SLIMO napísal:Ja verim v jednu vec.Je to uz vec osvecena, a snad sa uplatni aj v septembri ´06.To je ze miki moze teraz mat 6% a fico 30% ale.SLOVACI BUDU VZDY VOLIT MENSIE ZLO! tak to bolo aj vo vsetkych pr. volbach, al v r. 2002.
toto je pixlovina...
sory ale je to tak...
ked si pozries preferencie, to nie su bachorky, to je statistika... statistika je defacto matematika... malokedy klame...
ak ma tie preferencie take ake ma malo co ich znizi... zial je to tak... ak by aj nanho vytiahli teraz ze je homosexual, ze robi bdsm, ze ma nemanzelske deti... a ja neviem co vsetko... na slovensku to nikoho nezaujima...
pretoze on povedal a tvrdi ze ked ho zvolia, zvysi zivotnu uroven, platy a ja neviem co vsetko...
nikoho (cest vynimkam) nezaujima ze ako...
ludia nechapu ze ak ma vlada niekam pridat prasule, niekde ich musi zobrat...
bohuzial, ak sa pozriete na vzdelanostnu uroven SK naroda, nie je to bohvie co... ked sa pozriete, ake relacie su v TV najsledovanejsie a ktore TV su najsledovanejsie a kto je mienkotvorcom tych relacii... hm... je to obycajny biznis, cela politika, a ak fico tvrdi ze pre niekoho nieco urobi, z casti ma pravdu, ten niekto je on a jeho rodina a ti co mu lezu cez zadok do oci...
damn politics...
hawk!