Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: UPS - Kuriér

Príspevok od používateľa CheZteR »

takže páni, viem, že toto je téma o UPS, ale nejak sa to zvrtlo na kuriersku sluzbu vseobecne a ja by som rad prispel svojou skusenostou s DHL
takto sa to ma robiť podla mna :arrow:
streda 9. január 22:33 HONG-KONG zásielka vyzdvihnutá DHL
piatok 11. január 13:50 KOSICE zásielka mi doma leží na stole

ani som len nedufal ze to pojde takto rychlo, tomu vravim organizacia!
(platil som 27 dolarov za dopravu)
Prílohy
Beze jména.jpg
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

Mne naposledy prišla zásielka od Kuriérskej služby Airway , nepoznal som tú spoločnosť ale bol prijemne prekvapený. Nebol som doma tak kuriér prišiel až za mnou, jednanie v pohode a aj balík bol OK.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

CheZteR: mam rovnaku cerstvu skusenost s DHL zo vcera. 2 baliky vacsich rozmerov a vahy dodane za 5 dni od objednavky (aj napriek kalamite) z Leedsu UK ku mne domov. Cena dopravy smiesnych 20€. Ako velke plus hodnotim aj jednanie kuriera...UPSkari vacsinou len rychlo-rychlo brnku ze idem k vam za minutku pridte dole ale ani nevie ci som doma. Tento sa pekne predstavil povedal o co ide a spytal sa ci bude mozne dodanie o cca 30 minut. Pristavil auto zatelefonoval, ze je dole, zatial pripravil papiere a vsetko prebehlo v takom pokojnom duchu :-D Mal som z toho velmi dobry pocit...
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

UPS velmi nemusim. Vzdy ten kurier chodi neskoro (po 17:00) bo maju toho vela. Najradsej som mal DPD, ale odkedy pre moj region je iny vodic tiez to je take 50/50. GLSkari su taky "obedovi". DHL ti su v pohode. Co sa ty Fedexu ten tu bol raz tak to nemozem hodnotit no kurierske sluzby Slovenskej posty pohoda. Do 10:00 vzdy pride taka mlada kočička :-p
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Objednával som tovar z alzy, vyplatil som to dopredu, kuriér mi to mal dnes doniesť. Asi dve minúty som nebol pri telfóne a hneď som našiel zmeškaný hovor od neho. Dovolať nazad sa tam nedá takže čo bude teraz s mojím tovarom? Doručia mi ho zajtra alebo ako to funguje? Že sa bude obťažovať mi zavolať druhý raz si už nádeje nerobím, keďže to bolo už asi pred troma hodinami.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

tu zavolaj, zakaznický servis http://www.ups.com/content/sk/sk/contac ... svl=Footer
Aspoň v dpd to tak funguje, že ak ťa nezastihnú, tak tovar ide ešte dva krát na rozvoz, potom sa vracia odosielateľovi a dá sa s nimi aj dohodnúť, že si to neháš na centrále a osobne to vyzdvihneš.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hej ozve sa ti zajtra alebo mozno este dnes, podla toho ako robi kolecko a ako rozvozi ostatne zasielky ;) (a podla toho ci robi on sam aj zajtra :D )

//autoeditácia príspevku (21 Mar 2014, 8:57)
neviete ci DHL rozvaza aj v sobotu?
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Nikto nerozvaza v sobotu,okrem DPD tam si to vsak musis priplatit aj to len vo vybranych mestach. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Je problem ked si zelam dorucit zasielku do prace? nebude musiet ist na druhy koniec mesta, pracujem pod sidliskom kde byvam
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

CheZteR.. závisí od kuriéra, kde má cestu, ideálne je, ak Ti vopred dajú echo, ktorý kuriér to vezie a aké má číslo mobilu (niekedy príde smska hneď ráno), vopred mu zavolať a dohodnúť sa s ním. Väčšinou majú podelené sídliská a motajú sa po nich, mám taký pocit. Ale raz sa mi stalo, že ma môj kuriér doma nezastihol, tak potom poobede som ho naháňal po Furči..

Odvtedy si stále dávam všetko voziť do práce.. akurát mám to šťastie, že zásielka pár dni mešká, ja si vezmem dovolenku a práve v ten deň mi to chcú doručiť. Samozrejme mi to domov nedoručia, tak musím utekať do jeho rajónu.. :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak utekat si po to urcite nebudem kedze to ma mat 20 kil :)
a hej presne to sa mi stalo, ze sa eshop omeskal a miesto tyzdna ked mam dovolenku mi to ma prist v tyzdni ked pracujem :D
tak ked pride rano sms s cislom kuriera tak to bude parada, urcite si myslim ze sa s nim dohodnem, ale vacsinou objednavam cez DHL a tu mi kurier vola ze je pri mojej brane ci som doma a mozem zist dole ...
cez UPS prvy krat
brm
Darca
Darca

CheZteR napísal:kedze to ma mat 20 kil :)
Nový bike? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

mozno.. :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja som mal nedavno vcelku stastie, neprislo nic, ale ked som vychadzal z prace na obed, tak tam zrovna stala UPS dodavka... a ked som sa spytal kuriera ci nahodou nema moju zasielku, tak ze ano, len nech chvilku pockam.

Ale neprislo mi nic, takze som kuriera ani nekontaktoval, ani nemal k dispozicii adresu zamestnania. Predpokladam, ze by mi volal cca o hodinu neskor ked mal cestu na domacu adresu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak mne to nahodou doniesol kurier do prace, v podstate nedoniesol, podla trackingu bola zasielka v Bratislave na import scane, prisiel chlapik z UPS pre reklamacie ktore treba odniest a prisiel som sa ho spytat preco mam zasielku uz 3. den na import scane a ukazal som mu mobil, on hned ze pockat pockat, tuto zasielku mam predsa v aute, odskocil do auta a doniesol do firmy :D
takze trosku bordel ale so stastnym koncom
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

motto jedného lokálneho kuriéra, tuším z GLS, je "za 5 minút som aj tam, aj tam." :) blesk je jeho mladší brat asi.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

čo sa týka UPS, posielal už niekto listovú zásielku do sveta aj s tracking number? ako to funguje a koľko to stojí? pokiaľ sa nenachádzam v meste so servisným strediskom UPS, ako funguje predanie zásielky? prídu to ku mne vyzdvihnúť a následne to odvezú k príjemcovi? netreba na posielanie zásielok nejaké štandardizované obálky? niečo som na ich stránke našiel, ale nič bližšie o konkrétnom postupe. snažil som sa čítať ich stránku ups.com, ale rozbolela ma z toho hlava.. toľko balastu a tak chaoticky rozpísané, že ma prešla aj chuť na celé UPS (ale musí to byť ich kuriér kvôli trackingu, potrebujem to zadať na ebay). snáď to nie je len nočnou hodinou, ale.. hrozná stránka. človek chce poslať list a nedaj bože zistiť ako, musel by som to asi študovať pol dňa, aby som sa niekam dopracoval..

//DHL pôsobí oveľa viac "straightforward", ešte keby mi ukázali cenník aj bez toho, aby som sa musel registrovať :)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Aky sposob dorucenia preferujete? Slovensku postu alebo kuriera? Mate skusenost s IN TIME? Lebo ja o tom pocujem prvy krat.
brm
Darca
Darca

Re: Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

IN TIME cez balíkomat? Ten som ešte neskúšal, ale je pravda, že väčšinou som neobjednával z eshopov, ktoré ponúkajú aj balíkomat. Ja si väčšinou dávam všetko posielať kuriérom do práce.. ušetrím následnú cestu na poštu po práci.

:)
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Slovenska posta vs DPD vs IN TIME

Príspevok od používateľa heker »

Intime funguje na Sovensku hadam 15 rokov. Balikomat je tiez v poohode, skusil som cez zimu a pohodicka, len skoda zleho dotykoveho displeja na tom zariadeni.
Napísať odpoveď