prosim ta novinari dost zvelicuju, napriklad nedavno som cital daco o emoiach, nejake "skojuce/prekvapive zistenie". ale kedze som s tym robil dost velky projekt do skoly, tak som vedel, ze daco take sa predpokladalo uz par rokov (ak nie desiatky), takze nemaj obavy o vedcov, neboli sokovany tak ako tvrdi clanokJozef Koval napísal:Tým článkom som chcel povedať že vedci boli úplne prekvapení z toho že našli skalnatú planétu ktorá je 17x ťažšia ako zem lebo doteraz si veda myslela že také veľké planéty sú len plynné a boli z toho objavu úplne mimo a tak isto budú mimo aj keď sa stretnú s Bohom o ktorom si ako aj o tej planéte mysleli že nemôže existovať.
Nie ty veris ludom, ktori povedali ze Boh existuje. Rozpraval si sa s nim? Odpovedal ti? Videl si ho?Jozef Koval napísal:Zaujímavé tak my sme fanatici lebo hovoríme o Bohu a stojíme si za svojou vierou ale ateisti fanatici nie sú keď na každý jeden príspevok od kresťana zareagujú agresívne skoro všetci ateisti v okolí ako svorka hladných vlkov. Ja aspoň verím Bohu a nehambim sa zato a keď sa viera v Boha považuje u vás za fanatizmus tak som fanatik. Tu si krásne opísal ako sa ľudia hanbia za Boha radšej ako by sa ho mali zastať a priznať sa k nemu budú radšej ticho aby ich niekto nevysmial to je zbabelosť. Ste úbožiaci keď veríte len vedcom ktorí sú obyčajný omylní ľudia ktorí stále menia svoje názory. Ja aspoň verím v dokonalú bytosť ktorá tu vždy bola a aj vždy bude.
Zacitujem z wikipedie aby si si ujasnil o com to tu hovoris
A tolko ludi sa tu do veriacich "navaza" preto, lebo ich argumenty idu povetcine lahko rozdrvitFanatizmus je krajný stupeň oddanosti nejakej myšlienke alebo veci, založený na slepej viere v správnosť svojich názorov a činov. Sprevádza ho neznášanlivosť voči inému presvedčeniu a názorom, neschopnosť zaujať kritický postoj k sebe a svojim skutkom (napr. náboženský fanatizmus).