Veľmi túžim po zadanom dievčati

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h0r!z0n
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Veľmi túžim po zadanom dievčati

Príspevok od používateľa h0r!z0n »

Blastbit napísal:Autor témy-Ja som nikde nepísal ze ta využíva :wink: Ja som písal ze si potenciálny frajer pokial jej to krachne s terajším. Ano má ta rada niesi jej lahostajný ale nechce prísť o teba a to preto aby si nahradil terajšieho. Ono to tak býva ze žena ked má najlepšieho kamaráta tak zvycajne sním sa vie dat do vztahu. Ostatní kamoši v jej FRIENDZONE sú nato aby jej obcas s niecim pomohli ked potrebuje. Proste teraz zatial nanu kašli lebo jak sa neovládnes a vonku sa niečo medzi vami stane tak hoci je tvoj ex kamos mladsí od teba nebude váhat aby ti zo 2-3 razy nepri*ebal. A ona sama nevie co chce je mladá a síce moze byt v pohode baba ale račej to nechaj tak a kontaktuj iné ženy! :wink:
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 13:50)
hd_ napísal:Ale keď to tak čítam, ono je to trochu neobvyklé. Pretože nech by som svojej priateľke akokoľvek dôveroval, tak keby chodila 3x do týždňa von s nejakým jej najlepším kamarátom (ako si to ty popísal), určite by mi to začalo vadiť, predsalen to, že so mnou je 4-5x za týždeň neznamená, že je úplne košer, aby chodila s iným chalanom 3x do týždňa von a predostrela to ako argument, že veď ale s tebou som láska aj tak viac krát...
Určite tu hrá rolu samotná dôvera, ale takisto odtiaľ-potiaľ.
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 13:52)
Grim napísal:Ja viem aký máš problém. Ale verejne to písať nebudem. Obhajobu svojho názoru si tentoraz výnimočne nechám pre seba. Tí ostrieľanejší to pochopia aj bez toho aby sm to sem písal.
...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Problem č.1.- CHCES ZADANU ZENU
Problem č.2.- JE TO FRAJERKA TVOJHO KAMARATA (pre nejaký dovod uz je ex a on dobre vie aký to bude dovod)
Problem č.3.- SAMA CHCE CHODIT VON S FRAJEROM, ALE S NAJLEPSIM KAMARATOM RADA FLIRTUJE.-náznaky bozkávania,ktoré si mozno namyslas a mozno to ona chce. Je to tak 50 na 50
Riešenie: Zhánať inú babu. Sak nikto netvrdí že ti to s kamoškou nevýjde do buducnosti,ale ti vravíme že teraz to je to najhoršie čo mozes urobit. Pretoze je zadaná,nevie co a koho poriadne chce a kebyže sa kvoli TEBE rozídu tak ona moze mat výčitky svedomia a potom sa to prenesie aj na teba a bude to este horšie to mi ver. Vážne tuto chalani ti poskytli naozaj názory ktoré sa zdielajú a povie ti to dalších 10 chalanov.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Blastbit napísal:Problem č.1.- CHCES ZADANU ZENU
Problem č.2.- JE TO FRAJERKA TVOJHO KAMARATA (pre nejaký dovod uz je ex a on dobre vie aký to bude dovod)
Problem č.3.- SAMA CHCE CHODIT VON S FRAJEROM, ALE S NAJLEPSIM KAMARATOM RADA FLIRTUJE.-náznaky bozkávania,ktoré si mozno namyslas a mozno to ona chce. Je to tak 50 na 50
Riešenie: Zhánať inú babu. Sak nikto netvrdí že ti to s kamoškou nevýjde do buducnosti,ale ti vravíme že teraz to je to najhoršie čo mozes urobit. Pretoze je zadaná,nevie co a koho poriadne chce a kebyže sa kvoli TEBE rozídu tak ona moze mat výčitky svedomia a potom sa to prenesie aj na teba a bude to este horšie to mi ver. Vážne tuto chalani ti poskytli naozaj názory ktoré sa zdielajú a povie ti to dalších 10 chalanov.
...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

h0r!z0n:
Sprostý si ty, lebo si sa zaľúbil do dievčaťa svojho dobrého kamaráta a sprostá je aj ona, že udržiavaním najlepšieho kamarátstva s tebou rozbila kamarátstvo medzi tebou a jej priateľom, teda tvojím dobrým ex-kamarátom.

Ďalej, ty sa alibisticky zbavuješ viny za rozpad kamarátstva a vinu hádžeš na ex-kamaráta a tvrdíš, že to on s tebou neriešil, len si ťa blokol a ignoruje ťa. ALE, prečo si TY s NÍM neriešil to, že si sa zaľúbil do jeho dievčaťa a tak nechceš aby ste chodili v trojici von a prečo si sa TY JEHO neopýtal či mu to vadí, keď sa s tebou prestal baviť, alebo aký má na to dôvod. Prečo? Ty si JEJ povedal, že nechceš v trojici chodiť von a JEJ si sa opýtal či mu to vadí. A teraz obviňuješ kamaráta za rozpad kamarátstva. Mal si si to s ním vydiskutovať.

To chodenie vonku. Tebe príde normálne chodiť vo dvojici pravidelne vonku (nezaleží či 3x alebo 1x za týždeň) s priateľkou tvojho vtedy dobrého kamaráta? Keby to bolo sporadicky a za nejakým účelom, čo sa týka jeho (napr. chcela by riešiť prekvapko na narodky atď) tak nikto nič nepovie, ale toto? Spraviť so seba najlepších kamarátov a za jeho chrbtom chodiť von a keď sa on nahnevá, tak ešte z neho spraviť debila v zmysle "šak čooo? ja ti ju netr*kam, len s ňou chodím sám vonku, lebo som sa do nej zaľúbil a nemohol som sa pozerať na vás dvoch, tak som si to vybavil takto. a fakt ti ju netr*kam , len sme najlepší kamoši, tak nechápem prečo sa hneváš" ....zamysli sa nad sebou, čo si spravil a tiež nad tým, či by sa tebe páčilo ak by tvoj kamarát chodil von s tvojím dievčaťom, za tvojím chrbtom.

A k tomu čo píšeš, že ak ju on ľúbi tak jej má dôverovať, že medzi vami nič viac ako len kamarátstvo nie je, ti napíšem len to, že každá dôvera má svoje hranice a bezhranične nemôžeš dôverovať nikomu, lebo aj ty si príkladom toho, že aj dobrý kamarát ťa môže zradiť.

Ty si mal z tohto všetkého vycúvať, v záujme ochrany ich vzťahu a tvojho kamarátstva s ex-kamarátom. Pretože dievča nájdeš všade, ale dobrého, ba až najlepšieho kamaráta, už nikdy nájsť nemusíš. Ty si však postavil svoje chcenie, city a emócie nad kamarátstvo a teraz obviňuješ druhých.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

LuksKE napísal:h0r!z0n:
Sprostý si ty, lebo si sa zaľúbil do dievčaťa svojho dobrého kamaráta a sprostá je aj ona, že udržiavaním najlepšieho kamarátstva s tebou rozbila kamarátstvo medzi tebou a jej priateľom, teda tvojím dobrým ex-kamarátom.

Ďalej, ty sa alibisticky zbavuješ viny za rozpad kamarátstva a vinu hádžeš na ex-kamaráta a tvrdíš, že to on s tebou neriešil, len si ťa blokol a ignoruje ťa. ALE, prečo si TY s NÍM neriešil to, že si sa zaľúbil do jeho dievčaťa a tak nechceš aby ste chodili v trojici von a prečo si sa TY JEHO neopýtal či mu to vadí, keď sa s tebou prestal baviť, alebo aký má na to dôvod. Prečo? Ty si JEJ povedal, že nechceš v trojici chodiť von a JEJ si sa opýtal či mu to vadí. A teraz obviňuješ kamaráta za rozpad kamarátstva. Mal si si to s ním vydiskutovať.

To chodenie vonku. Tebe príde normálne chodiť vo dvojici pravidelne vonku (nezaleží či 3x alebo 1x za týždeň) s priateľkou tvojho vtedy dobrého kamaráta? Keby to bolo sporadicky a za nejakým účelom, čo sa týka jeho (napr. chcela by riešiť prekvapko na narodky atď) tak nikto nič nepovie, ale toto? Spraviť so seba najlepších kamarátov a za jeho chrbtom chodiť von a keď sa on nahnevá, tak ešte z neho spraviť debila v zmysle "šak čooo? ja ti ju netr*kam, len s ňou chodím sám vonku, lebo som sa do nej zaľúbil a nemohol som sa pozerať na vás dvoch, tak som si to vybavil takto. a fakt ti ju netr*kam , len sme najlepší kamoši, tak nechápem prečo sa hneváš" ....zamysli sa nad sebou, čo si spravil a tiež nad tým, či by sa tebe páčilo ak by tvoj kamarát chodil von s tvojím dievčaťom, za tvojím chrbtom.

A k tomu čo píšeš, že ak ju on ľúbi tak jej má dôverovať, že medzi vami nič viac ako len kamarátstvo nie je, ti napíšem len to, že každá dôvera má svoje hranice a bezhranične nemôžeš dôverovať nikomu, lebo aj ty si príkladom toho, že aj dobrý kamarát ťa môže zradiť.

Ty si mal z tohto všetkého vycúvať, v záujme ochrany ich vzťahu a tvojho kamarátstva s ex-kamarátom. Pretože dievča nájdeš všade, ale dobrého, ba až najlepšieho kamaráta, už nikdy nájsť nemusíš. Ty si však postavil svoje chcenie, city a emócie nad kamarátstvo a teraz obviňuješ druhých.
...
mLuks
Addict
Addict

A áno,trošku dávnejšie som sa to pýtal aj jeho.Povedal,ŽE MU TO NEVADÍ a že ma chápe.A nie je to tak,že chodíme spolu von ZA JEHO CHRBTOM.On o tom VIE.Ja som sa ho to pýtal,či by mu to vadilo.Povedal že NIE,len nemám robiť to,čo nemôžem.
Do teraz si ani raz nenapísal, že s ním si to riešil, písal si, že s nou si sa rozprával a že jej si sa pýtal. Ja si to z malíčka nevycucám, tak teraz nebliakaj, keď nevieš normálne všetko napísať.

Svoj názor som ti dal, stojím si za ním. Už len to, že si sa zaľúbil do zadaného dievčaťa a živíš tie city v sebe, je chyba a veľká. Mal si to potlačiť, ďalej chodiť von v trojici, nájsť si vlastné dievča a potom chodiť von vo štvorici. Mal by si aj priateľku, aj kamarátku, aj kamaráta.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

LuksKE napísal: Do teraz si ani raz nenapísal, že s ním si to riešil, písal si, že s nou si sa rozprával a že jej si sa pýtal. Ja si to z malíčka nevycucám, tak teraz nebliakaj, keď nevieš normálne všetko napísať.

Svoj názor som ti dal, stojím si za ním. Už len to, že si sa zaľúbil do zadaného dievčaťa a živíš tie city v sebe, je chyba a veľká. Mal si to potlačiť, ďalej chodiť von v trojici, nájsť si vlastné dievča a potom chodiť von vo štvorici. Mal by si aj priateľku, aj kamarátku, aj kamaráta.
...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

horizon, ved ty si ako ja :D

cakas, ze ti tu dakto napise, ze vsetko bude ok, pokracuj v tom ? alebo nejaky iny nazor podobny tvojmu, ktory ta podpori ? - nic take.

ako bolo spomenute:

1. Nauc sa ovladat svoje city, je to tazke, ale toto je presne ten pripad kde ked sa to naucis, vyhras.
2. pokial mas svedomie, nelez nikomu do kapusty, raz ti niekto moze spravit to iste, napr. takym istym sposobom ze bude kamaratit s tvojou milou.
3. Najdi si inu kamaratku / frajerku, respektive zacni sa bavit aj s inymi babami

4. mas 17 ci kolko rokov, to znamena ze mas kopec casu., aj ked si mal smolu, ber to ako zaciatok, nie ako to ze je jedina.

5. neopichaj ju, lebo tym to uplne poseres.

co mas robit ? zacni sa s nou stretavat menej, najdi si nahradu ci uz zenu, aktivitu, auto, skolu whatever., pockaj ako sa to vyvynie, ale snaz sa odlubit.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Forsaken napísal:horizon, ved ty si ako ja :D

cakas, ze ti tu dakto napise, ze vsetko bude ok, pokracuj v tom ? alebo nejaky iny nazor podobny tvojmu, ktory ta podpori ? - nic take.

ako bolo spomenute:

1. Nauc sa ovladat svoje city, je to tazke, ale toto je presne ten pripad kde ked sa to naucis, vyhras.
2. pokial mas svedomie, nelez nikomu do kapusty, raz ti niekto moze spravit to iste, napr. takym istym sposobom ze bude kamaratit s tvojou milou.
3. Najdi si inu kamaratku / frajerku, respektive zacni sa bavit aj s inymi babami

4. mas 17 ci kolko rokov, to znamena ze mas kopec casu., aj ked si mal smolu, ber to ako zaciatok, nie ako to ze je jedina.

5. neopichaj ju, lebo tym to uplne poseres.

co mas robit ? zacni sa s nou stretavat menej, najdi si nahradu ci uz zenu, aktivitu, auto, skolu whatever., pockaj ako sa to vyvynie, ale snaz sa odlubit.
...
mLuks
Addict
Addict

To,že sa máme radi si dokážeme vlastne tým,že pôjdeme von a objímeme sa,usmejeme sa na seba.
Keď sa skutočne máte radi, tak si to nemusíte dokazovať permanentne, stačí, že to viete obaja a sporadicky si to ukážete, že jeden na druhého nezabúdate.
A odľúbiť sa? To vôbec nebude ľahké,keďže si s ňou viem predstaviť budúci vzťah a stále je tam tá vec,že čo ak s ňou raz budem mať šancu byť (preto sa na ňu nechcem len tak vykašľať,zranilo by to aj ju).
Čiže ak bude ona chodiť s tým tvojím ex-kamarátom ešte 5 rokov, tak ty 5 rokov budeš sám, sa trápiť kvôli nej a čakať kedy sa už konečne rozíde s tvojím ex-kamošom aby si hneď na ňu skočil ty??? Really???

Ako fakt mi to prepáč, neprajem nikomu nič zlé, ale ty by si si zaslúžil takú citovú facku aby si sa prebral. V podobe, žeby sa dievča rozišlo s tvojím ex-kamošom a našlo by si iného chalana a ty by si ostal len ako kamarát pre ňu. Evidentne máš v hlave len ju a žiadnu inú a to nie je dobré dovtedy, kým spolu fakt nechodíte.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

LuksKE napísal: Keď sa skutočne máte radi, tak si to nemusíte dokazovať permanentne, stačí, že to viete obaja a sporadicky si to ukážete, že jeden na druhého nezabúdate.

Čiže ak bude ona chodiť s tým tvojím ex-kamarátom ešte 5 rokov, tak ty 5 rokov budeš sám, sa trápiť kvôli nej a čakať kedy sa už konečne rozíde s tvojím ex-kamošom aby si hneď na ňu skočil ty??? Really???

Ako fakt mi to prepáč, neprajem nikomu nič zlé, ale ty by si si zaslúžil takú citovú facku aby si sa prebral. V podobe, žeby sa dievča rozišlo s tvojím ex-kamošom a našlo by si iného chalana a ty by si ostal len ako kamarát pre ňu. Evidentne máš v hlave len ju a žiadnu inú a to nie je dobré dovtedy, kým spolu fakt nechodíte.
...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

podla mna tato tema nema zmysel, lebo aj tak budes robit, to co doteraz. samozrejme, ze najlepsi kompromis by bol odist uplne, ale to ty zjavne nedokazes(tie sracky, ze to robis koli nej si nechaj, zide z oci, zide z mysle a ked nie ste ani vo vztahu, tak by zabudla velmi rychlo, o to sa neboj). to ako sa cudujes, ze ta uz kamos nema rad je smiesne, vyhovorky ze nic nerobis nie su na mieste, to co robis je proste absolutne nevhodne, uvedom sa..

a uplne najabsurdnejsie je, ze aj ked to zjavne jej priatelovi prekaza, tak to robis dalej. a vyhovorka preco? lebo ti nepovedal, ze mu to vadi. jeho spravanie, ale potvrdzuje opak, tak? potrebujes to na papiery?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Autor témy- no áno na dobré sa dá čakať,ale medzičasom by si si mohol najst dievča pri ktorom naberies skusenosti rozneho druhu.A ked sa pošťastí ze kamoška bude volná tak to až vtedy skusis snou,sak rozmyslaj. :wink:
mLuks
Addict
Addict

A vravím,že keby sa s ním rozišla,tak ja by som už nebol pre ňu len kamarát,ale to,čím chcem byť.
:lol: good one... To ti povedala ona? hej? Ako aj motyka môže vystreliť, len nebuď veľmi naivný a radšej s tým nepočítaj. Dievčenská myseľ je jak sinusoida a vie sa meniť aj zo dňa na deň. A nemôžeš vedieť ako na ňu zapôsobí rozchod, možno hneď po rozchode nebude chcieť začať nový vzťah. Porozchodové obdobie prekoná s tebou ako vyplakavacím kamarátom a potom si možno nájde niekoho iného.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak jasné ved nemá 100% istotu ze si začne hned sním. U zien je to tak,ze najlepší samec ktorý ju najviac zaujme ju aj získa. Račej s ničím nepočítať ženy menia nazory,náladu z minuty na minutu a v jej veku nič neobvyklé.
Mne sa nedávno stalo ze jedna baba ma totálne žrala aj vonku sme boli, na druhý den bola na jednej akcii s najlepším kamosom,ožrali sa lebo mi to písala ale niečo sa medzi nimi stalo. Ze po sebe zacali túžiť ze mi to račej prv povedala aby som sa nenamotal.Tak fajn nebudem sa snaziť o zenskú ktorá potom nebude vediet co chce,som snou zrušil kontakty. A to som si dopredu plánoval ze ju na buducom stretku pobozkám a nič z toho neni.Takze každá zenská ti dá nejakú tú skúsenosť.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

M142 napísal:podla mna tato tema nema zmysel, lebo aj tak budes robit, to co doteraz. samozrejme, ze najlepsi kompromis by bol odist uplne, ale to ty zjavne nedokazes(tie sracky, ze to robis koli nej si nechaj, zide z oci, zide z mysle a ked nie ste ani vo vztahu, tak by zabudla velmi rychlo, o to sa neboj). to ako sa cudujes, ze ta uz kamos nema rad je smiesne, vyhovorky ze nic nerobis nie su na mieste, to co robis je proste absolutne nevhodne, uvedom sa..

a uplne najabsurdnejsie je, ze aj ked to zjavne jej priatelovi prekaza, tak to robis dalej. a vyhovorka preco? lebo ti nepovedal, ze mu to vadi. jeho spravanie, ale potvrdzuje opak, tak? potrebujes to na papiery?
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 18:22)
LuksKE napísal: :lol: good one... To ti povedala ona? hej? Ako aj motyka môže vystreliť, len nebuď veľmi naivný a radšej s tým nepočítaj. Dievčenská myseľ je jak sinusoida a vie sa meniť aj zo dňa na deň. A nemôžeš vedieť ako na ňu zapôsobí rozchod, možno hneď po rozchode nebude chcieť začať nový vzťah. Porozchodové obdobie prekoná s tebou ako vyplakavacím kamarátom a potom si možno nájde niekoho iného.
...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...len do toho! Pichni do osieho hniezda!...šak už si toľko pichal a nič sa v podstate nestalo, tak čo?! Myslím, že tebe aj keby to yeti povedal, tak aj tak budeš robiť ďalej svoje, ty si len chcel, aby ťa tu niekto potľapkal po pleci a povedal, že to čo robíš je správne. Ale ako vidíš, nikto taký tu nie.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Blastbit napísal:Autor témy- no áno na dobré sa dá čakať,ale medzičasom by si si mohol najst dievča pri ktorom naberies skusenosti rozneho druhu.A ked sa pošťastí ze kamoška bude volná tak to až vtedy skusis snou,sak rozmyslaj. :wink:
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 18:31)
Grim napísal:...len do toho! Pichni do osieho hniezda!...šak už si toľko pichal a nič sa v podstate nestalo, tak čo?! Myslím, že tebe aj keby to yeti povedal, tak aj tak budeš robiť ďalej svoje, ty si len chcel, aby ťa tu niekto potľapkal po pleci a povedal, že to čo robíš je správne. Ale ako vidíš, nikto taký tu nie.
...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Horizon- ach jaj prečo riešiš dopredu buducnost? Ze bude stebou? kde berieš tu istotu? Rieš prítomnost a to ze je ZADANA a tým by to malo pre teba skončiť. Robís si stým nervy. Nemozes byt taký dobrák proste sám si písal ze ta kde kto zneužíval,využíval. Teba až poriadne facky od žien,iných ludí a samotneho života zmenia. No si mladý jedine to ta ospravedlnuje. Ty si písal ze aký názor nato máme na takuto situáciu a všetcia ti povedali ze ruky preč od nich dvoch. Títo chalani si takisto prežili rozne vztahy s roznymi zenami a ich skusenosti su odost väčšie proste to nepustí. Ked ti niekto povie ze nieje dobré niečo riešiť so zadanou zenskou tak to fakt neni dobré riešenie. Ty vole sak ty uplne robís to co tá baba vidí na očiach. Chce ist von hned ides hoci ta to ranuje,sak preboha mysli aj na seba. Teraz je ona preteba velká emočná príťaž.Normálne keby Qwerty príde mu to asi najtvrdsie napíše no snád by to horizon najlepsie pochopil.
mLuks
Addict
Addict

Nepotrebujem to na papieri.Ale mal to povedať vtedy,ak som sa ho pýtal,či by mu to vadilo.Povedal že nie...ona chce so mnou taktiež chodiť vonku,ja ju do toho vôbec nenútim a keby mi kámoš povedal,že mám prestať,tak prestanem.
neportrebuješ to na papieri ale neprestaneš kým ti to on nepovie, že máš prestať - tebe to asi sámemu od seba nedojde, že možno škodíš jemu, jeho vzťahu (možno to on dusí v sebe) ale najmä uškodil si vášmu kamarátstvu. Ďalej, či by mu to vadilo, (podmieňovací spôsob), tzn. ty si sa ho to pýtal, keď si ešte sám s jeho priateľkou nechodil vonku - možno si myslel, že mu to nebude vadiť ale mu to vadiť začalo a riešil to tým, že ťa začal ignorovať ( a nepovedal to jej ani preto, lebo dufa že na to prádeš sám) - je toľko uhlov pohĺadu na túto situaciu, zamysli sa nad tým - a skús sa ho teraz opýtať či mu to vadí. Posledné, ona je hlupa tiež, lebo si neuvedomuje, že vám rozbila kamarátstvo, keď to aj naďalej chce.

Z reakcie na mňa ti poviem len to, že neviem ako ostatným ale mne to pripadá ako friendzone, nie ako niečo čo skončí vzťahom. A ty jej veríš, je pekné... ale strašne naivné...ty jej veríš, ona medzi tým je*e s iným, po rozchode sa ti príde vyplakať na rameno a oblizovať sa pôjde za iným...prajem ti aby ti to takto dopadlo, lebo si nepoučiteľný, nemáš ani jeden vzťah za sebou a nedáš si poradiť od ľudí, čo si už niečo prežili...nechaj ju napokoji, nepatrí tebe, možno bude no dovtedy chodiť pichať iné...

OT: nauč sa používať quote tag, zbytočne naťahuješ strany,
Napísať odpoveď