Lyoness sa viac rozsirilo az posledne roky, nemal dostatok partnerov, hlavne potraviny, to je dovod, teraz je situacia ina, tym ze ma lyoness viac clenov, je viac aktraktivny pre partnerov a aj preto je ich stale viac a preto pridu aj vacsi partneri, niektori uz presli na kartu......vernostný program CC má len 4 roky, L je na svk trhu dlhšie, je veľmi zaujímavé prečo T nepristúpilo na Lyoness karty, keď ešte nemali CC.
Toto je cisty fakt a pravda, ty tiez pises ze poukazky su dobre ak to vyhovuje tebe a zle ak nie, ja som nenapisal ze je to zle nedostat peniaze, je to len fakt.1. píšeš: "v ziadnom obchode nedostanem ziadne realne peniaze"
Toto nema nic s lyoness, urcite viac casu travis tym ze tu pises stale to iste a prekrucas si to ako sa ti to hodi, to video je brutalne, nechce sa ti pozerat, pravda sa zle pocuva, tak napisem strucne, su tam aj odpovede na niektore dalsie otazky:Pozerať to nebudem, 52minut svojho života viem lepšie stráviť, najmä ak prostredie obchodu poznám. Preto som ti napísal, že pouč ma o čom neviem...
- viac ako polovica potravin sa vyhodi do kontajnera!
- vyhadzuje sa aj tovar niekolko dni pred datumom min. trvanlivosti, niekedy az 6 dni! a to je norma supermarketu, vyhadzuje sa to automaticky, takze sa vyhodi tovar ktory sa da spotrebovat este 6 dni! - preco? ked ludia vidia datum, tak to nekupia, takze za to mozeme my!
- vyhodene boli potraviny aj 2 tyzdne pred datumom min. trvanlivosti!
- aj po datume min. trvanlivosti su takmer vsetky potraviny zdraviu neskodne
- datum min. trvanlivosti si urcuju vyrobcovia (nie veterina) a umelo ho skracuju, zamerne
- hypermarkety maju radsej viac potravin, aby sa neminulo, lebo potom idu ludia do ineho, tak radsej vyhodia 50 kil potravin akoby pol kila chybalo
- niektori ludia (nie bezdomovci) vyberaju kontaineri a dlhodobo konzumuju potraviny a nic im nieje, dokaz ze vyhodene potraviny su zdrave
- tym ze sa viac vyhadzuje, sa viac nakupuje, zvysuje to ceny a ludia v rozvojovych krajinach si to nemozu dovolit, to sposobuje rozsirujuci sa hladomor
- ked ma paradajka mierne iny odtien farby, alebo velkost, vyhadzuje sa - rozhoduje o tom pocitac!, nie veterina!
- v inom dokumente som videl, ze banany ktore maju na povrchu malu skvrnu, zvnutra su bezchybne, sa vyhadzuju este pred transportom do hypermarketov, lebo by sa nepredali, podobne je to aj s inymi potravinami
- este z konca - jedlo vyhodene v Severnej Amerike a Europe by zasytilo vsetkych hladujucich na svete, trojnasobne!
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2014, 23:56)
NESTIHAM, uz to mam rozpracovane!Soviet napísal:Dreamer, teraz by som ti odpovedal tvojou vlastnou otazkou "Odpovedal som, len pravdivo, dosli vam argumenty?", vid ignoracia predoslych postov tiez
EDIT: tak vazne neviem preco tam vlozilo len 1 riadok, daval som to spolu, nejak to tu blbne...
Tak este raz...Soviet napísal:Dreamer - Nieje lepsie nakupit v obchode, kde mas ako staly zakaznik 10%+ zlavu?
...
Ale tak good luck v tvojom 1% svete Lyoness.
- lyoness ma min. 1+1%, max. asi 2+45%
- v takmer vsetkych pripadoch plati lyoness vyhoda AJ na akciovy tovar, takze mam tvojich 10% aj mojich 1, 2 a viac pre lyoness
- odmeny za vernost - body, zlavy platia napr. v tescu, dalsich obchodoch, dostanem ich a dostanem AJ lyoness vyhody k tomu
To nie je pravda! Tesco je obchodnym partnerom Lyoness, maju podpisanu zmluvu, takze urcite SU partneri.Fabo napísal:No, ja by som len tolko povedal, ze tesco a lyoness nie su partneri