Ako som bol bezdomovcom v USA

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

nerozumiem z akeho dovodu ludia utocite na les-a aj keby si to zrovna vymyslel, apson ozivil toto forum niecim...
mozete povedat vy ze cim ste obohatili toto forum?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ne kazdy ma taku fantaziu na pisanie hovadin ako Les :wink:
A cim to tu on obohatil?Hanobenim naroda?Da´kujem pekne,radsej by som neprispieval
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Myslim si ze Les je super chlapik... ktory vela prezil :oops:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

CouldNEX napísal:Myslim si ze Les je super chlapik... ktory vela prezil :oops:
aspon tu nie je nuda.. a je o com diskutovat... ale mohol by sa miernit s tymi poznamkami na adresu slovenska...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, dobry pribeh, a les, napis prosim ta knihu, sice by som si ju nekupil - nebudem ta predsa financne podporovat, ale urcite by som si ju precital
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

braino.swk napísal: aspon tu nie je nuda.. a je o com diskutovat... ale mohol by sa miernit s tymi poznamkami na adresu slovenska...
Preco? Ze sa nehanbi povedat svoj nazor na tu nasu krajinu? Vari si hrdy na to co sa dialo za 40 rokov komunizmu? Za ludi ktory utekali - ak ich nechytili ci nezabili cez rieku moravu? Za to ze nejaky politik (rusko) pride k milionom bez toho aby vedel povedat odkial su a nakoniec este obvini ostatnych ze su proti nemu?- a ludi to vobec netankuje??? Tak za tieto a ine veci na slovensko byt hrdy nebudem... byt len sucastou nejakeho zriadenia a bezhlavo sa riadit tym co povie nejaky skorumpovany sudruh nie je byt sucastou statu...
cephelec
Medium Star
Medium Star

Re

Príspevok od používateľa cephelec »

to Les:
Ked si prisiel 1x do USA vedel si uz po anglicky?
alebo si sa zacal vtedy ucit?(ako dlho ti to trvalo?)
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les:''Pre zaujimavost pisem, ze v Colorade byva aj znama tenistka Martina Navratilova, ktoru osobne poznam a bol som uz na nejednom jej zure.''''

čooooo? aj ty si lesba?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

stans napísal:Les:''Pre zaujimavost pisem, ze v Colorade byva aj znama tenistka Martina Navratilova, ktoru osobne poznam a bol som uz na nejednom jej zure.''''

čooooo? aj ty si lesba?
Pre tvoju informaciu som zenaty a viac krat som to tu uz pisal. Som muz, takze lesbickou nemozem byt. Mna osobne orientacia druhych ludi nezaujima, je to len ich vec a nikoho ineho. To je presne tak, ako keby mi vadilo, ze volakto je cernoch, alebo Hispanec (xenofobov sa dost najde aj na tomto fore).
Ja ludi rozdelujem len podla doho, ci su dobri, alebo zli, ine kriteria nemam. Na farbu oci sa nedivam...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Les a ty si policajt?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

panter2005 napísal:Preco? Ze sa nehanbi povedat svoj nazor na tu nasu krajinu? Vari si hrdy na to co sa dialo za 40 rokov komunizmu? Za ludi ktory utekali - ak ich nechytili ci nezabili cez rieku moravu? Za to ze nejaky politik (rusko) pride k milionom bez toho aby vedel povedat odkial su a nakoniec este obvini ostatnych ze su proti nemu?- a ludi to vobec netankuje??? Tak za tieto a ine veci na slovensko byt hrdy nebudem... byt len sucastou nejakeho zriadenia a bezhlavo sa riadit tym co povie nejaky skorumpovany sudruh nie je byt sucastou statu...
ja som rad, ze je tu. ale keby si bol dlhsie na tomto fore by si pochopil o com kecam.
OnlinePetulo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OnlinePetulo »

Les je chlapik ktory zažil vela dobrodružstiev.A dobrodružstvo si za peniaze nekúpiš. :smt023
Les
King
King

nevermind napísal:Les a ty si policajt?
Preco sa pytas? Aj keby som bol, tak by som ti to nemohol napisat. Ja len zbieram IP...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

panter2005 napísal:Vari si hrdy na to co sa dialo za 40 rokov komunizmu?
pozri v usa asi tiez nie su hrdi na vyvrazdovanie domorodych indianov. a nikto tu na ameriku preto nenadava.
ked tu niekto nadava tak z inych dovodov...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Preco sa pytas? Aj keby som bol, tak by som ti to nemohol napisat. Ja len zbieram IP...
Co zbieras?IP?No to by si musel mat velmi dobreho kamosa vo vedeni,aby ti tie IP prezradil,ale pochybujem,ze clovek ako ty vobec ma okolo seba ludi,co sa za neho nehanbia
Les
King
King

mastermind napísal:pozri v usa asi tiez nie su hrdi na vyvrazdovanie domorodych indianov. a nikto tu na ameriku preto nenadava.
ked tu niekto nadava tak z inych dovodov...
Na tym vyvrazdovanim Indianov sa treba velmi zamysliet. Kto to vlastne boli ti, ktori ich vrazdili? Ja viem, ze kto. Drviva vacsina to boli pristahovalci z Europy. Z krajin ako Irsko, Nemecko a ano aj zo Strednej Europy. Vrazdili ich hlavne koli tomu, ze potrebovali zem, t.j. zakladali si farmy na ktorych si potom pestovali obilie. takze vyvrazdovanie bolo, ale zial kedze velke % obyvatelov Ameriky vtedy boli pristahovalci, tak to zvacsa robili oni. Samozrejme ja tu nevynechavam z tohto vyvrazdovania aj Americanov. Ale bolo ich percentualne velmi malo.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Niesu nahodou vsetci Americania pristahovalci? :idea: Kedze povodne obyvatelstvo boli Indiani,ktorych pristahovalci :arrow: teda terajsi Americania vyvrazdili. :idea:
Alebo sa mylim?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

presne ako vravi holubar. ano vrazdili ich pristahovalci z Europy. a americania su len potomkovia pristahovalcov. takze my mozme tak isto nadavat na USA ako ty na SVK.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

loool on si snad mysli ze existuju nejaky povodni bieli/cierni/... americania :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Aryan Angel napísal:loool on si snad mysli ze existuju nejaky povodni bieli/cierni/... americania :lol:
To vies, boh okrem oddychu 7 den stvoril Americanov a zazehnal im :lol:
Napísať odpoveď