OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: OVB - skusenosti

Príspevok od používateľa pinco »

To ako keby písali o mne. Ja som sa presne nechal takto ošklbať, keď mi jeden dobrý kamarát uzavrel životné poistenie v Axe. Vraj po dvoch rokoch si s peniazmi môžeš robiť čo chceš. Tak ja navkladal cez 2000 € a keď som chcel po dvoch rokoch kupovať auto, tak som samozrejme počítal s tými peniazmi. Keď som zistil, že dva roky som strkal peniaze do kapsy poisťovni a na províziu kamarátovi, tak ma skoro porazilo. Zrušil som to a dostal som tuším 350 €. Nuž, vlastná hlúposť a to, že som dôveroval kamarátovi a nepreveril si to.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

od kamarata si si potom vypytal prachy naspät?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som v tomto možno somár, ale ja nedokážem taký byť, že by som šiel robiť rozbroje. To, či to spravil naschvál, alebo z vlastnej nevedomosti, som ani nezisťoval. Verím, alebo skôr chcem veriť, že to nebolo schválne. V každom prípade je to pre mňa ponaučenie.
Son-Goku
Darca
Darca

ale prenho ziadne,odrbal ta krasne a zjavne sa spoliehal na to,ze si taky
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Logicky to spravil naschval. Kamarat robil v Axe pred asi dvomi rokmi a maju tam dost skoleni a aj si vie na pocitaci vypocitat jeho proviziu. Provizia a zisk pre poistovnu je standardne az vtedy, ked si poisteny 24 mesiacov (aspon). V tvojom pripade sa zrejme ale provizia davala hned od zaciatku a to pausalne.
Son-Goku
Darca
Darca

ovb je zlo dokument
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Student natočil dokument o praktikách poradců OVB. Firma povolala právníky a film se snaží zakázat

Chalan si zriadil transparentny ucet na pokrytie pravnej ochrany, za tri dni sa mu tam nazbieralo 165tis. kc :)

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2001049665
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Musim pozriet cez vikend ten dokument, isto sa bude dat zabavit na tych kecoch od OVB. Pocitam, se v takejto kauze by sa mohol kludne angazovat pravnik, ktory ho bude zastupovat aj zadarmo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože dnes zaujímavý článok ako zle sa k tomu OVB postavilo. Tuším na HN.
Boháča, to je firma... Dúfam, že to bude jej koniec v našom časopriestore.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tu je ten clanok, ak by niekto hladal - http://strategie.hnonline.sk/marketing/ ... -ovb-chybu
Son-Goku
Darca
Darca

preco toto robite :lol: :lol:
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

chalani, nechajte si poradit
anakinzlo
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa anakinzlo »

baccardi42 napísal: 13 júl 2009, 9:44 O tom,ci partners group dostali na rozbeh nenavratnu niekolko miliardovu pozicku od AXY a preto teraz musia splnit limity by sme mohli diskutovat este dlho,ale neviem aky to ma zmysel..

Takisto si myslim,ze neexistuju zle a dobre poistovne,ak sa bavime o tych najvacsich,tak vsetky su skvele a kazda z nich ma dobry produkt,zalezi od cloveka/agenta/poistovaka/poradcu aky produkt a nastavenie navrhne.

Financne poradenstvo je spickova sluzba a skvela myslienka, jediny problem je ten,ze vsetky firmy (opravte ma ak sa mylim) na slovensku odkukali jeden system-to je system strukturovanej firmy...
Ano,potom ide niektorymi ludi o kvantitu a nie o kvalitu.

Ja v jednej takej firme pracujem (ano je to OVB),a niekedy sa aj ja s tym stretnem a nesuhlasim.
Nesuhlasim s tym aby to mohol robit kazdy,ale bohuzial.
Chcem byt profesional a preto nemam a ani nebudem mat nikdy ziadnych ludi "pod sebou".

Myslite a konajte tak, akoby ste už mali dobrú náladu a budete ju mať. -- Dale Carnegie :wink:
Zdravim :) chcem sa opytat,..nahodne som sa dnes dostal k tejto teme a citam tu prispevky 12 rokov stare. Tak ma zaujima,..ako sa vam darí po tolkych rokoch v OVB?? Vela casu ubehlo,.tak by som velmi rad cital nazory,skusenosti,ktore vsetci títo komentujuci tu popisali a ze ci sa nieco zmenilo.

Autoeditácia príspevku po 43 sek:
Dobry den :) Dnes som mal naladu na temu OVB,pozrel na youtube zname video,.od mladeho chalana,ktory o nich urobil dokument a neskor ho OVB za to zazalovala. A narazil som na tieto debaty tu. 26 stran a z toho 24 strán je asi 12 rokov starych. Tak by ma zaujimalo,.ak vam pride nejake upozornenie na moj prispevok,alebo sa sem niekto vrati,...ze ake su dnes vase skusenosti? Lebo čím išli roky,..tak tym horsie meno ta spolocnost mala. Tak by som ozaj velmi rad vedel,ako su na tom hlavne tí,ktorí tu pre nich pracovali,..a aj obhajovali,...ako budu pokracovat a je to super,.zalezi na koho natrafis blabla,...a chceli ist do dochodku v 28mich :) Tak prosim tych milionarov,.nech pravdivo napisu,...svoju pritomnost.

Autoeditácia príspevku po 4 min 19 sek:
pinco napísal: 20 nov 2009, 14:24 gramatika vytvára obraz o prispievateľovi.
Asi tak :D Ja som dnes nahodou natrafil na tuto temu na tomto fore,.precital vsetkych 26 strán :D ,...12r stará debata,..tak by ma zaujimalo,..ako su na tom teraz tí,..ktorí sa zastavali OVB a chceli ist v 28mich do dochodku :D ,..ze čo by povedali dnes,..po takej dobe,.ako sa im to darilo,..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Ak hľadáš príjem - hľadaj inde :D
anakinzlo
Novice
Novice

starysomar napísal: 06 júl 2021, 14:54 Ak hľadáš príjem - hľadaj inde :D
Nie nehladam prijem :) :D praveze ma len zaujima to,..ci tym OVB pešiakom došlo za tie roky,ze to bola hluposť,..a ci to priznaju :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Pozri - čo z toho budeš mať, ak to zistíš? Tešiť sa, že sa niekomu zas tak moc nedarí? Tak to viem o iných kandidátoch :D
A vážne - vyše roka som sa kedysi pred rokmi zúčastňoval činosti finančného poradenstva v jednej partaji. Nechal som to tak z viacerých dôvodov. Málo času a vnútorný nesúhlas s tým, ako sa to tam a vtedy robilo.
Na vlastnú škodu a až po rokoch a som sa vrátil k ponuke skutočného "správcu rodinných financií" (lebo som vedel, že to má hodne veľký prínos, len som si stále nenašiel čas a chuť). Za necelých 6 rokov sme pri zhruba zhodných príjmoch na tom podstatne inak, než predtým. Len - musí to robiť človek, ktorý zarába zákazníkovi - nie NA zákazníkovi. :)
anakinzlo
Novice
Novice

Tesit sa z neuspechu nie. Skor ma zaujima,ze ci sa im otvorili oči,..a ze im to neprinieslo to,co si mysleli,ze prinesie a taktiez ich klientom. Ze to nebolo o tom,ze je to skvela spolocnost a treba len natrafit na dobru strukturu nad sebou,..ale ze celkovo sa tam pozera len na zarobok. Suhlas toho,ze niekto,.či mlady 20r chalan,alebo 50r pani,...ludia,ktorí totalne nerozumeju financiam,..nemozu po par tyzdnoch ci mesiacoch sa nazyvat odborníkmi v oblasti a radit druhym. Ja som sam bol v Partners,..roky dozadu,takze mam skusenosti a viem preco som po par mesiacoch odisiel..
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Finančná gramotnosť našich ľudí je žalostná v porovnaní s inými postkomunistickými krajinami.
A áno - nič nepôjde poriadne a dlhšie, keď sa prekročí miera nenažranosti. Zažil som to inde...kde vrchní chceli viac na úkor spodných, inde v podobe, že riaditeľ siete vykrádal moje kontakty a poza môj chrbát dodával tovar.
Preto som sa na všetko postupne vysral.
Všade je to o ľuďoch - no aj o tom, ako sa k poctivosti postaví najvyššie vedenie firmy. My máme toho skvelého pána práve z Partners, avšak aj tam sme najprv narazili na blbca (ktorého potom vyhodili oni sami).
Ďalej nekomentujem :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Netreba vobec vela na dostatocnu financnu gramotnost aby clovek nepotreboval financneho poradcu. Hlavne v dnesnej dobe ked sa daju vsetky info najst na nete.
Napísať odpoveď