Ako som bol bezdomovcom v USA
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
panter2005
Light Star
Preco? Ze sa nehanbi povedat svoj nazor na tu nasu krajinu? Vari si hrdy na to co sa dialo za 40 rokov komunizmu? Za ludi ktory utekali - ak ich nechytili ci nezabili cez rieku moravu? Za to ze nejaky politik (rusko) pride k milionom bez toho aby vedel povedat odkial su a nakoniec este obvini ostatnych ze su proti nemu?- a ludi to vobec netankuje??? Tak za tieto a ine veci na slovensko byt hrdy nebudem... byt len sucastou nejakeho zriadenia a bezhlavo sa riadit tym co povie nejaky skorumpovany sudruh nie je byt sucastou statu...braino.swk napísal: aspon tu nie je nuda.. a je o com diskutovat... ale mohol by sa miernit s tymi poznamkami na adresu slovenska...
Pre tvoju informaciu som zenaty a viac krat som to tu uz pisal. Som muz, takze lesbickou nemozem byt. Mna osobne orientacia druhych ludi nezaujima, je to len ich vec a nikoho ineho. To je presne tak, ako keby mi vadilo, ze volakto je cernoch, alebo Hispanec (xenofobov sa dost najde aj na tomto fore).stans napísal:Les:''Pre zaujimavost pisem, ze v Colorade byva aj znama tenistka Martina Navratilova, ktoru osobne poznam a bol som uz na nejednom jej zure.''''
čooooo? aj ty si lesba?
Ja ludi rozdelujem len podla doho, ci su dobri, alebo zli, ine kriteria nemam. Na farbu oci sa nedivam...
-
braino.swk
Light Professional
ja som rad, ze je tu. ale keby si bol dlhsie na tomto fore by si pochopil o com kecam.panter2005 napísal:Preco? Ze sa nehanbi povedat svoj nazor na tu nasu krajinu? Vari si hrdy na to co sa dialo za 40 rokov komunizmu? Za ludi ktory utekali - ak ich nechytili ci nezabili cez rieku moravu? Za to ze nejaky politik (rusko) pride k milionom bez toho aby vedel povedat odkial su a nakoniec este obvini ostatnych ze su proti nemu?- a ludi to vobec netankuje??? Tak za tieto a ine veci na slovensko byt hrdy nebudem... byt len sucastou nejakeho zriadenia a bezhlavo sa riadit tym co povie nejaky skorumpovany sudruh nie je byt sucastou statu...
-
OnlinePetulo
Expert
-
mastermind
VIP
Na tym vyvrazdovanim Indianov sa treba velmi zamysliet. Kto to vlastne boli ti, ktori ich vrazdili? Ja viem, ze kto. Drviva vacsina to boli pristahovalci z Europy. Z krajin ako Irsko, Nemecko a ano aj zo Strednej Europy. Vrazdili ich hlavne koli tomu, ze potrebovali zem, t.j. zakladali si farmy na ktorych si potom pestovali obilie. takze vyvrazdovanie bolo, ale zial kedze velke % obyvatelov Ameriky vtedy boli pristahovalci, tak to zvacsa robili oni. Samozrejme ja tu nevynechavam z tohto vyvrazdovania aj Americanov. Ale bolo ich percentualne velmi malo.mastermind napísal:pozri v usa asi tiez nie su hrdi na vyvrazdovanie domorodych indianov. a nikto tu na ameriku preto nenadava.
ked tu niekto nadava tak z inych dovodov...
-
mastermind
VIP