Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Ano, mestskaci vedia kontaktovat majitela. Lenze 5 minut to netrva 
skusali to zle zaparkovane auto odtlacit? v Trencine na sidliskach sa tak parkovalo bezne
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, nechava sa vyradeny kvalt a nebrzdi sa rucnou, aby sa dalo auto odtlacit kusok dalej...
V tomto prípade by však to auto nebolo kde odtlačiť.. a navyše sa nejedná o rovinu, parkovisko je mierne sklonené, čiže bez zaradenej rýchlosti tam parkovať je dosť riziko.
Kolik pod koleso 
Ale lepší účinok by mal kolík v čelnom skle.. 
Idiot, vobec som ho nevidel. Minimalne 4 sekundy mal cervenu kym sa rozbehol.
-
tacosi
Moderátor
Ale ved si videl, ze sa z krizovatky rozbieha, nie? Ako vies, ze to bolo tdi? Urcite mas benzinaka 
Tu dymovu clonu co za sebou nechal ked odtial isiel som videl dokonca aj v zrkadle
A stal dobrych 20m pred semaforom, nemyslel som ze sa nasere do krizovatky. Potom som uz dalej nevidel cez auto vedla.
V Cesku dostal arogantny vodic 15.5 roka nepodmienecne za vytlacenie dodavky na zvodidla a neposkytnutie pomoci:
http://brno.idnes.cz/rozhovor-s-odsouze ... zpravy_ane
Klasifikovali to ako pokus o vrazdu a podla jeho vypovede to tak aj vyzera. Navyse aj na sude robil bordel.
Myslite si, ze take tvrde tresty pomozu predchadzat podobnym pripadom?
http://brno.idnes.cz/rozhovor-s-odsouze ... zpravy_ane
Klasifikovali to ako pokus o vrazdu a podla jeho vypovede to tak aj vyzera. Navyse aj na sude robil bordel.
Myslite si, ze take tvrde tresty pomozu predchadzat podobnym pripadom?
Mna je***, tu daka pi*ka Dara Rolins zaj*be cloveka a nesedi a tu clovek ohrozi dakho a daju mu 15 rokov?! wtf.. sku**** slovensko ako aj cely svet.. Je mi na grc
Jasne bolo to v CZ a tu je SK.. ale je to detto
Nezachoval sa samozrejme spravne, mozno mu pridalo to, ze si robil srandu na sude atd a neposkytol prvu pomoc ... No ale aj tak je to cele na hlavu
Nezachoval sa samozrejme spravne, mozno mu pridalo to, ze si robil srandu na sude atd a neposkytol prvu pomoc ... No ale aj tak je to cele na hlavu
Hlavne je to uplne nelogicke ho zatvarat. Sak mu zoberem vodicak na 10 rokov + podmienka a je na cestach o blbca menej. Takto ho budu platit danovy poplatnici.
Mam rad takych degesov ako ty co ziju z noveho casu...ked ma autonehodu nejaka medialna postava hned sa toho chytate a hadzete kamenom ako keby oni neboli ludia a nerobili chyby. Rolins pokial viem nesposobila nehodu nejakym extremnym soferovanim, nevytlacala motorkara z cesty, nevrazila do neho, lebo bola sprosta...proste blba zhoda nahod...ano mohla predpovedat, ale su situacie kedy sa to da velmi tazko, ked vobec.Meken napísal:Mna je***, tu daka pi*ka Dara Rolins zaj*be cloveka a nesedi a tu clovek ohrozi dakho a daju mu 15 rokov?! wtf.. sku**** slovensko ako aj cely svet.. Je mi na grc
Takze je maximalne nemiestne porovnavat ju s nejakym debilom, ktory je ochotny zabit cloveka vedome bez nejakeho rozmyslania a bez sucitu.
aha takze za zabitie cloveka nic lebo blba nahoda ze isla 200 a za kopnutie policajta basa 
Ja zase nemam rad degesov ako ty Lubos
... Jasne za zabitie nech je ake chce nedostane clovek nic a za "pokus" o zabitie, ohrozenie dostane dakto 15 rokov... A to som nemyslel len Rolins , ale aj ine "celevriti" ktore pozabijali arogantnou jazdou ludi a nesedia v base alebo dostali maly trest... Ked ma clovek peniaze a znamosti moze si robit a dovolit vsetko... Tak mi to nehovor take kktiny
-
Fabo
Hardcore addict
Jasne, za chybu cloveka zavriet, hoc nech ma aj druha strana ciastocne zavinenie, a za cieleny utok a utek z miesta nehody budeme davat podmienku.
A potom to tu bude super.
A potom to tu bude super.
Stále sa tu porovnáva zabitie - 0 rokov a nezabitie 15 rokov... Nehovorím, že si trest nezaslúži ALE
Ved ludia co niekoho umyselne zabiju tak dostavaju podmienky alebo dvojrocne tresty
Myslim ,ze pokym je normalny clovek, s nejakymi moralnymi hodnotami, tak to ze nechtiac niekoho zabije na ceste...alebo, ze zomrie niekto na ceste, hoc to dany clovek nezavinil, je dostatocny trest sam o sebe...vacsinou si taky ludia svoj trest odtrpia za cely zivot, su na antidepresivach, niektory hned bezia do lesa a najdu ich na najblizsom strome, lebo len malokto vie, zit s pocitom, ze nieco take sposobil. Potom su tu ludia...tych je dufam menej, ktory to naschval naparu do niekoho na dialnici aby ho vytlacili s cesty...s tym vedomim, ze moze posadku daneho odtlaceneho auta zabit - co v praxi znamena, ze ten clovek nema ziadne svedomie a je mu to proste jedno, keby niekoho zabil, na druhy den sa zobudi ako keby sa nic nestalo. Ty by si radsej trestal ten prvy pripad, a ten druhy by si nechal tak. Co uz, aj to je nazor...
Rozdiel je v umysle. Dara urcite nechcela sposobit nehodu, tento typek VEDOME vytlacil auto plne ludi na zvodidla. Aj preto to je klasifikovane ako pokus o vrazdu. Zabitie je nieco ine ako vrazda.Meken napísal:... Zdá sa Ti to normálne ? Ak áno, tak škoda diskutovať s tebou...
Stále sa tu porovnáva zabitie - 0 rokov a nezabitie 15 rokov... Nehovorím, že si trest nezaslúži ALE
Ved ludia co niekoho umyselne zabiju tak dostavaju podmienky alebo dvojrocne tresty
15 rokov sa mi zda vela, to mu uz uplne zruinuje zivot, mozno tak 5 natvrdo by bolo ok. Ale stale mi tam vadi ten umysel. Ja by som bol uplne spokojny, keby sa za kazdy umyselny trestny cin davali nepodmienecne tresty od 5 rokov vyssie. To by si uz viac ludi rozmyslelo, ci to za ten risk stoji.
Lubos: Mne je jasny ten rozdiel medzi umyslom a neumyslom , ale nie je mi jasny ten vysoky rozdiel trestov.. A nechytajte ma za slovicka ako "dara" , to bol proste jeden z mala prikladov tychto pajacov co si kupia slobodu!
"Ty by si radsej trestal ten prvy pripad, a ten druhy by si nechal tak. Co uz, aj to je nazor..." Kde si toto zase vydedukoval.. Nauc sa citat a porozumiet
Ja som poukazoval na ten vysoky rozdiel a to ze ked ma clovek prachy, tak sa z toho dostane.. Par mesiacov dozadu bol pripad, ked volaky politik vytlacil na superbecku zensku z dialnice.. pokus o vrazdu a nedostal nic pokial si pamatam...
"Ty by si radsej trestal ten prvy pripad, a ten druhy by si nechal tak. Co uz, aj to je nazor..." Kde si toto zase vydedukoval.. Nauc sa citat a porozumiet
Ja som poukazoval na ten vysoky rozdiel a to ze ked ma clovek prachy, tak sa z toho dostane.. Par mesiacov dozadu bol pripad, ked volaky politik vytlacil na superbecku zensku z dialnice.. pokus o vrazdu a nedostal nic pokial si pamatam...