Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa wladas »

Ano, mestskaci vedia kontaktovat majitela. Lenze 5 minut to netrva :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skusali to zle zaparkovane auto odtlacit? v Trencine na sidliskach sa tak parkovalo bezne
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

presne tak, nechava sa vyradeny kvalt a nebrzdi sa rucnou, aby sa dalo auto odtlacit kusok dalej...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V tomto prípade by však to auto nebolo kde odtlačiť.. a navyše sa nejedná o rovinu, parkovisko je mierne sklonené, čiže bez zaradenej rýchlosti tam parkovať je dosť riziko.
wladas
Redeemer
Redeemer

Kolik pod koleso :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale lepší účinok by mal kolík v čelnom skle.. ;)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Idiot, vobec som ho nevidel. Minimalne 4 sekundy mal cervenu kym sa rozbehol.

tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Ale ved si videl, ze sa z krizovatky rozbieha, nie? Ako vies, ze to bolo tdi? Urcite mas benzinaka :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Tu dymovu clonu co za sebou nechal ked odtial isiel som videl dokonca aj v zrkadle :D A stal dobrych 20m pred semaforom, nemyslel som ze sa nasere do krizovatky. Potom som uz dalej nevidel cez auto vedla.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

V Cesku dostal arogantny vodic 15.5 roka nepodmienecne za vytlacenie dodavky na zvodidla a neposkytnutie pomoci:
http://brno.idnes.cz/rozhovor-s-odsouze ... zpravy_ane
Klasifikovali to ako pokus o vrazdu a podla jeho vypovede to tak aj vyzera. Navyse aj na sude robil bordel.
Myslite si, ze take tvrde tresty pomozu predchadzat podobnym pripadom?
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Mna je***, tu daka pi*ka Dara Rolins zaj*be cloveka a nesedi a tu clovek ohrozi dakho a daju mu 15 rokov?! wtf.. sku**** slovensko ako aj cely svet.. Je mi na grc

Jasne bolo to v CZ a tu je SK.. ale je to detto

Nezachoval sa samozrejme spravne, mozno mu pridalo to, ze si robil srandu na sude atd a neposkytol prvu pomoc ... No ale aj tak je to cele na hlavu
wladas
Redeemer
Redeemer

Hlavne je to uplne nelogicke ho zatvarat. Sak mu zoberem vodicak na 10 rokov + podmienka a je na cestach o blbca menej. Takto ho budu platit danovy poplatnici.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Meken napísal:Mna je***, tu daka pi*ka Dara Rolins zaj*be cloveka a nesedi a tu clovek ohrozi dakho a daju mu 15 rokov?! wtf.. sku**** slovensko ako aj cely svet.. Je mi na grc

Jasne bolo to v CZ a tu je SK.. ale je to detto

Nezachoval sa samozrejme spravne, mozno mu pridalo to, ze si robil srandu na sude atd a neposkytol prvu pomoc ... No ale aj tak je to cele na hlavu
Mam rad takych degesov ako ty co ziju z noveho casu...ked ma autonehodu nejaka medialna postava hned sa toho chytate a hadzete kamenom ako keby oni neboli ludia a nerobili chyby. Rolins pokial viem nesposobila nehodu nejakym extremnym soferovanim, nevytlacala motorkara z cesty, nevrazila do neho, lebo bola sprosta...proste blba zhoda nahod...ano mohla predpovedat, ale su situacie kedy sa to da velmi tazko, ked vobec.

Takze je maximalne nemiestne porovnavat ju s nejakym debilom, ktory je ochotny zabit cloveka vedome bez nejakeho rozmyslania a bez sucitu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

aha takze za zabitie cloveka nic lebo blba nahoda ze isla 200 a za kopnutie policajta basa :D
Meken
King
King

Ja zase nemam rad degesov ako ty Lubos :) ... Jasne za zabitie nech je ake chce nedostane clovek nic a za "pokus" o zabitie, ohrozenie dostane dakto 15 rokov... A to som nemyslel len Rolins , ale aj ine "celevriti" ktore pozabijali arogantnou jazdou ludi a nesedia v base alebo dostali maly trest... Ked ma clovek peniaze a znamosti moze si robit a dovolit vsetko... Tak mi to nehovor take kktiny
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jasne, za chybu cloveka zavriet, hoc nech ma aj druha strana ciastocne zavinenie, a za cieleny utok a utek z miesta nehody budeme davat podmienku.

A potom to tu bude super.
Meken
King
King

:D ... Zdá sa Ti to normálne ? Ak áno, tak škoda diskutovať s tebou...

Stále sa tu porovnáva zabitie - 0 rokov a nezabitie 15 rokov... Nehovorím, že si trest nezaslúži ALE

Ved ludia co niekoho umyselne zabiju tak dostavaju podmienky alebo dvojrocne tresty
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Myslim ,ze pokym je normalny clovek, s nejakymi moralnymi hodnotami, tak to ze nechtiac niekoho zabije na ceste...alebo, ze zomrie niekto na ceste, hoc to dany clovek nezavinil, je dostatocny trest sam o sebe...vacsinou si taky ludia svoj trest odtrpia za cely zivot, su na antidepresivach, niektory hned bezia do lesa a najdu ich na najblizsom strome, lebo len malokto vie, zit s pocitom, ze nieco take sposobil. Potom su tu ludia...tych je dufam menej, ktory to naschval naparu do niekoho na dialnici aby ho vytlacili s cesty...s tym vedomim, ze moze posadku daneho odtlaceneho auta zabit - co v praxi znamena, ze ten clovek nema ziadne svedomie a je mu to proste jedno, keby niekoho zabil, na druhy den sa zobudi ako keby sa nic nestalo. Ty by si radsej trestal ten prvy pripad, a ten druhy by si nechal tak. Co uz, aj to je nazor...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Meken napísal::D ... Zdá sa Ti to normálne ? Ak áno, tak škoda diskutovať s tebou...

Stále sa tu porovnáva zabitie - 0 rokov a nezabitie 15 rokov... Nehovorím, že si trest nezaslúži ALE

Ved ludia co niekoho umyselne zabiju tak dostavaju podmienky alebo dvojrocne tresty
Rozdiel je v umysle. Dara urcite nechcela sposobit nehodu, tento typek VEDOME vytlacil auto plne ludi na zvodidla. Aj preto to je klasifikovane ako pokus o vrazdu. Zabitie je nieco ine ako vrazda.
15 rokov sa mi zda vela, to mu uz uplne zruinuje zivot, mozno tak 5 natvrdo by bolo ok. Ale stale mi tam vadi ten umysel. Ja by som bol uplne spokojny, keby sa za kazdy umyselny trestny cin davali nepodmienecne tresty od 5 rokov vyssie. To by si uz viac ludi rozmyslelo, ci to za ten risk stoji.
Meken
King
King

Lubos: Mne je jasny ten rozdiel medzi umyslom a neumyslom , ale nie je mi jasny ten vysoky rozdiel trestov.. A nechytajte ma za slovicka ako "dara" , to bol proste jeden z mala prikladov tychto pajacov co si kupia slobodu!

"Ty by si radsej trestal ten prvy pripad, a ten druhy by si nechal tak. Co uz, aj to je nazor..." Kde si toto zase vydedukoval.. Nauc sa citat a porozumiet :roll:

Ja som poukazoval na ten vysoky rozdiel a to ze ked ma clovek prachy, tak sa z toho dostane.. Par mesiacov dozadu bol pripad, ked volaky politik vytlacil na superbecku zensku z dialnice.. pokus o vrazdu a nedostal nic pokial si pamatam...
Napísať odpoveď