Neviem si vôbec rady , čítal som veľa článkov , ale mám v tom miš-maš. Nejaké rady , popripade nejaké tréningové plány ?
Ďakujem za rady , a prajem pekný večer
Zacal si dobre - zaklad je jest kazde 1-2 hodiny (to moze byt aj individualne), skratka nebyt hladny, hocico aj v mensom mnozstve. Ked pocitujes hlad, je to pruser, pretoze si telo robi zasoby vo forme tukov na bruchu (alebo u zenach okolo pasa). Potom zalezi na tebe ako chces nabrat na svalstve, pri tom pocitaj s tym, ze treba zainvestovat...Shamway napísal:Zdravim skusenejsich...
Mam 22, 180cm a okolo 95-100 kil...Chcelo by to schudnut hlavne z brucha...Zacal som raz do tyzdna hravat squash a rovnako raz do tyzdna futbal...obe cca po dve hodky. Co sa tyka stravy prestal som vyrazne som obmedzil biele pecivo, sladke vody (obcas kofola alebo energetak ked nestiham robit veci do skoly) a snazim sa jest viac zeleniny. Moja otazka je ci by tomu pomohla aj posilka, tak raz mozno dvakrat do tyzdna (viac by som asi nestihal), alebo sa radsej mam viac venovat tym behavejsim sportom...
Dakujem pekne
Blbosť. Čiže môžeš jesť cca každé 4 hodiny a väčšie dávky ako 30g na porciu.organizmus viac ako "30g" bielkovin v jednom jedle nespracuje
Áno, nič negatívne sa nemôže stať.ma niekto skusenosti s konzumaciou 2-3tych davok proteinovych napojov naraz denne niekolko mesiacov ?
Mam kasein a vychadza to lacnejsie a nemusim sa s tym jebkat ako si povedalaviceN napísal://neriesil niekto otazku ci sa viac oplati nocny casein alebo kupovat tvarohy? predsalen je to rychlejsie a clovek sa s tym nemusi jebkat...