ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Dual Mind
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dual Mind »

Hm..

Pravda. Taky typicky slovák uverí tým vsetkým srajdám, co vypluje ten náš takzvaný pseudobulvár (ak by som pouzil slovo bulvár, bol by to prílis velký kompliment).

A slovák co chce mat aký taký svoj názor, musí neustále rozmýslat nad známym klisé "Mensie zlo".

Ale potom nech nasi "mocní" nie su prekvapení ak ludia namiesto íst volit, pojdu :smt022 alebo :smt003
Tarzan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tarzan »

Ja uz neviem co si mam o nom myslet. Ci je to ... alebo ... na druhú alebo.......... neviem :?
matus.k
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matus.k »

Ficko mi je ukradnuty, len sa tesim ako ho bude triast po volbach, ked mu ujde premierske kreslo po druhy krat. Btw uz teraz u neho vidiet take tyky ako u Vladka ked svojho casu prisiel o kreslo :roll:
ladio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ladio »

matus.k napísal:Ficko mi je ukradnuty, len sa tesim ako ho bude triast po volbach, ked mu ujde premierske kreslo po druhy krat. Btw uz teraz u neho vidiet take tyky ako u Vladka ked svojho casu prisiel o kreslo :roll:
Presne tak je to obyčajný curácik a populistická svinka , ktorá dáva šancu a možnosť iba VŠ-školákom , ale si niekdo spomeňte na jeho predvolebnu kampaň tu poslednu.
Buď poslancom za SMER : si VŠ aťď.
Týmto si to u mna pokakal ( aj keď som VŠ, ale prečo nedáva šancu ostatným ??)
Nemám ho rád je to svinka..
Furt len brepce.
ale v 96 bol ešte do pohody& to mal aj prednášku na našej škole ohľadne väzníc v USA ale potom sa doyebkal...
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

matus.k napísal:Ficko mi je ukradnuty, len sa tesim ako ho bude triast po volbach, ked mu ujde premierske kreslo po druhy krat. Btw uz teraz u neho vidiet take tyky ako u Vladka ked svojho casu prisiel o kreslo :roll:
Ja verim v jednu vec.Je to uz vec osvecena, a snad sa uplatni aj v septembri ´06.To je ze miki moze teraz mat 6% a fico 30% ale.SLOVACI BUDU VZDY VOLIT MENSIE ZLO! tak to bolo aj vo vsetkych pr. volbach, al v r. 2002.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

SLIMO napísal:Ja verim v jednu vec.Je to uz vec osvecena, a snad sa uplatni aj v septembri ´06.To je ze miki moze teraz mat 6% a fico 30% ale.SLOVACI BUDU VZDY VOLIT MENSIE ZLO! tak to bolo aj vo vsetkych pr. volbach, al v r. 2002.
toto je pixlovina...
sory ale je to tak...
ked si pozries preferencie, to nie su bachorky, to je statistika... statistika je defacto matematika... malokedy klame...
ak ma tie preferencie take ake ma malo co ich znizi... zial je to tak... ak by aj nanho vytiahli teraz ze je homosexual, ze robi bdsm, ze ma nemanzelske deti... a ja neviem co vsetko... na slovensku to nikoho nezaujima...
pretoze on povedal a tvrdi ze ked ho zvolia, zvysi zivotnu uroven, platy a ja neviem co vsetko...
nikoho (cest vynimkam) nezaujima ze ako...
ludia nechapu ze ak ma vlada niekam pridat prasule, niekde ich musi zobrat...
bohuzial, ak sa pozriete na vzdelanostnu uroven SK naroda, nie je to bohvie co... ked sa pozriete, ake relacie su v TV najsledovanejsie a ktore TV su najsledovanejsie a kto je mienkotvorcom tych relacii... hm... je to obycajny biznis, cela politika, a ak fico tvrdi ze pre niekoho nieco urobi, z casti ma pravdu, ten niekto je on a jeho rodina a ti co mu lezu cez zadok do oci...
damn politics...
hawk!
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

FICO je obycajny komunisticky hajzel. Ked sa pozriete na je suputnikov tak je mi zle. Benovu nemozem vidiet ani vo chvilach najvacsej opilosti.
Je velmi zaujimave ako prehral debatu s Mikym aj s Vladom z toho jednoznacne vyplyva ze je to DEMAGOG.
MMaTTkOO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa MMaTTkOO »

Vizera byt dost doverihodny,ked ho pocuvam tak hovory velmy dobre
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

MMaTTkOO napísal:Vizera byt dost doverihodny,ked ho pocuvam tak hovory velmy dobre
sorry, ale v jednej vete sa trafit iba do dvoch iY :roll: kedze Ficko ma len takychto volicov, tak po dalsich volbach sme doslova v <>. V zivote som z jeho strany nepocul nic konstruktivne, len same pitchovanie na barsco dnesna vlada spravi. Ked spravi A - tak je zle, ked spravi B aj tak je zle, ked nespravi nic, tak su rovnaki kok..ti. A na tomto ma postavenu celu svoju kampan a PR. Nj, sponzori ho nebudu donekonecna dotovat, a ma v podstate poslednu moznost ako tie vsetky dlhy splatit.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

MMaTTkOO napísal:Vizera byt dost doverihodny,ked ho pocuvam tak hovory velmy dobre
http://matusstraka.blog.sme.sk/c/27552/Beseda-s-Doc-JUDrRobert-Ficom-CSc-alebo-citate-casto-dennik-SME.html

a nieco z diskusie k tomuto blogu:
Komunista Fico

vystudoval komunisticke pravo. Jeho myslenie urcuje jeho clenstvo v KSC. Ucil ho komunista Cic.
-
Takze tak. Spolahnite sa na pravnikov - komunistu Trebulu a komunistu Fica a ich vyklady. Smutne - akoby rezim s KSC bol kompatibilny s tym dnesnym.
-
Este smutnejsie, je, ze skoly OPAT nahanaju studentov na politiku. V casoch, kedy sa Trebula a Fico chystali na skvelu karieru v KSC, studentov a deti vyhanali pred skoly a inde anulicu, aby lemovali cestu, kade pojde sprievod aut sudruhov ako Fico a Trebula.
-
Pozitivne je, ze vytvorenim priestoru sa dozvedame veci, o ktorych sme predtym nevedeli.
majo01
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majo01 »

mastermind napísal:to majo1 (respektive pod akym nickom si to citas): po prve je podla mna ubohe ze si si musel vytvorit novy account aby si to napisal. hanbis sa za svoj nazor? alebo sa bojis ze by si si ho nedokazal obhajit?
ja ten account pouzivam, predtym som nemal ziadny, ani som sem nechodil, teraz ma zaujala tema tak som prispel a za svoj nazor sa nehanbim a stojim si za nim
takze ked o niecom nevies vsetko, tak nerypaj do tych, ktroych sa to bezprostredne tyka a vedia o tom urcite viac nez ty
majo01
Amateur
Amateur

Re: VY ko*oti!!!

Príspevok od používateľa majo01 »

Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...

Je mi jedno, ako sa za tejto vlady rozprava o zvysovani zivotnej urovne, lebo ja nic necitim. Prave naopak. Ja uz tejto vlade neverim. Studujem na gymnaziu (prekvapenie, co???), chcem ist na vysoku. Ale neviem, kde mam na to zobrat, este ak zavedu poplatky... Dalsi priklad: Som casto chory, odmala na liekoch(niektori budu mat poznamky tipu-to vidim...)a kazdu chvilu musim platit za lieky jak hovado. Nehovoriac o poplatkoch u lekarov. Mohjol by som pisat dalej.Viem, ze moj nazor je medzi mladymi nepopularny, ale tiez nie u kazdeho. Podla mna na tomto fore su ludia, ktori nemaju najmensie problemy s vyzitim a tym tato s*urvena vlada vyhovuje... Vacsina ludi, ktorych sa to dotyka, totiz ani nemaju pocitac a uz vobec nie internet, aby sem prispeli. Dzurindova vlada mysli len na bohatych a ostatnych by najradsej vyhubili. Dnes som pocul, co chce Fico spravit, ak vyhra volby a tak dufam, ze mu to vyjde. A vy si myslite, co chcete, ja uz som v zivote zazil dost a viem svoje. Piste vase nazory, som uprimne zvedavy...

// Je pekne, ze s tolkymi uzivatelmi tu suhlasis, ale nemusis to tu preto svojimi suhlasmi doslova zaspammovat. Tomasito
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

majo01 napísal:Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...

Je mi jedno, ako sa za tejto vlady rozprava o zvysovani zivotnej urovne, lebo ja nic necitim. Prave naopak. Ja uz tejto vlade neverim. Studujem na gymnaziu (prekvapenie, co???), chcem ist na vysoku. Ale neviem, kde mam na to zobrat, este ak zavedu poplatky... Dalsi priklad: Som casto chory, odmala na liekoch(niektori budu mat poznamky tipu-to vidim...)a kazdu chvilu musim platit za lieky jak hovado. Nehovoriac o poplatkoch u lekarov. Mohjol by som pisat dalej.Viem, ze moj nazor je medzi mladymi nepopularny, ale tiez nie u kazdeho. Podla mna na tomto fore su ludia, ktori nemaju najmensie problemy s vyzitim a tym tato s*urvena vlada vyhovuje... Vacsina ludi, ktorych sa to dotyka, totiz ani nemaju pocitac a uz vobec nie internet, aby sem prispeli. Dzurindova vlada mysli len na bohatych a ostatnych by najradsej vyhubili. Dnes som pocul, co chce Fico spravit, ak vyhra volby a tak dufam, ze mu to vyjde. A vy si myslite, co chcete, ja uz som v zivote zazil dost a viem svoje. Piste vase nazory, som uprimne zvedavy...
pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ZenniX napísal:pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
Ked Fico dojde do vlady (co sa mu asi podari), tak bude robit to iste ako ti pred nim... kazde hrable k sebe hrabu ako sa hovori. K jeho vyrokom. On hovori to, co chce vacsina ludu pocut, aj ked je to vacsinou nerealne :woa: :new02:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ZenniX napísal:pravdda .... preco vsetci nadavaju na Fica ked nebol este vo vlade takze nemozu vediet aky je ... podla mna bude lepsie za jeho vlady ... ved za cele vladne obdobie co si pamatam jeho nazory na zakony ,tak on jediny mal dobre pripomienky pre lud a nie proti ludu
omg a ja som neveril ze niekto tym populistickym reciam uveri. hocikto moze kritizovat zakony a tvrdit ake su zle a ako treba byt viac socialnejsi. ale preco robko nepovie kolko by to stalo?
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

majo01 napísal:Vy ste čistí hlupáci. Nadávate na Fica a to čo sa deje teraz sa vám páči. Ešte ani nebol vo vláde a vy veríte každej pi*ovine, čo o ňom povedali koaliční politici. To čo povedia oni je automaticky pravda. Nehovorím, že Fico je svätý, ale myslím si, že horšie než teraz už to nebude. Tí, čo sú spokojní s touto vládou sú buď zazobaní podnikatelia a iné svine, ktorým to vyhovuje, alebo riadne sprostí. Vidím, že v tejto krajine naozaj nikdy nebude lepšie, lebo ľudia majú inteligenciu vo veľkej väčšine na úrovni doby kamennej...

// Je pekne, ze s tolkymi uzivatelmi tu suhlasis, ale nemusis to tu preto svojimi suhlasmi doslova zaspammovat. Tomasito
fico je totalny magor..len a len kritizuje(na tom je postavena cela kampan smeru) ale ze by dal aj nejaku inu alternativu k tomu co robi vlada,to nie...on si len trepne, media o tom potom napisu a sprosti slovaci tomu uveria...tak ako aj ty...je to smutne
ZenniX
Medium Star
Medium Star

hubertus napísal:fico je totalny magor..len a len kritizuje(na tom je postavena cela kampan smeru) ale ze by dal aj nejaku inu alternativu k tomu co robi vlada,to nie...on si len trepne, media o tom potom napisu a sprosti slovaci tomu uveria...tak ako aj ty...je to smutne

a co ma robit ked je v opozicii ???
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

nechapes ze v tom je jeho nebezpecenstvo!?
naslubuje ti hory doly aby sa dostal do vlady a potom sa na teba vykasle a kedze prezentuje rozpravky, co bude robit potom? nik nevie... a to je na nom to najhorsie...
dalsia vec, ma za usami ako malo ktory politik, natlacili sa donho a dojeho strany take prasule, ze ak sa nestane premierom, skonci s bombou pod autom ;)
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

no napr ked nesuhlasi s nejakou reformou alebo zakonom tak nech vypracuje a predlozi vlade a parlamentu inu alternativu na schvalenie...

inak suhlasim s deblascom..
ZenniX
Medium Star
Medium Star

hubertus napísal:no napr ked nesuhlasi s nejakou reformou alebo zakonom tak nech vypracuje a predlozi vlade a parlamentu inu alternativu na schvalenie...

inak suhlasim s deblascom..
a naco to bude vypracovavat ked neni vo vlade .... nezmoze nic .... tam sa je o korupcii a nie demokracii ....
Napísať odpoveď