Hoci MiU chcelo 2 miesta pre nerezidentov, ktosi osadil tie tabule tak, ze tie "nerezidentske" miesta su v zone cize su rezidentske v zmysle dopravneho znacenia.
Inac cim dalej sa v tom rypem tym viac vidim, aky gulas z toho robia, zase niekto od stola nieco rozhodoval. Hlavne ze referendum bolo neplatne no pani starostka sa vyslovila, ze chce vyhoviet 4000 "za" hlasujucim, tak spagruky spravili tento paskvyl. Chvala bohu ze idem kupovat byt a pani starostka mi takto vyskrtla Karlovku lebo pod hentym "vedenim" byt nechces. Aby som sa triasol, kedy pani starostku napadne zrusit parkovacie miesta lebo je malo zelene alebo tak.
Inak pekny prispevok prednostovi, taktiez od spolubojovnika rezidenta (v mojom pripade) a stotoznujem sa s tym.
Jan Nowak Pán Jan Hrcka, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď. Dovolím si reagovať.
...Napriek tomu zamestnanci hľadajú spôsob, ako túto ulicu do zóny zaradiť, lebo máte pravdu, že sa zavedený systém na tejto ulici prejavuje negatívne.... Ako mohli zodpovední pripustiť, že REZIDNETOV takto diskriminujú. To, že toto sa vyrieši niekedy v budúcnosti a vôbec či je neuspokojivé. Viete si predstaviť, že mesto nebude súhlasiť a kompetentí vlastne odpísali časť REZIDNETOV? Tí, podľa Vás nemajú také isté práva ako ostatní REZIDENTI? Viem, máme, ale máme smolu. Je nás tak málo, že nemôžeme objektívne ovplyvniť voľby, tak na nás kašlete. To, že platíme dane to Vám vyhovuje, že? Vlastne aký je rozdiel medzi rezidentom a nerezidentom? Žiaden. Začali ste proces, kde ste na časť voličov, rezidentov zabudli, obetovali ich. Toto zodpovedným nikdy neodpustím! Neznášam ak sa so mnou jedná ako s občanom tretej triedy. Preto pripravujem podnet na podanie protestu prokurátora.
K trápnosti - Vám sa nezdá ani trocha trápne, že niekto rozbehne akciu, pilot a nemá nič premyslené? Kto dal KV mandát na takýto projekt? Ako skončilo referendum? (nebolo náhodou neplatné? Teda REZIDENTI nesúhlasili so zavedením parkovacej politiky. Dúfam, že mi nezačnete argumentovať, že tí, čo sa zúčastnili, tak väčšina bola za... V tom prípade sa nemáme o čom baviť.) Prečo ľudia nechcú parkovaciu politiku? Lebo ani vy sami neviete ako by mala vyzerať, nepredstavili ste žiaden projekt, žiadnu analýzu (to, že niekto sa vybral raz v noci so psom von a niečo spočítal fakt považujete za analýzu?) Prečo nebola k parkovacej politike odborná diskusia, vlastne nebola žiadna. To máte tak strašne naponáhlo? Ak by ste ľuďom ponúkli kvalitný projekt, väčšina by ho uvítala. Ale namiesto toho ste neponúkli nič. Iba pokus a uvedomovanie si, že kašlete na ľudí, ale aj to vám je jedno.
A prečo negatívna diskusia na FB? A kde má byť? Kde ste dali obyvateľom priestor? Nikde, Prirovnávam to ku komunistom. Tí tiež vedeli a vlastne stále vedia (veď sa pozrite okolo seba) čo je pre ľudí najlepšie.
To, že si s tým neviete rady je trápny amaterizmus. Vy ste sa nechali zvoliť, tak máte vedieť aj riešenie.