Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Ak ma telefón NFC zevraj to môže rušiť a nemusí to ísť.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak si to hod ako privesok na kluce a mas po starostiach, vacsinou k tomu davaju plastovy privesok.
Telefony s NFC (v pripade iPhonu je to Apple Wallet) mozu rusit signal nalepke. Rovnako na iPhone nemozes dat kartu pod kryt, kedze ho neotvoris.
Mám ju v pláne dat pod obal tak preto sa pýtam. No vyskúšam ked mi príde.
Nazory na mbank.sk
Tak dnes som to vyskúšal, nálepku som dal pod obal na spodnú stranu iPhone6 a platenie prebehlo bez problémov.dynamics2 napísal:Mám ju v pláne dat pod obal tak preto sa pýtam. No vyskúšam ked mi príde.
Aj napriek zapnutému NFC? Mobil neblbne? Nesnaží sa načítať kartu?
NFC sa nedá vypnúť nie?
Nieviem ako na iPhone, ale na Androide sa NFC dá vypínať. Používam NFC tagy, čiže NFC mám stále zapnuté.. a keď náhodou položím mobil na peňaženku s bezkontaktnou kartou, mobil mi furt vydá zvuk, že sa snaží niečo prečítať, ale neúspešne. Preto ma zaujalo, ako to funguje, keď máš tú nálepku neustále priloženú.
Nazory na mbank.sk
Tak na iPhone NFC funguje zrejme len s Apple Pay, čiže kartu vôbec nezaznamená. Platil som tak dnes 2x a zdá sa mi ze to len dlhšie načítava ten stroj alebo dlhšie trvá autorizácia. Ale zoberie to.
EDIT: Pri dnešnom platení nálepku nenačítalo
UPDATE: Pri dnešnom platení to znova bez problémov načítalo len autorizácia trvala dlhšie.
EDIT: Pri dnešnom platení nálepku nenačítalo
UPDATE: Pri dnešnom platení to znova bez problémov načítalo len autorizácia trvala dlhšie.
Je pravda ze môžem mať účet s povoleným prečerpanim bez poplatku (samozrejme v pripade keď to nevyužívam)? Na pobočke mi povedali ze ano, tak som si tu sluzbu "aktivoval". Ale na nete som cital opak, tak teraz neviem.
Opäť nejaké zmeny vo VOP, od 20.11.2016 začnú postupne nahadzovať na karty 3D Secure...
http://www.mbank.sk/blog/post,733,oznam ... nkach.html
http://www.mbank.sk/blog/post,733,oznam ... nkach.html
Pozor na bezkontaktné karty. Česi u niektorých odhalili vážne riziká
"Karty pochádzali od rôznych bánk alebo iných finančných inštitúcií. Figurujú medzi nimi Zuno, mBank a Home Credit, ktoré pôsobia aj na našom trhu."
"Karty pochádzali od rôznych bánk alebo iných finančných inštitúcií. Figurujú medzi nimi Zuno, mBank a Home Credit, ktoré pôsobia aj na našom trhu."
zvysili poplatok za neplatenie kartou na 1,30 ?
Ten bol tuším stále nie? Len menili výšku platieb potrebných na vedenie karty bez poplatku.
Vysku platieb menili tusim z 20€ na 70€, poplatok myslim z 1€ na 1.30€, zrejme maju dost neaktivnych ludi, ktori si nezrusili kartu a oplatilo sa im to zvysit.
Mne sa take caste zmeny podmienok nepacia, aj na zaciatku mali 3 vybery bez podmienok, potom len 1, potom ziadny.
Mne sa take caste zmeny podmienok nepacia, aj na zaciatku mali 3 vybery bez podmienok, potom len 1, potom ziadny.
-
hojko
Site Admin
V Zune to boli platby nad 100 eur pri ucte Plus (2,80 eur/mesiac), tych 70 eur v mBanku je o nieco lepsie.
Jasne, ale nepaci sa mi ze to menia skoro kazdy tyzden.
-
hojko
Site Admin
A kedy to menili??? Lebo ked som sledoval temu o Zune pred tyzdnom ci dvomi, tak uz tam bola spomenuta suma 70 eur. A nemyslim si, ze to zmenili a opat, opat, opat. Ak ano, tak daj dokaz, ze to zmenili 5x behom roka.
Neviem presne, samozrejme to kazdy tyzden som nemyslel doslova.
Mám mBank aj zuno a príde mi to takmer rovnaké, zmeny podmienok tiež...