu mas na mysli..

Ale pridam este jeden obrazok k tym architektonickym navrhom od Rubikiho..
Prílohy
061.JPG
061.JPG (165.76 KiB) 696 zobrazení
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Aryan Angel napísal:ok mastermind, nejdem sa ani pytat co za ich uzasnu kulturu mas na mysli..

Ale pridam este jeden obrazok k tym architektonickym navrhom od Rubikiho..
Skade ho mas, tento som ja nemal :?:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

jojo napísal: Co, zmlátit? Taky Mastermind, @ntonios, Behemoth, jord ci Keart ma chceli rovno zabit... :shock: Jediny, ktory by si vystacil s tym, ze ma iba zmlati, bol Ivko a potom este ty, Retsko. Mas vypadky pamati, alebo co? Sam si to napisal do tohto fora. No dobre, asi si bol prilis intoxikovany na to, aby si si to pamatal este aj o par dni neskor. Co uz s tebou. Dufam, ze ti takato odpoved bude stacit 8) .
A tito vsetci su hiphoperi??? To teraz kazdy kto je proti NS je hiphoper? Osobne poznam masterminda, ten ziadny hiphoper nie je a dost dobre poznam aj seba a ja mam od hiphopu asi tak daleko ako od neonacizmu... Tak druhykrat nerob zo seba hlupaka... Btw. nie nepamatam sa ze by som ta chcel zbit...
mastermind
VIP
VIP

jojo napísal: Co, zmlátit? Taky Mastermind, @ntonios, Behemoth, jord ci Keart ma chceli rovno zabit... :shock: Jediny, ktory by si vystacil s tym, ze ma iba zmlati, bol Ivko a potom este ty, Retsko. Mas vypadky pamati, alebo co? Sam si to napisal do tohto fora. No dobre, asi si bol prilis intoxikovany na to, aby si si to pamatal este aj o par dni neskor. Co uz s tebou. Dufam, ze ti takato odpoved bude stacit 8) .
neviem co to tu rozpravas. vsetci sme prejavilu taku istu davku "tolerancie" k tebe ako ty k "podradenym".
jojo
Expert
Expert

mastermind napísal:neviem co to tu rozpravas. vsetci sme prejavilu taku istu davku "tolerancie" k tebe ako ty k "podradenym".
Vazne? Kde pisem, ze ich treba vystrielat?
mastermind
VIP
VIP

a kde ja pisem ze ich treba vystrielat?
Napísať odpoveď