Ako sa mám ubrániť láske?
Re: Ako sa mám ubrániť láske?
Si v poho? Reagujes na 9rokov stary post
Aspoň že to je jeho vlastná téma.
.....evidentne stále aktuálna!
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O vela vpred sa tiež neposunul, matne si spomínam na tie témy a jeho meno zpred skoro 10 rokov a už vtedy som sa chytal za hlavu čo je to za mentalitu a myslenie. 
AD) kuknut vek v profile !
AD) kuknut vek v profile !
trpezliva dievcina veru, ja by som ho vyfuckoval uz v polovici
To má byť čo za diskusiu, čo postol kukiak? Debata medzi 13-ročnými deťmi?
Ak to fakt písal autor, tak je asi fakt odsúdený na to, aby zomrel sám. Taký tragéd sa nevidí často
Ak to fakt písal autor, tak je asi fakt odsúdený na to, aby zomrel sám. Taký tragéd sa nevidí často
-
guess.whoo
Redeemer
normalne ma ten rozhovor znervoznil 
Nainštaloval som si tapatalk a nudievam sa na nočnej tak prezerám troška fóra a na mnohých som tak reku oživím. Nejde o vek či rok ale o diskusiu.KlimO napísal:Si v poho? Reagujes na 9rokov stary post
Viete len proti mne byť. Ale čo tak konečne dať mi šancu a nie stále len kamarát. Ja snáď nemám právo na lásku stále mám byť len kmarát?! To teda né! Ja mám tiež právo na lásku!beardie napísal:trpezliva dievcina veru, ja by som ho vyfuckoval uz v polovici
Ja chcem tiež lásku zažiť nie furt len kamarát alebo odmietnutia všeho druhu a už som nervózny lebo roky utekajú a stále nič. Aj ja chcem mať opätované city.Pilifo napísal:To má byť čo za diskusiu, čo postol kukiak? Debata medzi 13-ročnými deťmi?
-
Andi_Cibula
Addict
Láska sa nedá naprogramovať, ani dodať ako služba na vypísanú požiadavku.
Kámo, nemôžeš napísať niekomu, s kým chceš začať chodiť, že ti nestojí za to míňať na ňu čas a benzín. To si sa prakticky už totálne odpísal. Keby mi toto niekto napísal, tak by ma to maximálne urazilo a hneď by som sa na neho vykašľal.MayDaySK napísal: Ja chcem tiež lásku zažiť nie furt len kamarát alebo odmietnutia všeho druhu a už som nervózny lebo roky utekajú a stále nič. Aj ja chcem mať opätované city.
Ale nevsimli ste si v akom kontexte to bolo. Ona ze len ako kamarati. No to nech si volakam strci. O kamaratstvo nemam zaujem ja hladam vztah. Ked mi hned zdorazni ze to je len take kamaratske tak skoda casu a energie na nu. Ved aj vy ked idete do obchodu pre chlieb a budu vam chciet dat mlieko lebo chclieb neni tak nekupite to mlieko ale odidete.
Tak preto sa radsej nechcem takto trapit a byt stale odmietnuty tak radsej nechcem byt pritahovany zenami a nechcem sa zalubit. O tom je vlastne Topic... Tak nejako sa izolovat od zien atd.
Tak preto sa radsej nechcem takto trapit a byt stale odmietnuty tak radsej nechcem byt pritahovany zenami a nechcem sa zalubit. O tom je vlastne Topic... Tak nejako sa izolovat od zien atd.
Teda, ja sa tým ženám vôbec nečudujem 
-
guess.whoo
Redeemer
tak ked ti napise, ze len ako kamaratka a ty jej napises, ze na to nebudes minat cas a benzin tak si myslis, ze ju presvedcis?
ked ti toto raz zena napise tak nie je mozne, aby zmenila postoj za par sekund/minut konverzacie a uz vobec nie je ked tam zabijes taky klinec s benzinom
Akože to s tým benzínom...
to sa nehovorí kámo. Je jedno, že ťa berie ako kamoša, ale takýmito hláškami to pochováš ešte viac, presne ako napísali chalani predo mnou. A vôbec, v písaní sa baviť o nejakom vzťahu nemá zmysel, minimálne pokiaľ s ňou nemáš za sebou nejaké tri, štyri rande a už aj voľačo bolo (bozkávačky, sympatie, atď.). Btw je dosť báb, ktoré hľadajú vzťah, povedal by som, že drvivá väčšina radšej pôjde do vzťahu s fajn chalanom, než aby zostali na ocot. Ale to ju musíš aj trošku očariť a zaujať... Takýmto prístupom to ale tak skoro nedosiahneš, moc si ufňukaný v tom písaní...
.
-
xH4wK
Aj moja priatelka bola na tom na zaciatku ze len ako kamarat.. a teraz spolu takmer rok chodime...MayDaySK napísal:Ale nevsimli ste si v akom kontexte to bolo. Ona ze len ako kamarati. No to nech si volakam strci. O kamaratstvo nemam zaujem ja hladam vztah. Ked mi hned zdorazni ze to je len take kamaratske tak skoda casu a energie na nu. Ved aj vy ked idete do obchodu pre chlieb a budu vam chciet dat mlieko lebo chclieb neni tak nekupite to mlieko ale odidete.
get it ?
-
guess.whoo
Redeemer
a isto si jej tiez vypisoval, ze ak nepojde s tebou na rande tak za nou neprides lebo je drahy benzin 
v 2010 bol benzin lacnejsi ako teraz, co by pisal v polke roka 2015?!
Tým ju určite presvedčil a vtedy si povedala: "Je mi to jasné, za tie nespočetné minuté litry benzínu musím s xH4wKom začať chodiť, aspoň týmto spôsobom sa mu môžem odvďačiť!"guess.whoo napísal:a isto si jej tiez vypisoval, ze ak nepojde s tebou na rande tak za nou neprides lebo je drahy benzin
Si jej mal vystavit fakturu. Za minuty benzin a amortizaciu auta. Samozrejme kazdym mesiacom chodenia s tebou by splatila 5% ceny.
-
ROKI49
Medium Professional
Podla mna chcel od nej na ten benal zalohu, aby dosiel.... ale ako hanbil by som sa jak pes nieco taketo pustit z ust.