OVB - skusenosti
Re: OVB - skusenosti
To ako keby písali o mne. Ja som sa presne nechal takto ošklbať, keď mi jeden dobrý kamarát uzavrel životné poistenie v Axe. Vraj po dvoch rokoch si s peniazmi môžeš robiť čo chceš. Tak ja navkladal cez 2000 € a keď som chcel po dvoch rokoch kupovať auto, tak som samozrejme počítal s tými peniazmi. Keď som zistil, že dva roky som strkal peniaze do kapsy poisťovni a na províziu kamarátovi, tak ma skoro porazilo. Zrušil som to a dostal som tuším 350 €. Nuž, vlastná hlúposť a to, že som dôveroval kamarátovi a nepreveril si to.
od kamarata si si potom vypytal prachy naspät?
Ja som v tomto možno somár, ale ja nedokážem taký byť, že by som šiel robiť rozbroje. To, či to spravil naschvál, alebo z vlastnej nevedomosti, som ani nezisťoval. Verím, alebo skôr chcem veriť, že to nebolo schválne. V každom prípade je to pre mňa ponaučenie.
ale prenho ziadne,odrbal ta krasne a zjavne sa spoliehal na to,ze si taky
Logicky to spravil naschval. Kamarat robil v Axe pred asi dvomi rokmi a maju tam dost skoleni a aj si vie na pocitaci vypocitat jeho proviziu. Provizia a zisk pre poistovnu je standardne az vtedy, ked si poisteny 24 mesiacov (aspon). V tvojom pripade sa zrejme ale provizia davala hned od zaciatku a to pausalne.
ovb je zlo dokument
Student natočil dokument o praktikách poradců OVB. Firma povolala právníky a film se snaží zakázat
Chalan si zriadil transparentny ucet na pokrytie pravnej ochrany, za tri dni sa mu tam nazbieralo 165tis. kc
https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2001049665
Chalan si zriadil transparentny ucet na pokrytie pravnej ochrany, za tri dni sa mu tam nazbieralo 165tis. kc
https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2001049665
Musim pozriet cez vikend ten dokument, isto sa bude dat zabavit na tych kecoch od OVB. Pocitam, se v takejto kauze by sa mohol kludne angazovat pravnik, ktory ho bude zastupovat aj zadarmo.
Akože dnes zaujímavý článok ako zle sa k tomu OVB postavilo. Tuším na HN.
Boháča, to je firma... Dúfam, že to bude jej koniec v našom časopriestore.
Boháča, to je firma... Dúfam, že to bude jej koniec v našom časopriestore.
Tu je ten clanok, ak by niekto hladal - http://strategie.hnonline.sk/marketing/ ... -ovb-chybu
preco toto robite
chalani, nechajte si poradit
Re:
Zdravimbaccardi42 napísal: 13 júl 2009, 9:44 O tom,ci partners group dostali na rozbeh nenavratnu niekolko miliardovu pozicku od AXY a preto teraz musia splnit limity by sme mohli diskutovat este dlho,ale neviem aky to ma zmysel..
Takisto si myslim,ze neexistuju zle a dobre poistovne,ak sa bavime o tych najvacsich,tak vsetky su skvele a kazda z nich ma dobry produkt,zalezi od cloveka/agenta/poistovaka/poradcu aky produkt a nastavenie navrhne.
Financne poradenstvo je spickova sluzba a skvela myslienka, jediny problem je ten,ze vsetky firmy (opravte ma ak sa mylim) na slovensku odkukali jeden system-to je system strukturovanej firmy...
Ano,potom ide niektorymi ludi o kvantitu a nie o kvalitu.
Ja v jednej takej firme pracujem (ano je to OVB),a niekedy sa aj ja s tym stretnem a nesuhlasim.
Nesuhlasim s tym aby to mohol robit kazdy,ale bohuzial.
Chcem byt profesional a preto nemam a ani nebudem mat nikdy ziadnych ludi "pod sebou".
Myslite a konajte tak, akoby ste už mali dobrú náladu a budete ju mať. -- Dale Carnegie![]()
Autoeditácia príspevku po 43 sek:
Dobry den
Autoeditácia príspevku po 4 min 19 sek:
Asi tak
-
starysomar
Hardcore addict
Ak hľadáš príjem - hľadaj inde 
Nie nehladam prijem
-
starysomar
Hardcore addict
Pozri - čo z toho budeš mať, ak to zistíš? Tešiť sa, že sa niekomu zas tak moc nedarí? Tak to viem o iných kandidátoch 
A vážne - vyše roka som sa kedysi pred rokmi zúčastňoval činosti finančného poradenstva v jednej partaji. Nechal som to tak z viacerých dôvodov. Málo času a vnútorný nesúhlas s tým, ako sa to tam a vtedy robilo.
Na vlastnú škodu a až po rokoch a som sa vrátil k ponuke skutočného "správcu rodinných financií" (lebo som vedel, že to má hodne veľký prínos, len som si stále nenašiel čas a chuť). Za necelých 6 rokov sme pri zhruba zhodných príjmoch na tom podstatne inak, než predtým. Len - musí to robiť človek, ktorý zarába zákazníkovi - nie NA zákazníkovi.
A vážne - vyše roka som sa kedysi pred rokmi zúčastňoval činosti finančného poradenstva v jednej partaji. Nechal som to tak z viacerých dôvodov. Málo času a vnútorný nesúhlas s tým, ako sa to tam a vtedy robilo.
Na vlastnú škodu a až po rokoch a som sa vrátil k ponuke skutočného "správcu rodinných financií" (lebo som vedel, že to má hodne veľký prínos, len som si stále nenašiel čas a chuť). Za necelých 6 rokov sme pri zhruba zhodných príjmoch na tom podstatne inak, než predtým. Len - musí to robiť človek, ktorý zarába zákazníkovi - nie NA zákazníkovi.
Tesit sa z neuspechu nie. Skor ma zaujima,ze ci sa im otvorili oči,..a ze im to neprinieslo to,co si mysleli,ze prinesie a taktiez ich klientom. Ze to nebolo o tom,ze je to skvela spolocnost a treba len natrafit na dobru strukturu nad sebou,..ale ze celkovo sa tam pozera len na zarobok. Suhlas toho,ze niekto,.či mlady 20r chalan,alebo 50r pani,...ludia,ktorí totalne nerozumeju financiam,..nemozu po par tyzdnoch ci mesiacoch sa nazyvat odborníkmi v oblasti a radit druhym. Ja som sam bol v Partners,..roky dozadu,takze mam skusenosti a viem preco som po par mesiacoch odisiel..
-
starysomar
Hardcore addict
Finančná gramotnosť našich ľudí je žalostná v porovnaní s inými postkomunistickými krajinami.
A áno - nič nepôjde poriadne a dlhšie, keď sa prekročí miera nenažranosti. Zažil som to inde...kde vrchní chceli viac na úkor spodných, inde v podobe, že riaditeľ siete vykrádal moje kontakty a poza môj chrbát dodával tovar.
Preto som sa na všetko postupne vysral.
Všade je to o ľuďoch - no aj o tom, ako sa k poctivosti postaví najvyššie vedenie firmy. My máme toho skvelého pána práve z Partners, avšak aj tam sme najprv narazili na blbca (ktorého potom vyhodili oni sami).
Ďalej nekomentujem
A áno - nič nepôjde poriadne a dlhšie, keď sa prekročí miera nenažranosti. Zažil som to inde...kde vrchní chceli viac na úkor spodných, inde v podobe, že riaditeľ siete vykrádal moje kontakty a poza môj chrbát dodával tovar.
Preto som sa na všetko postupne vysral.
Všade je to o ľuďoch - no aj o tom, ako sa k poctivosti postaví najvyššie vedenie firmy. My máme toho skvelého pána práve z Partners, avšak aj tam sme najprv narazili na blbca (ktorého potom vyhodili oni sami).
Ďalej nekomentujem
Netreba vobec vela na dostatocnu financnu gramotnost aby clovek nepotreboval financneho poradcu. Hlavne v dnesnej dobe ked sa daju vsetky info najst na nete.