Tazko urcit jeden eshop. Vzdy si vyhladam kde "daju" najlacnejsie aj s dopravou. Pripadne googlimSh4d0W napísal:Soviet a odkial objednavas?
www.guenstiger.de
www.idealo.de
www.billiger.de
http://geizhals.de
Tazko urcit jeden eshop. Vzdy si vyhladam kde "daju" najlacnejsie aj s dopravou. Pripadne googlimSh4d0W napísal:Soviet a odkial objednavas?
Urcite je lepsie si priplatit za kuriera, aj ked casto je kurier lacnejsi nez 5e, okolo tych 3.50€. A co som si vsimol teraz tak dorucenie postou je este drahsie nez kurier, nechapem preco.DENNY napísal:Cez SK postu som si nedal dorucit zatial nic, pretoze dam 3€ za SK postu, kde sa mi balik strati/znici s ovela vacsou pravdepodobnostou ako u kuriera aj ked to das prvou triedou doporucene a kurierovi dam 5€...
Toto este plati? Lebo co ja viem tak nemozes si to skontrolovat, maximalne ked je vidiet ze je krabica alebo obal poskodeny tak mozes neprebrat ci nie je to tak?DENNY napísal:Bol to mlady chalan a ocividne fakt ako kurier pracoval len kratky cas, kedze ani nevedel, ze kazdy ma pravo si balik pred prevzatim za pritomnosti prepravcu skontrolovat a je jedno, ci je to balik za 5€ alebo 1000€...
brm a ktory kurier ti to nakoniec dorucil?brm napísal:...Ako som písal vyššie, mne tento týždeň posielali cez Intime, ráno smska, že v priebehu dňa mi príde zásielka cez SPS/UPS...