Re: Facebook
Je to celkom vtipné, lebo minulý rok ukázali revolučný nový News Feed, a dodnes ho vačšina ľudí nemá. "Facebook will be embarking on another chapter in that story, with the rollout of a new look for its News Feed — announced last year but never launched."
No toto sa mi páči oveľa viac
No toto sa mi páči oveľa viac
Nie
prečítaj si toto http://www.theverge.com/2014/3/6/546995 ... d-redesign Tam to je vysvetlené, to čo máš ty, nemalo úspech, ľudia sa na to sťažovali tak to pomaly sťahujú a v najbližších týždňoch dostane každý ten redesign starého newsfeedu.
Neviem ci to jaj mam chybu, alebo to nejaky mantak robil, ale tie fonty su srasne obrovske.
Ctrl + koliesko myši nepomôže, aby si si to trošku prispôsobil?
Tá časť naľavo s ikonkami (aj) online friendov posledným updatom asi úplne zmizla, alebo sa mýlim?
No mne tá časť s ikonkami priateľov zmizla asi 2 roky dozadu. Je to individuálne, nikto nevie presne podľa čoho dostávajú ľudia aktualizácie dizajnu.
ako mam nastavit aby sa ma dalo stuchnut ?
Dik...
Dik...
To treba nastavovať? Však defaultne ide štuchnúť každého, nie?
no zistil som ze ma mozu stuchnut len priatelia mojich priatelov a chcem aby ma mohli stuchnut aj ty co nemame spolocnich
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mať tak tvoje problémy 
v nastaveniach som nič také nenašiel. Cudzí ľudia do teba nemajú čo šťuchať
v nastaveniach som nič také nenašiel. Cudzí ľudia do teba nemajú čo šťuchať
-
Wishmaster
Medium Professional
stuchne ma, este je*nem na hubu.. a co potom 
Tak už nový Facebook interface zasiahol aj mňa. Okrem toho, že je font v chate väčší, čo mi až tak nevadí, tak všetko sa aj v News Feed nejak zväčšilo a vyzerá to teraz tak trochu ako pre slabo vidiacich. Na celej homescreen sa mi ukáže tak jedna novinka, čo je teda nič moc a oveľa viac sa nascrollujem, ako doteraz. Ale tak čo už, zvyknem(e) si.
Mne sa ten nový páči. To pozadie by mohlo byť dokonca ešte tmavšie, aby boli novinky viditeľnejšie oddelené. Je to podľa mňa lepšie ako minulý dizajn - taký akoby inšpirovaný mobilnými appkami.
Opäť vídavam, ako ľudia protestujú, a o týždeň aj zabudnú, ako starý vyzeral, ako vždy.
Opäť vídavam, ako ľudia protestujú, a o týždeň aj zabudnú, ako starý vyzeral, ako vždy.
len taka hlupa otazka. ked mam Fb, "lide, ktere znate" a ja ho poznam, ale nemam s nim spolocnych priatelov (nekukam jeho profil) , to moze znamenat, ze si kukal moj profil ? Alebo ako zistim, kto si kukal moj profil na Fb ,ale nemam ho v priateloch ?
Nie, nemusí to znamenať, že si pozeral tvoj profil. Za tým navrhovaním je zložitý algoritmus, pokojne to môže byť založené na spoločnom bydlisku, záujmoch a pod. A to, kto si pozerá tvoj profil, sa zrejme zistiť nedá. Aspoň o tom neviem. Dávno som videl nejaké appky, ktoré to vedeli, ale len v rámci priateľov. Ktovie, či ešte fungujú.. To, čo chceš ty, však určite nevedia.
No len neviem, preco s toho robia mobilnu app. Monitor siroky jak svina a jednotlive posty stale zmensuju, a robia uzsie, pritom font zvacsili. To nieje normalne aby sa zobrazilo 1,5 prispevku na velkom monitore. Bodaj by uz ten fb co najskor skoncil.
Nejde zistiť kto si pozerá tvoj profilspawn9999 napísal:len taka hlupa otazka. ked mam Fb, "lide, ktere znate" a ja ho poznam, ale nemam s nim spolocnych priatelov (nekukam jeho profil) , to moze znamenat, ze si kukal moj profil ? Alebo ako zistim, kto si kukal moj profil na Fb ,ale nemam ho v priateloch ?