Bez frajerky je tazko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Bez frajerky je tazko

Príspevok od používateľa energy00 »

Do pol roka mi uz zena musi povedat, ze ma lubi, lebo inak je niekde chyba.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No mňa sa bývalá práve spätne pýtala, prečo som ju nepobozkal už na prvom rande, ale až na treťom. Preto ak má nejaká ženská také kecy, že nechce ísť s tebou do vzťahu a najprv ťa musí spoznať lepšie, tak si môžeš byť na 99% istý, že z toho nič nebude.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

8) beardie, najdes tam co len chces, najdes aj slusne baby, ktore tam pridu prave preto ze chcu niekoho spoznat, najdes tam aj stetky, .... a aby som pravdu povedal, kazdy si tam najde to svoje vies? nevies, bohuzial lebo si tam nikdy nebol. ja viem ze ty hladas intelektualnu mnisku, najlepsie transku s penisom medzi nohami, ktora ta intelektualne pochopi, ale chvalabohu vec sa ma tak ako pisem ja.

normalni ludia sa radi spoznavaju, a davaju dokopy ci uz na jednu noc alebo na dlhsie obdobia, a v lete si predstav prave taketo akcie ludi spajaju, pretoze ked je vonku 36 stupnov a vecer 25 tak hladat zensku cez vikend v kniznici je trocha dost kontraproduktivne, preco nehladat na mieste kde ich mas k dispozicii tisice? jasneee, lebo vsetky su stetky. sa spamataj uz trocha. a zacni rozmyslat, pred pisanim tych svojich dristov, a skor nez zacnes nieco pisat o tom ze dristam ja, popozeraj si videa a fotky zo siravy napriklad, ale nie jednu, ani dve, pozri ich aspon 500 alebo rovno 1000 aby si pochopil o com su tie akcie, a mozno pisem MOZNO sa dostanes aj k fotkam mimo SIRAVY lebo za motelom, je vela stankov, country hudby, posedenia a dobreho jedla, a tam chodia aj ini ludia aj ina kategoria, nie je to tam cisto len disko, su tam rozne zanre a vela vela vela ludi. Len to by tvoj mozocek musel chciet, a on uz z principu nechce. plus mas obdalec dalsie motely a ine akcie ako motokary, velke kolotoce a podobne, a spoznat sa da naozaj kopec ludi, a ako som pisal vyssie kazdy si pride na svoje. Zatial co na diskoteke priamo si mozes hladat stetky, obdalec vedla moze sediet partia 5 tich 30 tnicok, ktore hladaju cisto vztah a lasku a na tu diskoteku ani nepojdu lebo proste ich to uz nebavi, .... cakaju na chlapa co ho bavi to kde sedia prave oni, mozno nejaka romanticka kludnejsia hudba, alebo cesko slovenske hity, alebo country songy, .... a dobre jedlo, .... hocico ....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

opat som to cital len po moj nick, naozaj sa snazit nemusis
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Fabo
aacid

su vztahy ktore sa vyvijaju rychlo a su take ktore pomali. Zena moze mat viacero kamaratov z ktorych ani jeden nie je mozno vyslovene jej typ, ale dava tomu sancu aby sa to do buducna zmenilo na nieco vaznejsie. Je jasne ze pokial je chlap typ na ktoreho babi letia tak asi nebude pol roka cakat, ale ked je niekto z tych co si vyberat nemozu, tak ten to musi skusat takto, inac zostane sam naveky.. Ked je niekto skaredy a chudobny, tak mu zostavaju uz len namotavacky a tie su casovo narocne :D :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

gogo956 - rovný rovného si hľadá, vrana k vrane sadá. Ak je niekto chudý, priemerne vyzerajúci a chudobný, nemôže čakať, že sa mu podarí zbaliť krásnu ženu. No a to isté platí aj pre ženy, takže si nemyslím, že by mal aj niekto takýto stráviť pol roka pomalým balením baby, z ktorého veľmi pravdepodobne nič nebude.

Ak sa nejaká dvojica pozná istý čas a za ten čas nepreskočí žiadna iskra z oboch strán, nedá sa predpokladať, že zrazu sa stane niečo magické a tá druhá strana sa zamiluje.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Pilifo

ale autor temy sa vyjadril v tom zmysle ze je vo vybere narocny, aspon tak som to pochopil. Vztahy byvaju o zamilovanosti asi iba u velmi mladych a malo skusenych ludi, neskor je to skor o tom ze je tym dvom spolu fajn.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

To co opisuje gogo sa deje naozaj velmi zriedka. Co je zvlastne, lebo z evolucneho hladiska by to bola velmi dobra strategia (oproti realite).
gogo956
Redeemer
Redeemer

gogo956

preco? urcite ze je vyrazne viacej vztahov ktore su spontánne a od zaciatku o "iskre", ale potom su aj take ktore vznikli priebezne, z dlhodobeho kamaratstva-osobne viacero takych poznam. Dovod preco je takychto vztahov realtivne malo nie je v tom ze by nemohli vznikat, ale skor o tom ze chlapa to vecsinou prestane bavit investovat cas a energiu do kamaratsva s neistym vysledkom -co plne chapem. Ono je aj uplne prirodzene, chlap spozna novu zenu ktora ho velmi pritahuje. Tento stav ale netrva vecne ale naopak pomali upada, takze chlap sa chvilu snazi o balenie, potom aspon o kamaratstvo a nakoniec si spocita ze nielen ze koniec tajničky nepozna ale dotycna uz zdaleka nie je v jeho ociach taka uzasna ako na zaciatku..-tak preco neprejst na iny objekt?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Ja praveze vidim tendenciu opacnu. Chlap sa nevzdava ale nedokaze vzbudit v zene pritazlivost (a zmeny v muzskom tele v stave zamilovanosti tej vytrvalosti len pridavaju).
Z friend zone som tusim unikol 2x. A viem, ze sa na mojom spravani muselo vela zmenit aby som to dokazal.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

aacid napísal:ved ju skus pobozkat na prvom rande, co tym mozes pokazit?
Obvinenie so sexuálneho útoku. Seriózne, aj také prípady boli. A že ich nebolo práve najmenej... Feministky z toho robia vlastnú kampaň, majú o tom aj reklamné plagáty a neviem, čo ešte. A darí sa im. V dnešnej dobe by som sa ženy nedotkol pokiaľ by mi nedala písomný súhlas overený notárom.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Terepin, ty musíš mať z tých žien fakt komplexy. Neviem, kde žiješ, ale takýto prípad, ktorý si opísal, by sa mohol stať jedine v nejakom nepodarenom filme, ale nie v realite, ak by si na rande pôsobil ako gentleman a nie totálny úchyl. Najhoršie, čo by žena po peknom rande a pokuse o pusu mohla spraviť je, že by sa odtiahla alebo by ti povedala, že chce ísť na to pomalšie/nemá záujem.

Ak by si narazil na zarytú feministku, tak by si to do konca prvého rande vedel, lebo by ti to určite povedala a v takom prípade odporúčam sa zbaliť čo najrýchlejšie a už sa jej neozývať :P
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:No mňa sa bývalá práve spätne pýtala, prečo som ju nepobozkal už na prvom rande, ale až na treťom.
"Gavalierstvo vymrelo a na vine sú ženy." Citát, ktorý, ako vidím, je smutná pravda. Ale na všelijakých ženských magazínoch nájdeš plakať kravy, že sa muži správajú ako prasatá a vôbec na ne nemyslia, nevedia sa správať a bohzna čo ešte. Feminizmus v praxi, priatelia. Komunizmus novodobých dejín.

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2015, 10:55)
Pilifo napísal:Terepin, ty musíš mať z tých žien fakt komplexy. Neviem, kde žiješ, ale takýto prípad, ktorý si opísal, by sa mohol stať jedine v nejakom nepodarenom filme, ale nie v realite, ak by si na rande pôsobil ako gentleman a nie totálny úchyl. Najhoršie, čo by žena po peknom rande a pokuse o pusu mohla spraviť je, že by sa odtiahla alebo by ti povedala, že chce ísť na to pomalšie/nemá záujem.

Ak by si narazil na zarytú feministku, tak by si to do konca prvého rande vedel, lebo by ti to určite povedala a v takom prípade odporúčam sa zbaliť čo najrýchlejšie a už sa jej neozývať :P
Treba snoriť po internete a nie len čítať bulvárne plátky. Netvrdím, že sú takéto prípady u nás, keďže slovenská mentalita má na takéto problémy iné riešenia. No čím ďalej na západ pôjdeš, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa ti to stane. Ženy sa proste naučili využívať právny systém, ktorý sa deformuje kvôli politickej korektnosti. Dám príklad (bol o tom článok v novinách): dievča udala svojho priateľa na polícii, že ju bije. Chalan skončil na niekoľko mesiacov vo väzení. Neskôr sa čaja priznala, že si to všetko vymyslela. Dôsledky? Chalan má došramotenú povesť i psychiku, zatiaľ čo dievča vyviazlo len so smiešnou pokutou.
Bohužiaľ, v teórii je feminizmus pekná vec, no v praxi dosiahol len to, že sa sexistický prístup presunul na druhú stranu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ty tu tiež vyťahuješ prípady, Terepin. Šanca, že sa ti to stane, je asi tak 0,01%. No a ten chalan musel byť tiež riadna trúba - buď ju fakt bil a mala to ako dokázať, alebo sa vôbec nebránil. Ak si to ale našiel v bulvári, na 99% to pravda nebola. Dám ti sem aj ja príklad, tento článok je výplodom bulvárneho novinára, ktorý si vymyslel, keď si doma šľahol perník - http://www.cas.sk/clanok/316751/mladik- ... vrtlo.html Never proste všetkému, čo si na internete prečítaš :wink:

No a k tej puse, tipujem, že sa ti asi nikdy nestalo to, že si si s niekým sadol tak dobre, že si ho chcel už po prvom stretku pobozkať. Predstav si, že sa to nestáva len "prasáckym" chlapom, ako si ich označil, ale aj ženám. Neviem, prečo máš stále pocit, že aj normálne ženy (rozumej nie radodajky) sú puritánky najväčšieho zrna a nemajú rovnaké sexuálne potreby ako chlapi. Asi na to ešte nemáš dostatok skúseností, ale časom to zistíš...
Terepin
Addict
Addict

Tak to pozor, ja som nepovedal, že sú to prasatá, ale že sa ženy sťažujú, že muži sú väčšinou prasatá.

No a k tomu vyššie. Ak sa muž nebráni, je posera. Ak udrie späť, je to násilník. Super, že?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A ty nevieš ženu spacifikovať bez toho, aby si jej ublížil? Tiež neviem, v akom svete žiješ, kde ženské mlátia svojich mužov alebo opačne, ale ak by ma chcela moja frajerka zmlátiť, tak by som s ňou už asi dlho nebol :roll:

Nehovorím, že takéto prípady sa nedejú, ale sú skôr okrajové a pri normálnych ľuďoch by k tomu dôjsť určite nemalo.
Terepin
Addict
Addict

Nevravím, že zmlátiť ako žito. Fyzické násilie v akejkoľvek forme voči ženám je spoločnosťou odsudzované bez ohľadu na to, prečo k nemu došlo. Ešte aj v roku 2015 prevláda genderovský stereotyp.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

z casti ma Terepin pravdu. si zober, ze by sa tvoja čaja postazovala kamoske ako ju bijes, o par dni pride na policiu, ze si ju bil a znasilnil a uz to zacnu riesit lebo domace nasilie sa neberie na lahku vahu. samozrejme, museli by to dokazat a pod. ale nebolo by ti vsetko jedno
Terepin
Addict
Addict

Konečne to niekto pochopil. Druhá vec je, že takmer určite by sa voči nemu uplatnila prezumpcia viny.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Stačí, aby jej kamoška pár krát drbla a dôkazy sú na svete.
Napísať odpoveď