...Blastbit napísal:Autor témy-Ja som nikde nepísal ze ta využívaJa som písal ze si potenciálny frajer pokial jej to krachne s terajším. Ano má ta rada niesi jej lahostajný ale nechce prísť o teba a to preto aby si nahradil terajšieho. Ono to tak býva ze žena ked má najlepšieho kamaráta tak zvycajne sním sa vie dat do vztahu. Ostatní kamoši v jej FRIENDZONE sú nato aby jej obcas s niecim pomohli ked potrebuje. Proste teraz zatial nanu kašli lebo jak sa neovládnes a vonku sa niečo medzi vami stane tak hoci je tvoj ex kamos mladsí od teba nebude váhat aby ti zo 2-3 razy nepri*ebal. A ona sama nevie co chce je mladá a síce moze byt v pohode baba ale račej to nechaj tak a kontaktuj iné ženy!
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 13:50)
...hd_ napísal:Ale keď to tak čítam, ono je to trochu neobvyklé. Pretože nech by som svojej priateľke akokoľvek dôveroval, tak keby chodila 3x do týždňa von s nejakým jej najlepším kamarátom (ako si to ty popísal), určite by mi to začalo vadiť, predsalen to, že so mnou je 4-5x za týždeň neznamená, že je úplne košer, aby chodila s iným chalanom 3x do týždňa von a predostrela to ako argument, že veď ale s tebou som láska aj tak viac krát...
Určite tu hrá rolu samotná dôvera, ale takisto odtiaľ-potiaľ.
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 13:52)
...Grim napísal:Ja viem aký máš problém. Ale verejne to písať nebudem. Obhajobu svojho názoru si tentoraz výnimočne nechám pre seba. Tí ostrieľanejší to pochopia aj bez toho aby sm to sem písal.