Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft | Blizzard

Príspevok od používateľa ropman »

Hura, konecne sa mi podarilo dat legendu (hram to uz od closed bety s prestavkami)
Prílohy
Hearthstone Screenshot 01-29-16 16.04.30.png
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Naaajs, GZ!
ropman
Medium Professional
Medium Professional

dik :)

inak blizzard oznamil novy herny mod - "standard" kde sa bude dat hrat iba s classic kartami a kartami, ktore boli vydane max pred 1-2 rokmi. tento mod bude mat separatny ladder a mal by sa stat standardom aj na turnajoch. mod so vsetkymi kartami zostane, premenuje sa na "wild" a tiez bude mat samostatny ladder. standard mod by mal prist niekedy na jar spolu s novym datadiskom a nebudu v nom uz karty naxxramas ani goblins vs gnomes.

http://us.battle.net/hearthstone/en/blo ... y-2-2-2016
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no a teraz toto.. mam taky pocit, ako keby nemali poriadnu viziu co s hrou dalej. nechapem preco si nenajmu nejakeho tcg veterana nech im s tym trocha vypomoze..
http://games.tiscali.cz/tema/ben-brode- ... vni-271353
inac osobne sa mi toto rozdelenie nepacilo, ale zistil som, ze v konecnom dosledku to mne pomoze. do hry som investovat nechcel, hrat dookola areny uz vobec nie a keby toto neprislo, tak sa rozhodne zacnem v hre stracat, uz teraz to nie je ziadna slava, takto budem mat sancu si nieco vybudovat. len by ma zaujimalo ako to teraz bude v brawle, ci sa oplati hromadne zdustovat karty alebo nie. a ani tie vyjadrenia z clanku vyssie ma moc netesia. co budete hravat a co si o tom vsetkom myslite vy?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Vykaslem sa na to uz. Uz fakt bude lacnejsie si kupovat realne karticky. Blizzard sa mi znechutil prave touto ich neustalou snahou, za co najmensiu investiciu z toho vytiahnut co najviac prachov a je im uplne jedno, ze netusia ako sa k tomu postavia hraci alebo aky dopad to bude mat na hru samotnu...

Kedysi to bola jedna z mojich najoblubenejsich hernych firiem, ale zial posledne roky len tazia z firemneho mena, ktore si vybudovali na hrach ako Diablo2, WoW, Warcraft3, Starcraft. Posledne roky neprisli so ziadnym novym napadom, nic prelomove, odkukavaju hernu mechaniku od konkurencie a podla toho robia hry, navyse ich robia az prilis "player friendly", aby mali co najnizsiu vekovu hranicu a mohli tak od co najviac ludi tahat prachy. Pripadne len dookola recykluju to, co sme uz milionkrat videli a hrali, akurat grafiku prisposobia aktualnej dobe.

Stale pytat mesacne poplatky vo viac ako 10 rokov starej hre, kde momentalne skapal pes (WoW)? Pre Blizzard ziaden problem. Pytat 30 Euro za expanzie do heartstonu, ked ich potom o rok aj nieco zrusia? Zase ziaden problem.

To uz rovno mozem ist tie prachy nahadzat do automatu v krcme.

Obavam sa, ze ak aj niekedy v buducnosti urobia Warcraft4, tak to bude nejaka stupidna strategia s nicim novym, co by sme doteraz nevideli. Dopredu bude jasne, ze bude aspon dalsich 10 datadiskov za 60 Euro kazdy. Mikrotransakcie priamo v hre. A pripadne este aj nejaky gamblingovy mechanimus podobny tomu z Hearhstone.

Inak sa cudujem, ze Blizzard za to este nikto nezaloval. Pchat realne peniaze niekam s tym, ze mam urcitu mizivu pravdepodobnost, ze za realne peniaze dostanem to, co mi ponukaju. V drvivej vacsine pripadov dostanem nieco bezcenne a o prachy pridem. To je uplne klasicky automatovy princip. Akurat v tej zafajcenej hnusnej krcme vam mozno vypadnu realne prachy, tu vam padne karticka, ktora neexistuje a ked sa blizzard rozhodne, tak ju zakaze alebo vymaze. A toto skusaju na neplnoletych. Bez toho, aby aspon nejaku cast ziskov investovali do roznych preventivnych programov zameranych na nelatkove zavislosti.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

ja som rad ze naxxramas a GvG pojde prec, su to najviac OP sety.

naxxramas - vela OP minionov a minionov so silnymi deathrattle efektami, ktore robia board clear spelly nepouzitelnymi ako nerubian egg, haunted creeper, mad scientist, voidcaller atd
GvG - vela OP kariet s moc nahodnymi vysledkami ako pilotted shredder, dr. boom, unstable portal, imp-losion...

Zostane len toto:

BRM - ziadne OP karty
TGT - iba 1 OP karta - Mysterious Challenger
LOE - ziadna OP karta (nie, reno jackson nie je OP)
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Ja som HS prestal hravat jak vysiel datadisk GvG, pretoze som nemal cas na farmenie novych karticiek,tak som stym sekol uplne a sem tam pozeravam turnaje alebo nejakych streamerov na twitchy. Ale cim dalej, tym viac sa mi zda, ze HS uz je viac o RNG a stasti, ako o skille - hrozne vela RNG kariet.
M142
Addict
Addict

inac karty zo vsetkych(nielen z tych nepodporovanych v standarte) sa budu moct dat dustovat. normalne rozmyslam nad kupou naxxu, prve kridlo mam ked bolo zadarmo a v prepocte na dust sa mi to zda vyhodnejsie ako kupovat packy, hlavne 4 a 5 kridlo, ktore hodia po 890 a 810 dust.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Chlapci ako to vyzera s datadiskami? :) Vsetko mam prejdene. A rad by som zahral zase proti neakym novym solo bossom
M142
Addict
Addict

expanzie vyjdu tento rok 3, 2 na kupovanie packov, jedna adventura. este sa nevie v akom poradi(alebo uz aj hej, az tak aktivne to nesledujem :D ), ale logicky ako prva asi pride "velka" expanzia, kedze potrebuju vykryt tie stratene karty. takze adventura asi az v aug.

//autoeditácia príspevku (26 Apr 2016, 11:07)
karty z novej expanzie su vonka, co na ne vravite? niektore su ok, ale velka cast z nich mi pride uplne zbytocna. s otvorenymi ustami som kukal, ked predstavovali yogg sarona a dizajner hry sa tam strasne smial aka je to zabavna karta. no fakt smiesne, ked to snad nikto nikdy neda do balika :D inac ak prave nehravate, tak nezabudajte, ze boli nerfnute karty a idu zdustovat za plnu sumu, takze niektore karty sa urcite oplati dat prec.

//autoeditácia príspevku (19 Sep 2016, 19:47)
ak ste si nevsimli, da sa kupit welcome bundle, narok nan ma kazdy hrac. 5e= 10 classic packov+ jedna radnom class legendary. a som samozrejme dostal jednu z tych, co uz mam :D a tiez pozeram na moj prispevok o yogg saronovi, ako ho nikto nebude mat v baliku, viac som sa mylit nemohol :D
Napísať odpoveď