Začnem týmto komentárom kňaza k výhre toho bradatého čuda v Eurovízii :
Kľudne diskutujte k téme, poprípade pridávajte ďalšie odkazy na nové "zverstvá spoločnosti".
aby si sa mal(a) na čo pýtaťkarmičkár(ka) napísal:Prečo kombinuješ angličtinu a slovenčinu, úplne tam kde to nie je treba? Je to maximálne odveci.
Inak sa ale princíp za celých tých 3000 rokov nezmenil, vždy je jadro veci to isté.Pretože obetujú zdravie, aby zarobili peniaze, a potom obetujú peniaze, aby znovu získali zdravie. Tak sa znepokojujú budúcnosťou, že si neužívajú prítomnosť, a tak nežijú ani v prítomnosti ani v budúcnosti. A žijú tak, akoby nikdy nemali zomrieť, a potom zomrú bez toho, aby predtým žili.
U doktora sa niekedy brutalne dlho caka, myslim ze problem je aj neefektivne zdravotnictvo.Grim napísal:- Namiesto toho, aby ľudia išli doktorovi, píšu o svojom probléme na fórum.
Ja doplnim, rovnako ako audio, nejaky podmaz je fajn, ale skor radio, pripadne ked uz tak nejaka hudobna stanica VH1 trebars.Grim napísal:- Kamoš ma volá k nemu na návštevu. Ja prídem, sadneme si do obývačky a on zapne TV. Načo som prišiel? Pozerať TV? Alebo sa s ňou prekrikovať?
.
.
.
- Ľudia si kupujú drahé hodinky napriek tomu, že čas je dnes všade. Na mobile, na rádiu v aute...