Google Android OS
Re: Google Android OS
Dik..
tak 600MB ubudlo, je to ok, ten blby system, neviem z akeho dovodu nepise skutocnu velkost aplikacie... vobec to nenapise, ze locus ma 400MB... nezapocitava sa to v prehlade... takze to vlastne sedi, diky..
Locus nema 400MB. Ma okolo 35MB, ostatne su mapy. Navigacia, napriklad Sygic, tak tam ti tiez ukaze len velkost aplikacie a nie to, ze mapy maju dalsich 2.5GB. Ani pri aplikacii Galeria ti predsa nezapocitava fotky a videa. To iste prehravac hudby. To iste Office.
Cache, data aplikacii atd., psotupne to moze narast.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
existuje nieco ako adblock pre youtube appku?
da sa nejako nastavit youtube app aby prehravala video aj ked prepnem na inu appku?
da sa nejako nastavit youtube app aby prehravala video aj ked prepnem na inu appku?
Na reklamy existuje AdBlock Plus pre Android a samostatne na YouTube tuším ten YouTube AdAway, ale neskúšal som ho. Skúšal som AdBlock klasický, strašne dávno, ale nefungovalo mi to nejako. Teraz to už možno bude lepšie. Na oba treba root. Sú návody na nete.
YouTube na pozadí rieši veľa aplikácií, napr. AudioPocket, nie je to úplne tip top riešenie, ale dá sa zvyknúť. Oni majú na stránke toto:
https://support.google.com/youtube/answer/6060868?hl=en
Ale ja tam tú možnosť proste nemám. Neviem, či to bolo iba na starších verziách, alebo čo.
YouTube na pozadí rieši veľa aplikácií, napr. AudioPocket, nie je to úplne tip top riešenie, ale dá sa zvyknúť. Oni majú na stránke toto:
https://support.google.com/youtube/answer/6060868?hl=en
Ale ja tam tú možnosť proste nemám. Neviem, či to bolo iba na starších verziách, alebo čo.
Ak máš root a xposed framework, tak som si na 100% istý že existuje xposed modul pre youtube, že môže hrať aj na pozadí, aj ked je mobil zamknutý atď.
-
DanielDevil
Addict
Ľudia, otec rozbil displej na Z2-ke a ako náhradu dostal nejaký lacný Samsung, kým mu opravia displej. Dnes za mňou prišiel, že ak mu niekto volá, nezvoní to. Skúsil som a naozaj, zvuky sú zapnuté, skúšal som aj prehrať skladbu čo tam bola, aj video na youtube, ale nikde žiadny zvuk. Hovoril, že ráno mu to ešte zvonilo. Neviete niekto, čím to môže byť? Ja asi rok a pol android nepoužívam a neviem, čo by som tam ešte mal pozrieť. Myslel som, že by to mohol byť pokazený reproduktor, ale zasa keď volá, všetko funguje.
Reproduktor a mikrofon su dve rozne veci,pravdepodobne odisiel ten reproduktor
-
DanielDevil
Addict
Ale keď telefonuje,m nevyužíva sa aj reproduktor (hlas toho čo mi volá) aj mikrofón (môj hlas)?
-
94jakub
Guru wannabe
nosoo sa asi pomýlil.
V telefóne je reproduktor, ktorý hrá hlasno a slúchadlo(hore nad displejom), ktoré sa používa na samotný telefonát. Ak máš pokazený reproduktor, tak nepočuješ zvonenie, hudbu, zvuky systému ale cez slúchadlo môžeš normálne telefonovať.
V telefóne je reproduktor, ktorý hrá hlasno a slúchadlo(hore nad displejom), ktoré sa používa na samotný telefonát. Ak máš pokazený reproduktor, tak nepočuješ zvonenie, hudbu, zvuky systému ale cez slúchadlo môžeš normálne telefonovať.
Nie nepomylil,len som chcel povedat ze mimrofon a reprak su dve rozne veci a pri nefunkcnom repraku telefonovat kludne mozes avsak nebudes pocut vyzvananie ked ti bude dakto volat
V galerii fotiek z mobilu sa mi po "nutenej"aktualizacii pribudlo asi 6 cudich fotiek. Dotycneho nepoznam.. Su to klasicke fotky z mobilu. To ze tam su mi nevadi. Vymazat go je najmensi problem. Zaraza ma vsak to, ci sa niekomu nemozu ukazat napr. moje fotky.
Aký je názov príčiku resp. umiestnenie tých fotiek? ..Viber má vo zvyku do skrytého príčinku ukladat profilovú fotku kontaktu Viberu a to tak, že za každým, keď si ju niekto z tvojho zoznamu zmení, tak ju uloží v tvojom fone...
Normalne zlozka s fotkami. A navyse su to take "neprofilovefotky" vplnom rozliseni a jedna z nich je screenshot denniku volani kde vidno aj kontakty.takze pochybujem ze by to ktosi si dal na profilovku 
Napisat nazov a umiestnenie tej zlozky by nebolo na skodu 
Pri kazdej foto ked dam info tak vidim umiestnenie no pri hentych vidim len nazov fotky. Presiel som postupne vsetky zlozky a nikde tie foto inak neviem najst.
Predával som svoju s5mini. Pred typkom som dal spraviť továrenské nastavenia a keď mobil začal sťahovať nejaké aplikácie od operátora, tak som mu mobil dal a šiel preč. Mobil je rootnuty, je možné že v ňom ostali fotky, tel. čísla?
Veci na SD karte by mali zostať. Ale nedávno bolo kopec článkov, že nejakí americkí vedci dokázali, že sa dajú obnoviť dáta aj po továrenskom obnovení.
Áno, to ze na SD karte ostanú, to viem. Lenže kartu som si nechal.
-
94jakub
Guru wannabe
Malo by to teoreticky byť ako pri rýchlom formate HDD, kedy ti data na disku zostanú, no vymaže sa len adresárová štruktúra.