Podviedla ma - odpustit neveru?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bohdan12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Podviedla ma - odpustit neveru?

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

urobzla to raz uroby to znova :psssst:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ty by si mal radšej niečo urobYť s úrovňou svojho pravopisu :wink:
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

možno len chcel napísať, že ju niekto urobý, s tvrdým :D
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

keby sa to mne stalo ze ma baba podvedie spravim to iste. By som sadol do auta siel na nejaky privat za nejakou profesionalkou (na nete je mrte inzeratov) a boli by sme si kvit. A pokial by som ju mal naozaj rad tak by som sa snou nerozchadzal aj napriek tomu co spravila. By som si povedal ze no co uz stalo sa a spravil by som jednoducho to co som spomenul vyssie a ani by nemusela o tom vediet a ja by som mal srdce na mieste . A daval by som pozor ci to spravi znova. Ak ano tak zase by som sa vratil k vyssie spomenutemu scenaru 8)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak to sa už teda dopredu môžete dohodnúť na tom, že každý môže spať s kým chce a nie je to problém :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Šeciá by len za k----áma chodili...
Solo_Kamen
King
King

no, človek sa tu toho tolko o tom načíta, že ho to normálne láka miestami :D
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

podvedeny bol by som velmi rad ak by si dal vediet ako sa to vyvija vo vasom vztahu.

Na tuto temu som narazil len teraz a precital som si v nej vsetky tvoje spravy.
Velmi sa mi paci tvoj postoj k problemu, ze si dokazes stat za vlastnym nazorom a nemusis sa radit do stada oviec.

Nehovorim ze vsetky veci by som spravil rovnako ale minimalne si to robil s dobrym svedomim. Mam z teba taky pocit ze ked si nieco robil tak si sa v svojich myslienkach nepytal ako by to spravil niekto iny ale skor si zapojil tu empaticku cast a bral do uvahy aj pocity inych ludi.

Myslim ze empatia v dnesnej dobe chyba vela ludom. Mozno preto su v tejto teme take nazory ako su.

Presiel som si niecim podobnym takze je pre mna lahsie pochopit tvoje ciny a preto si myslim ze si neurobil ziadnu chybu.
Vsetko co si spravil sa da pochopit a aj ked to nebude mat ten najlepsi vysledok tak si sa snazil a riadil si sa podla najlepsieho svedomia. Na zivot neexistuje navod ani nijaka norma ako riesit problemy. To ze si to urobil podla seba je ta najlepsia vec aku si mohol spravit.

Aj ked si pred vsetkymi za blbca ze ste sa dali znova dokopy je tu sanca ze budete obaja stastny. Bud ju vyuzijes alebo nie. Ale nikde nieje napisane ze stastny nemozte byt. Tak isto nikde nieje napisane ze ak sa s nou rozides ze si v dohladnom case najdes niekoho s kym budes stastny.

Zivot je prilis kratky na to aby si nevyuzil vsetky sance na to byt statnym, ktore ti ponuka.
podvedeny
Amateur
Amateur

podvedeny

Príspevok od používateľa podvedeny »

Aby som nezabudol napisat ako to pokracuje. Pisem teraz z mobilu a tak sa mi nechce rozpisovat. V lete sme sa dali dokopy, trvali to asi mesiac, povedali sme si iste veci a snazime sa toho drzat. Vo vztahu nam to klape, som pozornejsi, aj ona. Vzdy z nej citim, ze ma lubi a potrebuje pri sebe. O tom co sa stalo som sa uz nepokusal s nou bavit, snazim sa zabudnut. Ci to trapi ju alebo nie, to neviem, mozno ju aj hryzie svedomie. Celkovo je to teraz lepsie ako predtym, doslova si vazime viac jeden druheho, rozoravali sme sa aj o spolocnom byvani, aj dietati, zatial sme to ale vzajomne este odlozili.

Ja mam svedomie ciste, to co som urobil tomu chlapovi, tak by som urobil opat a s cistym svedomim. Obcas ked zapocujem niekde v TV alebo citam noviny a spomenie sa tam mesto z ktoreho pochadza, tak sa pihravam s myslienkou, ze tam jedneho dna osobne pojdem, pojdem na tu adresu co mam zistenu a dobre mu boxerom rozbijem tvar, aby trosku trpel, tak ako som trpel aj ja. Nie moc, len trosku. Ako tak idu Vianoce, zamyslam sa nad tym, ze mu sprijemnim sviatky. Preco? Preto, aby sa mi ulavilo a aby som mal pokoj na dusi. Asi nikto z vas to nepochopi, lebo ten pocit nepozna.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

podvedeny napísal:ze tam jedneho dna osobne pojdem, pojdem na tu adresu co mam zistenu a dobre mu boxerom rozbijem tvar, aby trosku trpel, tak ako som trpel aj ja. Nie moc, len trosku. Ako tak idu Vianoce, zamyslam sa nad tym, ze mu sprijemnim sviatky. Preco? Preto, aby sa mi ulavilo a aby som mal pokoj na dusi.
Sorry, ale ty si totalny magor a psychopat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

je to fakt smutne, ty si to asi ozaj neuvedomujes ale ty si horsi clovek ako on.

najlepsie je to ze osobu ktora za tvoje trapenie moze, neriesis a naopak si s nou vo vztahu, ale chalana, ktory si chcel len uzit, tvoja frajerka mu roztiahla nohy, tak by si bil boxerom...

si chudak.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Chlapce, ty to teda fakt nemas v poriadku v tej hlavicke.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď už sme pri tom, tým boxerom rozbiť tvár si viac zaslúži tvoja frajerka, ktorá ťa podviedla.. on bol len jej nástrojom nevery.

To akoby niekto na teba nahuckal svojho pitbula, ty rozkopeš toho psa a s jeho majiteľom ideš spokojne na pivo.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

stalo sa to raz a podla mna sa to stane znova..takto budes len chodit po slovensku a mlatit chlapov :D

az raz natrafis na vacsieho a pojdes s placom domov..mozno to bude aj hned tento prvy
Solo_Kamen
King
King

brm napísal:Keď už sme pri tom, tým boxerom rozbiť tvár si viac zaslúži tvoja frajerka, ktorá ťa podviedla.. on bol len jej nástrojom nevery.
Táto myšlienka mi kedysi otvorila oči.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zato ze ty mas zensku co neudrzi nohy pri sebe, chces niekomu rozbijat tvar? Ked suka neda, pes neje*e. Sprav si poriadok doma, az potom chod robit poriadky von.
Napísať odpoveď