-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Cross: Chlape máš u mňa pivo! 
Prečo ked si na messengri vypnem chat (v zlozke kde mi ukazuje aktivnych priatelov dam vypnut chat), tak chat sa nevypne a som online aj nadalej. S kamaratmi sme to skusali, ja som si ho dal vypnut a ukazoval som im online po cely cas, ked som bol pripojeny k internetu. Nemal som spustenu ani FB appku ani messenger.
Nemali ste nahodou niekto taky problem, ze vam nezobrazovalo prijatu spravu kym ste nerefreshli stranku? Robi mi to len pri jednom znamom a to iste robi aj jemu pri chate so mnou. Pri ostatnych funguje vsetko normalne.
-
DanielDevil
Addict
ja mám toto isté akurát mi nepomôže ani refresh, musím ísť do správ a tam dať refresh ale notifikácia mi aj tak nezasvieti...cez mobil to však funguje
Presne taky isty problem mam ja a neviem co stym robilo mi to s jednym kamaratom uz dlhsie a dneska mi to takto zacalo blbnut s dalsou osobou ... vyriesil to uz niekto ?z3t napísal:Nemali ste nahodou niekto taky problem, ze vam nezobrazovalo prijatu spravu kym ste nerefreshli stranku? Robi mi to len pri jednom znamom a to iste robi aj jemu pri chate so mnou. Pri ostatnych funguje vsetko normalne.
-
Bad.boy
Medium Professional
Mal som rovnaky problem asi mesiac s priatelkou. Same od seba to prestalo 
Pripájam sa
mám ten istý problém. Preliezol som celý google, rôzne fóra. Všade len položená otázka a nikde žiadna odpoveď.
-
Soviet
Darca
Len tak mimo temu kus. Kto hlada dobry FB Style, tak kukam, ze teraz super v januari nahodil volaky poliak. Konecne dobre vyvazena seda, cierna, biela. 
http://userstyles.org/styles/96680/tylk ... -facebooka
http://userstyles.org/styles/96680/tylk ... -facebooka
Soviet, dik skusil som je to zmena ale vyzera to paradne...
Čím to môže byť, že keď mám otvorený FB, tak je záťaž CPU od 60-70% a tá moja starina chrčí. To je tak náročný web? Pri inom webe sa mi to ešte nestalo.
-
hojko
Site Admin
FB je sam o sebe narocny, mnozst JS, Ajaxu atd..., vsak uz na netbookoch je to kalamita.
Tiez som si cca v piatok vsimol, ze nejako viac notebook fuci a v procesoch to bol Firefox s jedinou otvorenou kartou (FB) a ked som ju zavrel, tak to prestalo. Predtym som to nespozoroval a momentalne to tiez nerobi...
Ahojte,
je možné zmazať všetky príspevky na FB naraz?
je možné zmazať všetky príspevky na FB naraz?
ludia, osobu zablokovanu nemam, on mna nema a pridat mi ho nejde, ked mi posle link nic nenajde len chybu vyhodi.. v com je problem?
ahojte, chcem sa opytat ci sa da nejako nastavit aby nevideli vsetci moje prispevky v skupine ? chcem aby to videli len uzivatelia v danej skupine . dik za odpoved
-
DanielDevil
Addict
nastav skupinu ako uzavretú
Neviete preco mi neukazuje prispevky od lajknutych stranok ?
Tam pôsobí viac faktorov, kvôli ktorým sa ti niektoré fanpage zobrazujú viac a iné menej. Záleží to jednak od toho, ako je daná fanpage aktívna a taktiež aj od toho, ako si ty voči tej stránke interaktívny. Tie, ktoré dávajú príspevky sporadicky a na ktoré ani vôbec nereaguješ, tie sa ti budú zobrazovať najmenej.
Čím viac niečo lajkuješ, tým sa ti bude zobrazovať viac statusov a fotiek daných osôb a stránok. Na tom je teraz postavený celý Facebook, na "like-och". Je to svinstvo, lebo mňa nebaví osobne stále niečo lajkovať, len aby som mal aktuálne informácie na walle o danej stránke.
A bude húř..