Politika
Re: Politika
ano, ale ja tu s nim neoperujem ako so slovom bozim, co pre teba asi Blahov status je
je uplne irelevantne, co je na FB nejakeho periodika, ma to asi taku hodnotu ako nase diskusie tu
odvodzovat od toho akekolvek zavery (Odporúčam si pozrieť FB .týždňa a reakcie ľudí na tú titulku. Skôr tam ľudia "grcajú.") je uplne zbytocne a ty to vies
je uplne irelevantne, co je na FB nejakeho periodika, ma to asi taku hodnotu ako nase diskusie tu
odvodzovat od toho akekolvek zavery (Odporúčam si pozrieť FB .týždňa a reakcie ľudí na tú titulku. Skôr tam ľudia "grcajú.") je uplne zbytocne a ty to vies
hughito napísal:Je to relevantný príspevok, keď si médium, ktoré je konzervatívne a kresťanské, jasne vymedzené voči teroristom a ich praktikám, dá takúto titulku, navyše v kauze, kde sa zatiaľ nič nepreukázalo a neukončilo šetrenie. Ta motivácia je jasná, treba si za kaqždú cenu udrieť, to je jasné. Toto už ale prepískli a dokladuje to práve ten Fb a ich čitatelia, v tomto zmysle je nerelevantný skôr tvoj útok na Blahu a ďalej tvrdenie, že pôsobím ako obranca SMERu.
A s čím som operoval ako so slovom božím? Ešte máš aj ďalšie ničím nepodložené implikácie v talóne?beardie napísal:ano, ale ja tu s nim neoperujem ako so slovom bozim, co pre teba asi Blahov status je
Irelevantné to nie je, ak hodnotíme reakcie na nejaký "výtvor."
Na základe čoho by si chcel odvodzovať "akékoľvek názory"? Tvojho subjektívneho pocitu? Posledná vec - nikto ťa nenúti na moje príspevky reagovať, v poslednej čase je to z tvojej strany aj tak len nuda.
M142: Asociácia odrezaných hláv je v poslednom čase naozaj najvýraznejšia práve s pôsobením Daešu, alebo mýlim sa? Informovanejším by ešte mohli napadnúť mexické drogové gangy a ich praktiky.
A k tomu ďalšiemu sa dá dodať čo? Asi aj nič, lebo je to do bodky prevzatá argumentácie časti opozície o tom, že vlastne nič sa aj tak nedá vyšetriť a preto sa teda bude súdiť aj odsudzovať na stránkach Denníka N a .týždňa, a najlepšie okamžite po zistení nejakej nejasnosti.
nemylis. suvislost vsak nevidim. cela karikatura je celkom symbolicka a odkazuje na biblicky pribeh o boji slabeho so silnym, co sa v prenesenom vyzname odohrava. ja uz fakt neviem, ci som tak citovo otupely alebo vy precitliveli, ked to tak vnimate. btw skus sa zamysliet, ci by ta tieto porovnania s is a pod napadli aj bez toho statusu od blahu. vazne pochybujem, proste to cele zvelicuje ako to on vzdy rad.
a ci je ta argumentacia prebrata? mozno aj ano, ale co na tom zalezi, ked je pravdiva? sudy su u nas nefunkcne, to nemozes popriet.
a ci je ta argumentacia prebrata? mozno aj ano, ale co na tom zalezi, ked je pravdiva? sudy su u nas nefunkcne, to nemozes popriet.
Tá argumentácia je absolútna. Je aplikovateľný na všetko a nepripúšťa alternatívu. A tým pádom je zlá.
Presne - Dávid a Goliáš je "obraz príbehu," ktorý už som videl v takejto podobe spracovaný (v zmysle karikatúry, alebo jeho aktualizácie). Ale kde sa v tom príbehu režú hlavy?
Čo sa týka citlivosti. Mne osobne to vôbec nevadí, v zmysle, že "fuj" alebo čo. Ide o to, na čo som už skôr poukazoval - kde je hranica v tom mediálnom ťažení istých médií voči strane, resp. aktuálne koalícii, ktorá "nepasuje." A to si Hríb pokojne pozve do svojej relácie Mikloša, ktorý má toho na rováši dosť. A hoc by mal aj MENEJ ako napr. Fico, tak najnovšie sa predsa dozvedáme, že vôbec nejde o to, koľko "sa nakradlo." Aj keby táto kauza "Lajčák" bola len o 1000€, tak je to vlastne jedno.
Presne - Dávid a Goliáš je "obraz príbehu," ktorý už som videl v takejto podobe spracovaný (v zmysle karikatúry, alebo jeho aktualizácie). Ale kde sa v tom príbehu režú hlavy?
Čo sa týka citlivosti. Mne osobne to vôbec nevadí, v zmysle, že "fuj" alebo čo. Ide o to, na čo som už skôr poukazoval - kde je hranica v tom mediálnom ťažení istých médií voči strane, resp. aktuálne koalícii, ktorá "nepasuje." A to si Hríb pokojne pozve do svojej relácie Mikloša, ktorý má toho na rováši dosť. A hoc by mal aj MENEJ ako napr. Fico, tak najnovšie sa predsa dozvedáme, že vôbec nejde o to, koľko "sa nakradlo." Aj keby táto kauza "Lajčák" bola len o 1000€, tak je to vlastne jedno.
irelevantne je to preto, lebo ho hodnoti bezny pospolity lud a nie odbornicihughito napísal:Irelevantné to nie je, ak hodnotíme reakcie na nejaký "výtvor."
tych totiz na FB alebo forach po vacsinou nenajdes, relevantne zavery sa publikuju inak, ze to musim vysvetlovat prave tebe...
ja som napisal zavery, nie nazory a ten tvoj som aj citoval, a to v zmysle, ze podla teba grca niekto iny, ten nazor ti neberiem, ale zaver je jasny, nesuhlasis s tym, ze som napisal, ze ten koment je vygrc, kvoli Blahovi alebo kvoli niecomu inemu?
lebo som schopny ti to rozobrat vetu po vete, ak by si chcel, tak ako minule ciastocne Eda
ja viem, ze ma nikto nenuti, robim to radhughito napísal:Posledná vec - nikto ťa nenúti na moje príspevky reagovať, v poslednej čase je to z tvojej strany aj tak len nuda.
z tvojej strany su to v tejto teme len statusy od Eda alebo Luba, ich sukromne nazory, ktore tak rad zdielas, asi preto, ze ich povazujes za nieco hodnotne
na moje vytky voci ich obsahu ale vacsinou nereagujes, takze ta diskusia je dost jednostranna
Toto je taký typ argumentu, že vlastne zrušme hojko, lebo tu nehodnotia odborníci.irelevantne je to preto, lebo ho hodnoti bezny pospolity lud a nie odbornici
Kód: Vybrať všetko
kvoli niecomu inemuNiekedy ide len o informáciu a poskytnutie nejakého kontextu.asi preto, ze ich povazujes za nieco hodnotne
Ktorého vlastník a šéfredaktor podporoval SaS a v budúcnosti zrejme bude "Progresívne Slovensko".hughito napísal:konzervatívny a kresťanský časopis
tak ano, hlavu odreze az na konci, ked je golias pokoreny, ale riesit dopodrobna symboliku nejakej karikatury je zbytocne. na to sa da napasovat vsetko, napriklad, ze vyhra je uz to, ze prehovorila.hughito napísal:Presne - Dávid a Goliáš je "obraz príbehu," ktorý už som videl v takejto podobe spracovaný (v zmysle karikatúry, alebo jeho aktualizácie). Ale kde sa v tom príbehu režú hlavy?
Tak toto sú už opäť trocha veci za hranou, čo sa tu riešia. Je to karikatúra, politická. Možno je to komerečné umelecké dielo, ale stále je to umelecké dielo a na to sa vzťahuje absolútna sloboda slova. Je až komické, že na to upozornil najväčší boľševik SMERu.
Nepopieram, v istých otázkach nepatria medzi ultra konzervatívcov (preto sa aj časť redakcie odštiepila a založila vlastný projekt), ale inak si stojím za tým, čo som napísal. Neviem koľkí z vás pravidelne .týždeň čítate aj v tlačenej podobe, ale je to zrejmé.-AA- napísal: Ktorého vlastník a šéfredaktor podporoval SaS a v budúcnosti zrejme bude "Progresívne Slovensko".
M142: Stále ide o ten kontext, nie ani až tak o karikatúru. Všetci uznávajú (vrátane Kisku, ktorý je inak v istých témach viac korektnejší, ako časť opozície a médií), že predsedníctvo sa podarilo, bolo zvládnuté dobre, profesionálne, podarili sa nejaké veci atď. O tomto sa nenájde pomaly ani zmienka, ale vytiahne sa jedna vec, z ktorej sa spraví kauza svetových rozmerov, odtínajú sa hlavy a pod.
begbeee: Sloboda slov? A spochybňuje ju niekto? V tom statuse bola naznačená analógia s náckami a ich perzekúcia.
bingo, nazory beznych ludi, aj by som sa priklanal k nazoru, ze ludia na FB sa nechaju viac uniest a su ochotni verejne pisat aj blbosti, ale to teraz nie je relevantne a nerozporujem tohughito napísal:Samozrejme, že ide o subjektívne postoje bežných ľudí
pokojne mozuhughito napísal:tvrdil, že v tom nie je problém a ja som ti oponoval, že aha, aj plno ľudí na ich vlastnom FB vyjadrilo negatívnu reakciu
tak sa k tomu vyjadrujem teda teraz: nie, uz som par rokov .tyzden v papierovej podobe necital, fyzicke medium uz nekupujem roky, vlastne okrem prveho papieroveho vydania Dennika Nhughito napísal:Preto napr. viem, že je to konzervatívny a kresťanský časopis, na čo podivne reagoval, ale na odpoveď už nie.
myslel som si totiz povodne, ze si narazal na Nove slovo, kde mal Blaha ten svoj "blog"
k comu sa vyjadrim a ty uz dalej nediskutujeshughito napísal:Niekedy ide len o informáciu a poskytnutie nejakého kontextu.
vsetci je trochu silne slovo, nemyslis?hughito napísal:Všetci uznávajú (vrátane Kisku, ktorý je inak v istých témach viac korektnejší, ako časť opozície a médií), že predsedníctvo sa podarilo, bolo zvládnuté dobre, profesionálne, podarili sa nejaké veci atď.
co si od predsednictva ocakaval ty? lebo ja osobne zopar mitingov, pracovne ranajky, obedy a vecere a vyrazne predrazenie, kedze to organizoval Smer
z tohto pohladu sa to naozaj podarilo, to suhlasim
okrem toho, neviem, ci si vobec ochotny pripustit, ze opozicia ma pravdu, ale casto ju ma
Smer ovlada vsetko od parlamentu, cez policiu, sudnictvo, Ustavny sud, prokuraturu
naozaj si nemyslis, ze je to uz trochu vela a aj kvoli tomu sa mnozstvo pripadov uplne ututla?
[quote="hughito"][/quote]Nie, nikto. V pohode hughito, pre mňa je to na rovnakej úrovni, ako keď si Blaha dá na seba tričko Che Guevarru. Jednoducho, toto nie je téma.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže Katrinec čiastočne dostál svoje slovo (video neukázal) a Danko má problém.
Je veľmi ľahké sklznut do konšpirácií, ale v čase keď Dankova sláva rastie a SMER má škandál jeden za druhý, pokladám za úplne reálne, že výmenou za "bezstresnosť" ĽSNS, to takto okľukou zriešili. Dymová clona + odstavanie najväčšieho súpera Fica.
Ach, a teraz do mňa
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Takže Katrinec čiastočne dostál svoje slovo (video neukázal) a Danko má problém.
Je veľmi ľahké sklznut do konšpirácií, ale v čase keď Dankova sláva rastie a SMER má škandál jeden za druhý, pokladám za úplne reálne, že výmenou za "bezstresnosť" ĽSNS, to takto okľukou zriešili. Dymová clona + odstavanie najväčšieho súpera Fica.
Ach, a teraz do mňa
Moja chyba (použiť slovo všetci). Vhodnejšie by bolo použiť napr. viacerí. Snažím sa tomuto štýlu slabého argumentu vyhýbať, lebo sa to potom ľahko napáda.vsetci je trochu silne slovo, nemyslis?
co si od predsednictva ocakaval ty? lebo ja osobne zopar mitingov, pracovne ranajky, obedy a vecere a vyrazne predrazenie, kedze to organizoval Smer
z tohto pohladu sa to naozaj podarilo, to suhlasim
okrem toho, neviem, ci si vobec ochotny pripustit, ze opozicia ma pravdu, ale casto ju ma
Smer ovlada vsetko od parlamentu, cez policiu, sudnictvo, Ustavny sud, prokuraturu
naozaj si nemyslis, ze je to uz trochu vela a aj kvoli tomu sa mnozstvo pripadov uplne ututla?
Ide o to, že predsa len to bola relatívne významná udalosť (o to viac v kontexte, v ako sa teraz EÚ nachádza) a každá politická garnitúra by z toho logicky vytĺkala istý politický kapitál. Teda nečudujem sa, že SMERákom alebo teda koalícii toto aj vadí, že sa furt omieľajú len negatíva. Akože opozícia nie je na chválenie, ale médiá predsa len plnia inú úlohu.
Samozrejme, že som ochotný to pripustiť. Ale myslím si, že to opozícia to už dávno "prepískla," pod. ako kedysi Fico v kampani proti Kiskovi a celkovo sa tento jav vyskytol už viackrát. Ak sa preženie istá miera, hoci len subjektívna, ľudia to už začnú ignorovať a obráti sa to voči objektu, ktorý to produkuje. Preto sú tu zástupy ľudí, ktorí už apriori negatívne reagujú na nové "kauzy," lebo im stačí vidieť odkiaľ vietor fúka (resp. ich nereflektujú). Síce SMER už za tie roky predsa len klesá dole, ale ešte nejdú voľby, môže to byť len istý jav, ktorý sa ešte zvráti a vrátia sa na nejakých 30%.
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2016, 13:05)
Matovič konečne došiel aj s normálnou iniciatívou.
http://www.ta3.com/clanok/1096177/matov ... praci.html
nieco k Lajcakovi
“Sa tu prijímajú ďalekosiahle závery, odsudzujúce - bez toho, aby sa vôbec ľudia oboznámili s faktami,” znela prvá reakcia ministra Lajčáka na svedectvo Zuzany Hlávkovej a Pavla Szalaia. Lenže vec sa má tak, že Lajčák doteraz dôležité fakty nepredložil a tie, ktoré predsa len ukázal, len dosvedčujú nepravdy jeho úradu. Ak by skrývané dokumenty ukazovali, že ministerstvo robilo súťaže na zákazky poctivo, nepochybujeme, že by boli už dávno zverejnené.
Nová strana NAJ, ktorá razí stredový princíp - zrejme im to vyšlo ako najlepšia taktika v tzv. postideologickej dobe. Ale nemyslím si, že takáto všehochuť bez bližšej špecifikácie má veľké šance.
http://www.teraz.sk/slovensko/na-sloven ... lanok.html
__
Každý štvrtý Slovák by chcel miesto demokracie radšej diktatúru. Super poznatok.
https://dennikn.sk/634397/kazdy-stvrty- ... a/?ref=tit
http://www.teraz.sk/slovensko/na-sloven ... lanok.html
__
Každý štvrtý Slovák by chcel miesto demokracie radšej diktatúru. Super poznatok.
Kedysi dávno som ti tu už písal, že ľudia nechú vládu ľudu ale aby sa im vládlo dobre.hughito napísal:Každý štvrtý Slovák by chcel miesto demokracie radšej diktatúru. Super poznatok.
Tak, poculi ste sami, ako to vidi Danĕk... 
Ach jo, chlap so sebareflexiou v jeho kozi, by povedal: Dakujem za otazku, odteraz sa budem vozit castejsie.
Ale on nie, on bude "mudruvat"...
.
Ach jo, chlap so sebareflexiou v jeho kozi, by povedal: Dakujem za otazku, odteraz sa budem vozit castejsie.
Ale on nie, on bude "mudruvat"...