League of Legends
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
nechce niekto GOLD ucet za cs:go key ? je tam cca 60 champov 55 000 IP 4 sloty na runy ... ked tak sprava
Poradíte univerzálne runy, lebo za chvíľu pôjdem na ranked hry a bez nich to bude ťažšie.
Vďaka, najviac hrávam mid a adc. Teraz mám našetrených 10K.
Vďaka, najviac hrávam mid a adc. Teraz mám našetrených 10K.
ADC - cervene attack dmg jednu cervenu mozes dat crit, zlte armor, modre MR, 2 quintessence 1.5% lifesteal celkovo budes mat 3% a potom attack dmg poslednu
MID - cervene magic penetration, zlte armor, modre MR, quintessence - AP
MID - cervene magic penetration, zlte armor, modre MR, quintessence - AP
taka vianočná prehra jak inak..
draven afk = bad net = dpč načo hrajete online hry keď na to nemate net
Vedeli by ste mi poradiť nejaký triky na Riven? (Keď za ňu hrám já)
-
Bad.boy
Medium Professional
Poplakal si si? ulavilo sa? ked sa ti nepaci komunita okolo hry tak ju nehrajjapaja napísal:taka vianočná prehra jak inak..
Preco to nazyvas zrovna takto? Bavi ho hra a ked ju niekto pokazi ked hra na babkinom internete tak to nastve. Hlavne ked sa to stane viac krat za sebou...
Rozmýšľam koho kúpiť na TOP / MID. Kúpil som Riven ale tá sa mi zdá byť ťažká tak teraz šetrím na yasua a aj som celkom presvedčený na kúpu ale ak by bolo niečo ľahké na hru tak by som bol rád za rady.
-
Hotwire
Addict
lahke na hru? garen, alebo heimerdinger.dasti555 napísal:Rozmýšľam koho kúpiť na TOP / MID. Kúpil som Riven ale tá sa mi zdá byť ťažká tak teraz šetrím na yasua a aj som celkom presvedčený na kúpu ale ak by bolo niečo ľahké na hru tak by som bol rád za rady.
O tom garenovi by som to ani nepovedal
Keď som začínal tak ľahký bol ale teraz jak syk mi to s ním nešlo.
-
Hotwire
Addict
fuha no ak ti garen pride tazky champ tak lol bohuzial nieje hra pre teba.
Prečo je teemo až tak nenávidený? Keď si ho tam na ranked, tak od všetkých dostávam vyhrážky, že ma reportnú. Jedine proti Ahri mám na mide problémy, od 6 je ho v podstate, nemožné ganknúť. Keď trafíš s Q v teamfightoch adc, tak je k ničomu na pár sekúnd. Vision v podstate po celej mape a súper po útekoch s teamfightov s málo životmi vďaka hubám môže zomrieť.
A Heima, nekupuj, ja som ho kúpil medzi prvými hrdinmi a dosť sa mi s ním vtedy darilo, ale keď vie niekto proti nemu hrať, tak je úplne čajový.
A Heima, nekupuj, ja som ho kúpil medzi prvými hrdinmi a dosť sa mi s ním vtedy darilo, ale keď vie niekto proti nemu hrať, tak je úplne čajový.
-
->slavo<-
Addict
Ja osobne milujem Garena veľmi zábavne hranie
-
Dede
Medium Star
For fun účet kto ma odohratých aspoň 1000+ hier tak môže každý natočiť takéto troll video a ukázať že ma skill
Táto hra ma dneska hrozne vytočila .... nikto nebol afk a proste oni si nevedeli poradiť zo základnými situáciami ... ako evidentne ten systém 30 lvl a dosť ma velké medzery ..
Ako ja hrávam len aram, ale co za lidi tam občas chodí ... ( najlepšie jak tam prídu diamant dostanu neprdel a divia sa prečo ...)
Ako ja hrávam len aram, ale co za lidi tam občas chodí ... ( najlepšie jak tam prídu diamant dostanu neprdel a divia sa prečo ...)
-
Dede
Medium Star
Ty si nejak nevieš poradiť s gramatikou. Nepochopím ako niekoho môže vytočiť hra v Arame alebo v Normal Game však tam o nič nejde.
Rozdávali sa dnes tie mystery gifty alebo si robil iba srandu.