Bizarnosti dnešnej doby

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jimmy_xp
King
King

Bizarnosti dnešnej doby

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zakladám túto tému s cieľom poukázať na bizarnosti "modernej doby", ktoré sa čoraz častejšie vyskytujú v dnešnej spoločnosti a snažia sa nás presvedčiť o ich absolútnej prirodzenosti a normálnosti. A čo je na tom najsmutnejšie, že nás, ktorí tento "moderný trend" odmietame, prípadne odsudzujeme, nazývajú zaostalými a neschopnými akceptovať tieto čoraz väčšie sexuálne a iné bizarnosti.
Začnem týmto komentárom kňaza k výhre toho bradatého čuda v Eurovízii : :arrow: http://www.aktuality.sk/clanok/252780/k ... recommends
Kľudne diskutujte k téme, poprípade pridávajte ďalšie odkazy na nové "zverstvá spoločnosti".
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bizarnosti dnešnej doby

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

možno je to moja issue, že keď vidím ako černokňažníci hockomu mindžujú do života, tak spravidla hneď hneď červená hmla pred očami, ale ten kňaz by si mohol ísť zaplávať s betónovými topánkami, tak ako aj väčšina z jeho sutanistickej sorty.. keď sa mi niečo nepáči, toš na to nepozerám, abo to aspoň neodsudzujem z pohľadu svojej starodávnej dogmy z púšte a ešte sa tvárim velice ublížene potom.. which reminds me of: Politologická legrace v Brně
1965034_467596623341837_1447952016_n.jpg
karmičkár(ka) napísal:Prečo kombinuješ angličtinu a slovenčinu, úplne tam kde to nie je treba? Je to maximálne odveci.
aby si sa mal(a) na čo pýtať :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

k tomu začal kolovať veľmi trefný obrázok. Farári nech sa k mužom v sukniach radšej nevyjadrujú
Prílohy
blogger-image-1781239815.jpg
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

A videl aj niekto tú Eurovíziu? Prečo sa nikto nepozastaví nad tým, že to bola jedna z možno troch dobrých piesní na tej súťaži? Zvyšok bol len trápny pop odpad.
Že tak nikomu nevadí vystúpenie Poľska(nie že by vadilo :))
Ja ako bizarnosť považujem to, že tých 37 či koľko skladieb sa považuje za to najlepšie, čo dokážu v Európe vyprodukovať.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Audio - na tom obrázku som sa bavil aj ja neskutočne (aj na tom dnešnom o hokeji :D). Waag, jasné, ja tiež nemám rád keď títo "najspravodlivejší" kážu vodu a vínečko v kľude popíjajú. Ale teraz je to jedno, či kňaz, či ktokoľvek iný sa k tomuto čudu vyjadrovalo. Niektoré veci tam mal podľa mňa správne podotknuté.
PS: Nechcem, aby sa táto téma uberala v zmysle kňaz, cirkev, atď, na to tu máme iné témy o viere. Riešme tu "čudáctva" dnešnej doby.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Pre mna je bizatnost doby aj to ako kazdy napodobnuje a nasleduje internet trendy.trebars vznikne song happy a teraz kazdy citi potrebu spravit vlastne trapne video.predtym to napr.harlem shake, planking.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja sa zosobňujem s dalajlámom:
Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, a potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie. Tak sa znepokojujú budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť, a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti. A žijú tak, akoby nikdy nemali zomrieť, a potom zomrú bez toho, aby predtým žili.
Inak sa ale princíp za celých tých 3000 rokov nezmenil, vždy je jadro veci to isté. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tých bizarnosti je mnoho... Napríklad dnes jedna trefná meme: Ideš autom do fitka, aby si zaplatil za hodinu bicyklovania na mieste :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Divné je už len platiť za to aby si mohol pracovať. :hehe: To nedokážem pochopiť. :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pracovať? To mi pls objasni
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Šak v posilke makáš, vydávaš námahu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Aha, "pracovat" ;-)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

myslel to zrejme takto :)
Prílohy
-_Rocks_-______14.05.2013.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mne sa najviac "paci" moderny trend tukania do telefonov a pouzivanie "smart" pristrojov v kazdom pripade.
- Sedia dve kamaratky v buse a miesto toho aby sa bavili, ako my sme zvykli vzdycky, tak sa smeju obe do svojich telefonov na debate s virtualnymi ludmi.
- Sedia dve kamaratky v buse a miesto toho aby sa bavili, jedna tuka do telefonu a usmieva sa tam, kdez druha nevie co robit, tak zapina a tuka tiez do telefonu, aj ked nechce
- Pride partia kamosov na pivo a pomaly po jednom povytahuju telefony a samozrejme kazdy do nich tuka. Sem tam jeden druhemu ukaze dake video. What a lovely beer.
- Pride clovek na zastavku s kamosmi a bavia sa, ze kedy ide dalsi bus. Miesto prejdenia na zastavku ktora je asi tak 3m, startuje internet a snazi sa to dohladat tam.
- Ide par po ulici, zastanu a jeden si zacne fotit BA ufo telefonom z velkej dialky, ze profi fotak by mal co robit ku kvalitnej foto. Priatelka to nezvlada a tak vytahuje tablet a foti si to aj ona.
- Pride partia kolegov na obed a pohadzuju si svoje telefony medzi sebou, ze kto aky ma a davaju si komplimenty
- Oco kupi 3 rocnemu dietatu tablet na rozpravky a hry.
- Kazdy foti aj tie najnepodstatnejsie a najnepotrebnejsie veci a pritom kasle na kvalitu, hlavna je kvantita. Automaticky sa povazuje za fotografa.
- Mozem pokracovat s dalsimi denno denne vsimajucich si pribehov o ludskom osprostievani.

asi tak :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

- Kamoš ma volá k nemu na návštevu. Ja prídem, sadneme si do obývačky a on zapne TV. Načo som prišiel? Pozerať TV? Alebo sa s ňou prekrikovať?
- Sme v bare a kamoš si píše s frajerkou. Načo ma volal do baru, keď si chce písať s ňou?
- Ľudia sa spoliehajú na autokorekciu, Google a Wikipediu. Keď ide internet sú múdri jak biblia, keď sú bez internetu,sú tupí jak tágo.
- Kaviareň sa vyberá podľa dostupnosti/rýchlosti WiFi, nie podľa toho, aká je obsluha alebo kvalita kávy.
- Káva je viac-menej zámienkou byť tam na internete.
- Ľudia si kupujú drahé hodinky napriek tomu, že čas je dnes všade. Na mobile, na rádiu v aute...
- Namiesto toho, aby ľudia išli doktorovi, píšu o svojom probléme na fórum.
- Namiesto toho, aby partner hovoril o problémoch vo vzťahu so svojim partnerom, píše o svojich problémoch na fórum.
- Namiesto toho, aby si človek našiel odpoveď na svoju otázku na Googli, píše svoju otázku na fórum.
- A čo je ešte horšie, keď sa ma kamoš opýta úplne primitívnu otázku, na ktorú si vie nájsť odpoveď na Googli.
- Zabúdame písať písaným písmom.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sa divím že najväčší extrém tu nikto nespomenul - dilino ide po ulici a z vrecka mu hrá hip hop alebo techno z mobilu. V podstate je to šušťanie s miernym chrčaním a nič tomu nie je rozumieť, ale hlavné je aby tým vyrušil čo najväčší počet ľudí

inak grim, aj ja púšťam tv alebo nejaký film či hudbu keď mám návštevu. Zvuk dám tichnšie, aby sme sa neprekrikovali, ale nevidím na tom nič zlé. Je to také "křoví" do rozhovoru. Aspoň nie sme ticho ako jehovisti. A keď príde tichá chvílka, čo príde v každom rozhovore medzi témami, tak sa dá vždy chytiť toho čo je v telke a začať nová téma o tom. Na tomto nevidím nič zlé, pokiaľ to teda nie sú vážne rozhovory ale len také klábosenie s rodinou alebo priateľmi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak si s tým človekom nemáme čo povedať, tak sa predsa nebudeme stretávať...chápem, čo máš na mysli, ale to by oveľa lepšie zvládla hudba (nie rádio)...predsalen čučať na reklamy nie je príjemné...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nemusíš čučať na reklamy, zapni si discovery, hudobný kanál, dvd... Ale tak to je každého vec, mne by bolo zase divno sedieť tam potichu
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fuha, no ja ked pridem na navstevu k rodicom, tak vznasam poziadavku ze kym nebude vypnuty televizor, rozpravat sa nebudem. :D
Grim napísal:- Namiesto toho, aby ľudia išli doktorovi, píšu o svojom probléme na fórum.
U doktora sa niekedy brutalne dlho caka, myslim ze problem je aj neefektivne zdravotnictvo.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Grim napísal:- Kamoš ma volá k nemu na návštevu. Ja prídem, sadneme si do obývačky a on zapne TV. Načo som prišiel? Pozerať TV? Alebo sa s ňou prekrikovať?
.
.
.
- Ľudia si kupujú drahé hodinky napriek tomu, že čas je dnes všade. Na mobile, na rádiu v aute...
Ja doplnim, rovnako ako audio, nejaky podmaz je fajn, ale skor radio, pripadne ked uz tak nejaka hudobna stanica VH1 trebars.

Co sa tyka hodiniek... tie drahe su v prvom rade modny doplnok, zena si kupi nausnice, nahrdelnik, kabelku, muz hodinky, okuliare.. Ale aj tak, je to proste praktickejsie ako mobil. Napriklad prides na zastavku, mobil kdesi vo vrecku alebo v batohu, kym ho vyhrabes... namiesto toho zdvihnem ruku a vidim... v aute povacsinou hodinky mas, ale nie vzdy si v aute, pripadne niekedy mobil pri sebe ani nemam, pripadne je vypnuty vybity...
Napísať odpoveď