Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

rebuss napísal:Objektívne to je, lebo to tvrdí polícia. Nie officiálna, pod tlakom politiky, ale reálna, teda príslušníci polície, ktorí s tým majú reálny styk. Pre tvoj ďalší záujem si ťa dovoľujem upozorniť, že kedykoľvek môžeš vycestovať do problematických oblastí, kde hliadkujú a pri najbližšom stretnutí policajta sa ich popýtaj.
Ukaz mi vyjadrenie policie, kde tvrdi to co vravis ty. Ako uz bolo pisane, to ze to povie nejaky policajt, ktory podla toho co si tu sam pisal vo vlaku pribudol az po kotlebovcoch(pripadne tam dovtedy boli len raz za cas, ako aj na ostatnych linkach) a teraz ide hodnotit ako sa situacia zmenila. Ved to je cele smiesne.
Zhodou okolnosti byvam pri kosiciach a asi 2-3km vzdusnou ciarou je osada. Roky cestujem autobusom aj s "degesmi" ako ich volas a nikdy som nemal dojem, ze by bola potrebna pritomnost policie. Taktiez cez nu v lete casto prechadzam na bicykli a znovu ziadne problemy. Samozrejme, plno ludi si mysli nieco uplne ine(asi ze ta strhnu z bicykla a ubiju k smrti), takze som uz par krat zazil reakciu ci sa nebojim tamadial prechadzat...
rebuss napísal:Vychádzal som z toho na čo narážal, takže neviem o čom točíš. Situáciu som priblížil na prípad, keby napr. ľudia z eu nedajbože utekali do ich krajín.
Mám ale aj skúsenosť s internetom. Tiež by si to mal skúsiť.
Tocim o tom, ze si dostal jednoduchu otazku na ktoru si reagoval uplne absurdnym a neporovnatelnym prikladom. Video je dostupne na intrnete, s ktorym vraj mas skusenosti. Tak si ho skus najst a vysvetlit na zaklade coho si zvolil prave tento priklad.
rebuss napísal:Niečo mi to pripomína. Áno, argument typu, nie všetci moslimovia sú teroristi. A to, že medzi nimi nie sú všetci rovnakí, neznamená, že ich sem automaticky budeme púšťať, lebo by sme sa dopúšťali krivdy.
Ja mam skor dojem, ze ty si myslis ze teroristom moze byt len moslim. A ze sa chysta prave k nam. Pocas historie SR sa tu odohral len jeden teroristicky utok, ak si dobre spominam. Celorocne zomrie pri teroristickom utoku menej ludi nez v USA pri dopravnych nehodach. A predsa mame v parlamente hned 4 strany, ktore nas musia branit pred touto hrozbou. Preco radsej nebojkotujes vyrobu a predaj aut?
rebuss napísal:Zase vybraté z kontextu. Radšej sa sústreď na čítanie s porozumením.
Samozrejme, ako inak. Ale mohol by si sa zmoct aj na nejaku lepsiu odpoved, alebo si nebodaj neporozumel co som prispevkom myslel?
rebuss napísal:Zaujímavá logika. A ešte popritom aj ochránia slušných ľudí, čo je hlavným dôvodom prečo to robia a hlavným dôvodom prečo proti tomu vystupujú ľudia s PR proti-ĽS-NS, lebo kdežeby oni mohli robiť inečo dobré pre ľudí. Asi je to pre tých všetkých nové. A ja si to aj uvedomujem, že to tu predtým nebolo, že niekto sa zaujímal o záujmy obyčajných slušných ľudí, o ich bezpečnosť, atp.. ale zvyknúť sa na to bude musieť pre zmenu k lepšiemu.
Dovod pre ktory to robia su preferencie, netreba v tom hladat uslachtile ciele. Pritom mne osobne to velmi na pocite bezpecnosti neprida, skor naopak.

ephramko: toto uz mozno patri do inej temy
ephramko napísal:Ked hovoris A, treba povedat aj B. Slovaci casto poslusne cakali na doriesenie azyloveho procesu (pokial im nejaka krajina neponukla azyl) aj niekolko rokov v rakuskych uteceneckych taboroch. Obzvlast dlhe cakacie doby boli najma po roku 1968. Neviem o pripadoch, ze by utecenci zo Slovenska podpalovali stany, budovy, nicili zariadenie taborov a veci, ktore dostali. Tiez neviem o pripadoch, kedy by utecenci zo Slovenska vyvolavali nasilne konflikty za pouzitia bodnych a secnych zbrani s utecencami z inych krajin sovietskeho bloku alebo ze by muzi zo Slovenska znasilnovali zeny - utecenkyne, ktore za hranice usli bez rodinnych prislusnikov. Pripadne ze by hromadne sexualne obtazovali a napadali rakuske zeny na namestiach, staniciach a podobne. Rovnako neviem o pripadoch, kedy by utecenci po prekroceni hranice ČSSR s Rakuskom demolovali majetok rakuskych obcanov, pripadne statny majetok, fyzicky napadali bezpecnostne, zachranne zlozky a uradnikov, s cielom vyhnut sa azylovemu procesu a pozadovali volny priechod bez kontroly uradov az do ich vytuzenej krajiny.
Beriem co vravis, ale do uvahy treba brat aj okolnosti a podmienky ktore boli vtedy a teraz. V prvom rade bol pocet utecencov omnoho nizssi. Zo slovenska uslo za rok cca 4000 ludi, pricom niektori z nich uz mali v cudzine rodinu ci znamych. Dalsi rozdiel bol v pristupe obyvatelstva, ktore bolo casto ochotne pomoct. To ma samozrejme suvis s podobnou kulturou, moralnymi zasadami atd. Co v praxi znamena rychlejsiu integraciu do spolocnosti. Pri robeni bordelu vsak hra najvacsiu rolu velkost skupiny(teda aspon podla mna). Clovek sa lahko nechat strhnut davom. To nema byt ospravedlnenie zlocinov, len konstatovanie. Ved koniec koncov aj nas pan poslanec sa takto odviazal, a to ich tam bolo omnoho menej :wink:
ephramko napísal:Netreba sa na imgraciu pozerat len ciernobielo z pohladu dvoch extremov - slnieckari vs. zeleni fasisti. Silna negativna reakcia domaceho obyvatelstva krajin EU voci nelegalnym imigrantom nevznikla iba na zaklade nejakych propagandistickych bludov, ale podla mna vychadza aj z vyssie spominanych incidentov.
Nepozeram sa na to ciernobielo, ale taktiez to nebudem posudzovat podla situacie v nemecku, ked zijem na slovensku. Ale to, ze propaganda utoci zo vsetkych smer-ov a celkom otvorene sluzila pre politicke ciele azda nikto spochybnovat nebude. Osobne by som korene tejto negativnej reakcie v EU(ber nemecko, francuzsko, anglicko..) videl skor v lacnej pracovnej sile, ktora sa im svojho casu videla vyhodna a dlhodobo bezala na zotrvacnosti.
ephramko napísal:Tiez by som tychto ludi nenazyval utecencami. Podla zakonov SR, ktore su v oblasti azyloveho procesu zosuladene so zakonami inych krajin EU, sa utecencom nazyva clovek, ktoremu statne organy priznali STATUS UTECENCA po preskumani jeho zivotnej situacie v azylovom procese. Cize ziadatelia o azyl este nie su z pravneho hladiska utecenci, nehovoriac o nelegalnych imigrantoch, ktori odmietaju s uradmi spolupracovat a azylovy proces sabotuju. Treba tiez povedat, ze je na posudeni organov daneho statu, na zakladate akych kriterii status utecenca ziadatelovi o azyl udeli alebo zamietne. SR ma pomerne prisne kriteria.
Slovensko vsak nie je ziadana cielova destinacia vacsiny migrantov. A zial ludia budu mat problem aj ked ziadatel uspesne splni vsetky poziadavky.
ephramko napísal:Vies napriklad to, ze v roku 2015 v Nemecku tvorili ziadatelia o azyl zo Syrie len menej ako 1/6 zo vsetkych prijatych ziadosti? Drviva vacsina ziadosti o azyl prisla od obcanov Turecka a balkanskych krajin, ktore nie su clenmi EU.
Ano to mi je jasne. Na druhej strane si vezmi kolko argumentov o nevzdelanych africanoch sme si vypoculi..
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

AllGoneDead napísal:Ukaz mi vyjadrenie policie, kde tvrdi to co vravis ty. Ako uz bolo pisane, to ze to povie nejaky policajt, ktory podla toho co si tu sam pisal vo vlaku pribudol az po kotlebovcoch(pripadne tam dovtedy boli len raz za cas, ako aj na ostatnych linkach) a teraz ide hodnotit ako sa situacia zmenila. Ved to je cele smiesne.
Ako už bolo mnou pisane, narážal som na príslušníkov PZ, ktorí aj keď neboli vo vlakoch, tak stále robili policajtov, ak ti ušlo toto. Tiež museli riešiť, ako to už vyplýva z povinnosti policajtov, kriminálne prípady, nahlásenia, takže áno, je to úplne normálne, že vedia zhodnotiť situáciu. A mimochodom, ak neveríš nejakým policajtom, tak mienka ľudí vie potom progres v situácií zhodnotiť ešte lepšie.

Určite sa mi len nezdá, že nikto (teda väčšina) nepozerá na to čo si myslia ľudia, a to či už ide o vlaky, v ktorých musia trpieť nejakých degešov, alebo o politiku a záujem ľudu všeobecne (viď Ficovo vyhlásenie, že treba ignorovať referendá)
AllGoneDead napísal:Zhodou okolnosti byvam pri kosiciach a asi 2-3km vzdusnou ciarou je osada. Roky cestujem autobusom aj s "degesmi" ako ich volas a nikdy som nemal dojem, ze by bola potrebna pritomnost policie. Taktiez cez nu v lete casto prechadzam na bicykli a znovu ziadne problemy. Samozrejme, plno ludi si mysli nieco uplne ine (asi ze ta strhnu z bicykla a ubiju k smrti), takze som uz par krat zazil reakciu ci sa nebojim tamadial prechadzat...
Neviem ako to má súvisieť s kadečím čo sa popísalo. To, že žiješ v pokojnej oblasti kde ťa neprepadavajú, je velmi dobre, a som za tvoje zdravie rád. Ak si nemal doteraz taký pocit a chceš ho zažiť, tak najbližšiu destináciu ti môžem odporučiť Lunik VIII (ak chceš tak aj IX) - kde, ako už iste vieš, začali ĽSNS hliadky, vzhľadom na vzrastajúce zločinné a násilné prípady.
AllGoneDead napísal:Tocim o tom, ze si dostal jednoduchu otazku na ktoru si reagoval uplne absurdnym a neporovnatelnym prikladom.
Prečo u teba neporovnatelnym? Ide o to isté. Prídem do cudziny, a správam sa s úctou. Rozdiel je v tom, že ked ich tu chránili policajti, tam by ťa zahlušili a popravili hneď na ulici.
AllGoneDead napísal:Pocas historie SR sa tu odohral len jeden teroristicky utok, ak si dobre spominam.
Lebo Slovensko nie je bohaté na islamské prvky, vďaka Bohu (alebo Ficovi?) za to.
AllGoneDead napísal:Celorocne zomrie pri teroristickom utoku menej ludi nez v USA pri dopravnych nehodach. A predsa mame v parlamente hned 4 strany, ktore nas musia branit pred touto hrozbou. Preco radsej nebojkotujes vyrobu a predaj aut?
Čo majú teroristické útoky v EU spoločné s dopravnými nehodami v USA?? To je ďalšia absurdita, netreba ani komentovať. A ak si si nevšimol teroristické útoky v krajinách, ktoré sú také veľkorysé s veľkou náručou, neďaleko od nás, sa stupňujú čoraz viac.
AllGoneDead napísal:alebo si nebodaj neporozumel co som prispevkom myslel?
Nebolo by to prvýkrát.
AllGoneDead napísal:Dovod pre ktory to robia su preferencie
Áno, preferencie sú bonus.
AllGoneDead napísal:Pritom mne osobne to velmi na pocite bezpecnosti neprida, skor naopak.
AllGoneDead napísal:Roky cestujem autobusom aj s "degesmi" ako ich volas a nikdy som nemal dojem, ze by bola potrebna pritomnost policie. Taktiez cez nu v lete casto prechadzam na bicykli a znovu ziadne problemy.
Ak by si žil/cestoval v problémových oblastiach, zmenil by si názor.

Keď je človek svedkom alebo dokonca obeťou násilností (stačí aj menších), tak celú situáciu vníma inak, a každý ďalší deň cestovania môže byť pre neho/ňu peklom.
Chápem, že väčšina z tých, ktorí sú proti sú mužského pohlavia, ktorí sa o seba dokážu postarať, alebo aspoň svojím výzorom odlákať páchateľa, ale často, ako sme toho svedkami, sú násilnosti páchané na ženách a starších ľuďoch, neschopných akejkoľvek obrany. Tak si to zoberte z druhej strany, že tie hliadky tam nie sú pre vás, ale pre slabších, ktorí pri narodení alebo v telocvični nemali toľkého šťastia.

Niečo k téme:
SMEti zase nesklamali. Zvrchovaným sa rúcajú domčeky z karát. To je len dobre.
http://www.hlavnespravy.sk/redaktor-den ... hcu/880749
A RTVS patrí vďaka za ukázanie pravej tváre, komu záleží na ľuďoch, a pravé reakcie ľudí, nie nejakých samozvaných kravaťákov, ako to už býva zvykom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

a cestovanie so zelenymi hliadkami nemoze byt peklom pre mojich priatelov, ktori nosia dredy, chalanov s dlhymi vlasmi, alebo akukolvek antifa subkulturu s prislusnymi nasivkami a odznakmi na obleceni? garantuje pavian, ze takemu cloveku, ktory sa vezie rovnako ako Rom daju aspon vo vlaku kotlety pokoj, ked to uz nerobia na ulici?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pokial ma cestujuci zakupeny platny cestovny listok a dodrziava cestovny poriadok tak ma pravo na prepravu. Tiez nie je zakazane mat na obleceni napis akejkolvek aktivnej politickej strany.
V com vlastne maju tie hliadky porusovat zakon? Konkretny priklad ktory sa udial?
Ak porusuju zakon tak policia ma zasiahnut, ak neporusuju tak potom je debata zbytocna.
jackb
Redeemer
Redeemer

to je to iste ako s utecencami. moze s nimi byt problem a nemusi. skusenosti hovoria, ze budu.
kotlety verbalne a fyzicky napadali ludi pre ich prislusnost ku nabozenstvu, etniku ci politickemu nazoru a subkulture. preco by sme mali cakat kedy zacnu vo vlakoch robit problemy napriklad mladym ludom iducich na alebo z koncertu? 4 paviani dospeju k nazoru, ze mladi ludia su pre konkretny vlakovy spoj problem a aj za pouzitia nasilia ich vylucia z prepravy aj ked na to nemaju ziadne pravo. na stanici by to bol len problem moralny, no rozne holohlave individua uz v minulosti vyhodili ludi z iduceho vlaku. na toto chceme cakat?
alebo nie az tak brutalne. uplne staci, ked niekto z dredmi cestuje do prace, domov, na vikend na hory a kotlety ho pre jeho zovnajsok zacnu verbalne napadat. nema clovek kvoli svojmu ucesu pravo pokojne cestovat?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jackb

sam musis uznat, ze takato argumentacia z pravneho hladiska neobstoji. Co zakon nezakazuje, to je defacto dovolene. Ak zakon poruseny je, organy cinne v trestnom konani maju povinnost dany pripad riesit. Takto iba pritahuju publicitu a maju PR zadarmo.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Osobne nerozumiem tomu, preco vlada toto riesi nejakymi bezzubymi zakonmi a sprostostami, ked mali proste v tych kritickych vlakoch posilnit ochranu a miesto zelenych fasistov, tam uz davno mali davat pozor dvaja zeleni policajti.
gorsche
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gorsche »

odkedy nasadili Kotlebovci hliadky, tak práve vo vlakoch čo idú cez stred Slovenska vidím asi každú polhodinu sa prechádzať 2 policajtov. Ale je to zas na dlhých spojoch Košice-Bratislava. Neviem ako to je inde, ale chvalabohu ĽSNSáka som vo vlaku ešte nestretol :D to by sa mi obrátil žalúdok
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ephramko napísal:Osobne nerozumiem tomu, preco vlada toto riesi nejakymi bezzubymi zakonmi a sprostostami, ked mali proste v tych kritickych vlakoch posilnit ochranu a miesto zelenych fasistov, tam uz davno mali davat pozor dvaja zeleni policajti.
Presne tak, vidim to skor na umele vykazovanie cinnosti, ziskavanie kreditu v boji proti extremizmu.
Hlavne ze na cestach mame policajtov viac ako taxikarov.
gorsche napísal:odkedy nasadili Kotlebovci hliadky, tak práve vo vlakoch čo idú cez stred Slovenska vidím asi každú polhodinu sa prechádzať 2 policajtov. Ale je to zas na dlhých spojoch Košice-Bratislava. Neviem ako to je inde, ale chvalabohu ĽSNSáka som vo vlaku ešte nestretol :D to by sa mi obrátil žalúdok
A hned by ta z neho aj vyhodili za znecistovanie cudzieho majetku :lol:
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

rebuss napísal:Ako už bolo mnou pisane, narážal som na príslušníkov PZ, ktorí aj keď neboli vo vlakoch, tak stále robili policajtov, ak ti ušlo toto. Tiež museli riešiť, ako to už vyplýva z povinnosti policajtov, kriminálne prípady, nahlásenia, takže áno, je to úplne normálne, že vedia zhodnotiť situáciu. A mimochodom, ak neveríš nejakým policajtom, tak mienka ľudí vie potom progres v situácií zhodnotiť ešte lepšie.
Ako som napisal, tak ty si len napisal. Okrem tvojho tvrdenia tu nie je nic co by dokazovalo tvoje slova. Oficialna statistika je podla teba nepouzitelna, ale ta statistika zaroven hovori aj o policajnych zasahoch. A tie boli/su minimalne.
Mienka ludi nie je objektivny faktor. Napriklad preto, ze je v drvivej vacsine zalozena na predsudkoch.
rebuss napísal:Neviem ako to má súvisieť s kadečím čo sa popísalo. To, že žiješ v pokojnej oblasti kde ťa neprepadavajú, je velmi dobre, a som za tvoje zdravie rád.
Suvis to ma taky, ze vravis o problematickych oblastiach. Vo vseobecnosti teda ide o tie oblasti kde su osady a vacsi vyskyt romov. A ano, aj tu doslo k nejakym incidentom, ale tak ako vo vacsine takychto oblasti to neznamena, ze je to bezna prax, ako sa to snazis vykreslit ty.
rebuss napísal:Ak si nemal doteraz taký pocit a chceš ho zažiť, tak najbližšiu destináciu ti môžem odporučiť Lunik VIII (ak chceš tak aj IX) - kde, ako už iste vieš, začali ĽSNS hliadky, vzhľadom na vzrastajúce zločinné a násilné prípady.
Ano viem, doknca sa raz za cas vyskytnem na L8 a to aj po zotmeni :) A mozem ta ubezpecit, ze nie vsetci su z kotlebovcov nadseni ako ty. Tak mi tu prosim prestan vypisovat kam by som mal zajst aby som nadobudol realne skusenosti.
rebuss napísal:Prečo u teba neporovnatelnym? Ide o to isté. Prídem do cudziny, a správam sa s úctou. Rozdiel je v tom, že ked ich tu chránili policajti, tam by ťa zahlušili a popravili hneď na ulici.
Lebo ked prides do krajiny, kde je hlavne nabozenstvo islam, tak ta neidu ukamenovat, nevykrikuju nonseny(ako historik mino), ani za tebou nebucdu chodit a vykrikovat, ze tvoj boh je *****. Taktiez to prehanas s: "keby si vykrikoval aký si hrdý kresťaň, a že tvoj Boh je najväčší/najsamlepší. " Pretoze k niecomu takemuto nedoslo. Znovu len fabulujes :smt006
Takze preto prehnane a neporovnatelne.
rebuss napísal:Lebo Slovensko nie je bohaté na islamské prvky, vďaka Bohu (alebo Ficovi?) za to.
Nepochybne o bude nabozenstvom. Napriklad krestanska Kolumbia, vsak? Vid prilohu
rebuss napísal:Čo majú teroristické útoky v EU spoločné s dopravnými nehodami v USA?? To je ďalšia absurdita, netreba ani komentovať. A ak si si nevšimol teroristické útoky v krajinách, ktoré sú také veľkorysé s veľkou náručou, neďaleko od nás, sa stupňujú čoraz viac.
Ze strach z teroristickych utokov v EU je prehnany a neracionalny. Dokonca dalsie statistiky hovoria, ze na slovensku zomrelo pri dopravnych nehodach za rok 2015 viac ludi nez pri teroristickych utokoch v zapadnej europe v tom istom roku.
To som len chcem poukazat na tvoje fabulacie o tom, ako islam takymito utokmi znici europu...
rebuss napísal:Nebolo by to prvýkrát.
Tak potom sa nauc citat s porozumenim :wink:
rebuss napísal:Áno, preferencie sú bonus.
:roll:
rebuss napísal:Ak by si žil/cestoval v problémových oblastiach, zmenil by si názor.

Keď je človek svedkom alebo dokonca obeťou násilností (stačí aj menších), tak celú situáciu vníma inak, a každý ďalší deň cestovania môže byť pre neho/ňu peklom.
Chápem, že väčšina z tých, ktorí sú proti sú mužského pohlavia, ktorí sa o seba dokážu postarať, alebo aspoň svojím výzorom odlákať páchateľa, ale často, ako sme toho svedkami, sú násilnosti páchané na ženách a starších ľuďoch, neschopných akejkoľvek obrany. Tak si to zoberte z druhej strany, že tie hliadky tam nie sú pre vás, ale pre slabších, ktorí pri narodení alebo v telocvični nemali toľkého šťastia.
Zjavne nikto okrem kotlebovych privrzencov v takychto oblastiach nebyva. Len tak zo zaujimavosti mi povedz, co v pripade, ked ta "normalny a slusny" clovek chce dokopat len preto, ze sa mu nepaci ako vyzeras?
Prílohy
ta.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

gogo956 napísal:jackb

sam musis uznat, ze takato argumentacia z pravneho hladiska neobstoji. Co zakon nezakazuje, to je defacto dovolene. Ak zakon poruseny je, organy cinne v trestnom konani maju povinnost dany pripad riesit. Takto iba pritahuju publicitu a maju PR zadarmo.
no vidis. a teraz skus Kotlebovcov nahradit imgrantami :) tych nesmieme vpustit, lebo robili a robia zlobu a "maju geneticky dane", ze ju musia robit.
takze ked sa obycajni a slusni obcania musia citit ohrozeni, tak sa mozu predsa citit aj ti, voci ktorym clenovia hliadok maju zast.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pokiaľ ľudia nevyhádžu tie samozvané hliadky z vlakov von sami, tak tam budú.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

https://dennikn.sk/blog/riso-kotlebov-tanecnik/

Poprosím už tradičné pokusy o obhajobu :) Určite nie je podporovateľ náckov, žiadny extrémista! Bože uchovaj.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Príspevky od AllGoneDead sa ako tradične nedajú skoro ani čítať (pochopiť), takže má výhodu a ostanú (odo mňa) tentoraz bez reakcie.
seth82 napísal:-AA- skús si najprv poriadne prečítať môj príspevok a potom reaguj. To o hlasovaní sa týkalo niečoho iného - ak máš dostatok fištrónu, na druhýkrát tomu porozumieš.
Týkalo sa to toho, o čom som písal.
seth82 napísal:Pokazený gramofón - ďakujem sa ocenenie, som rád, že si to tu nikdy nijako relevantne nevyvrátil a nevysvetlil.
V tvojich predstavách určite, veď ani nevieš o čom bola reč pár strán späť..
seth82 napísal:je mi jasné, že na žiadne argumenty sa nezmôžeš, pretože si ako Ficovolič - v minulosti Mečiarove babky demokratky, potom Ficovoliči a teraz Kotlebovoliči - všetko jeden pes, nekritickí, absolútne žiaden náznak negativity voči ich bohom, všetko im prepáčia, všetko je v poriadku.
Hovorí niekto, čo len dookola recituje svoju, z bulváru citovanú "kritiku", navyše často nepresne. O mnoho bližšie ako som ja k "žiadnemu náznaku negativity", si ty k žiadnemu náznaku objektivity - takže sa nemáš veľmi na čo sťažovať..
DEVZYO1G napísal:Pokial viem prebehla tam rekonštrukcia.
http://bratislava.dnes24.sk/stavebne-pr ... dni-211601
Aj na týchto fotkách je vidno dlažobných kociek a tie platformy kde stoja autobusy su vacsinou vyskladané z malých dlažobných kociek, v BA je takých miest viac.
Takže tvoja detektívna práca odhalila, že v Bratislave sú v okolí predsa len niekde dlažobné kocky a preto ich Mazúrek zákonite musel po niekom hádzať..? :lol:
seth82 napísal:O tom, že velebil Hitlera na Facebooku, sa ani rozpisovať nejdem.
seth82 napísal:K tomu Hitlerovi mi samozrejme pre istotu nenapíšeš nič. Veď "je náš", tak prečo ho za každú cenu neobhajovať?
Kľudne sa rozpíš, keď ide o tak "závažnú" vec. Čo písal o tom zlom Hitlerovi?
DEVZYO1G napísal:argumentami podla mna nic nedosiahnes, niektorí slabí jedinci jednoducho maju potrebu nasledovat votcu a zrat vsetko co je v sulade s ich primitivnym videnim sveta
Čo robí neprimitívny silný jedinec, akým predpokladám si? Možno sa inšpirujeme.
xH4wK napísal:Zial, je to presne tak... ohanaju sa, ze chcu diskutovat no zial ked prijde na argumentaciu a pouzivanie mozgu tam koncia a nasledne prechadzaju na vulgarizmy, osocovanie, zmenu temy.
Presne tak, hlavne z vašej strany, ako dokazuje táto téma.. A netreba zabúdať na vyhrážky väzením.
jackb napísal:Tak ja asi budem neobycajny a neslusny clovek, ked mi banda kotliet nepride v tom vlaku ani zamak prijemna.
Ešte menej ako tlupa asociálnych spoluobčanov?
jackb napísal:a cestovanie so zelenymi hliadkami nemoze byt peklom pre mojich priatelov, ktori nosia dredy, chalanov s dlhymi vlasmi, alebo akukolvek antifa subkulturu s prislusnymi nasivkami a odznakmi na obleceni?
Neviem čo presne má znamenať "antifa subkultúra", ale Antifa je násilné anarcho-komunistické hnutie, takže ak sa k nemu hlásia, mali by si na to pripraviť aj svoje dredy.. Inak "chalani s dlhými vlasmi" je tiež zvláštna kategória, patrí tam aj "Janko Dlhovlások" ako to nazvala tá vaša stará šedivá vrana Benčík?
jackb napísal:to je to iste ako s utecencami. moze s nimi byt problem a nemusi. skusenosti hovoria, ze budu.
Môžem to chápať tak, že si aj proti "utečencom", z preventívnych dôvodov, takisto ako proti "kotletám"?
hughito napísal:Pokiaľ ľudia nevyhádžu tie samozvané hliadky z vlakov von sami, tak tam budú.
Myslíš ľudia z "antifa subkultúry"? Prečo sa ešte neodhodlali..
seth82 napísal:Poprosím už tradičné pokusy o obhajobu
Má pekného psa, vyzerá tak prívetivejší a hodnotnejší človek ako napr. ty. Ako obhajoba "náhodného extrémistu" by to mohlo stačiť.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Príspevky od AllGoneDead sa ako tradične nedajú skoro ani čítať (pochopiť), takže má výhodu a ostanú (odo mňa) tentoraz bez reakcie.
Uz to zacina byt trapne, nemyslis ?
Nevies argumentovat tak prispevky ignorujes a dookola trepes to iste, to svoje, to vase..
Smiesne, v realnom zivote s tebou musi byt sranda, diskusie s tebou asi koncia rovnako ako na tych videach ktore tu boli postnute.. :)
-AA- napísal: Presne tak, hlavne z vašej strany, ako dokazuje táto téma.. A netreba zabúdať na vyhrážky väzením.
Budem reagovat ako ty:
Pokazený gramofón.
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

xH4wK napísal:na tych videach ktore tu boli postnute.. :)
Akých?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

xH4wK napísal: Uz to zacina byt trapne, nemyslis ?
Nevies argumentovat tak prispevky ignorujes a dookola trepes to iste, to svoje, to vase..
To že tu niekto vypisuje litánie, neznamená že vie argumentovať.. Navyše neviem či tu niekto v minulosti na to reagoval viac ako ja, takže smiešne sú tu hlavne tieto tvoje projekcie..
xH4wK napísal:Budem reagovat ako ty:
Ešte, že ťa nenapadlo to "relevantne vyvrátiť", aby som na oplátku citoval tvojho kolegu..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

LOL, toto je teda úroveň: "Má pekného psa, vyzerá tak prívetivejší a hodnotnejší človek ako napr. ty."

V prvom rade - nie som zbabelec, ktorý tu vystupuje anonymne ako niekto - o mne si môžeš nájsť hocičo a môžeš to kľudne aj spraviť. V čom teda vyzerá byť hodnotnejším človekom ako ja, by som sa rád dozvedel, môžeš vysvetliť detailnejšie? Celkom by ma to zaujímalo. A že je prívetivejší? Vzhľadom na tie jeho nenávistné príspevky voči iným je teda určite prívetivejší iba preto, lebo má psa :)

Takže o mne vieš, veľmi slušne napísané hovno, ale iba preto, lebo ti oponujem, vyzerám ako menej hodnotejší človek v porovnaní s nejakým náckom, ktorý sa obrázkom pýta ironicky na to, či Európe už začali chýba príslušníci SS - presne tí, ktorí vraždili jeho predkov iba preto, lebo boli Slovania (ironicky, poslal aj obrázok "tvoja krv zemi, tvoje srdce národu" - aký to paradox), s náckom, ktorý tam poslal krásny obrázok o "negrovi a sáčku hovna" - ech - to je ti naozaj hodnotný človek. Ale iba preto, lebo je v strane, ktorú velebíš aj ty. Fanaticky, agresívne, útočne.

Ale poďme ďalej:

"V tvojich predstavách určite, veď ani nevieš o čom bola reč pár strán späť.." - argument ako hrom. Takmer ma odfúkol od klávesnice. Mohol by si pochopiť, že to tvoje zosmiešňovanie a veľmi trápna silená irónia nie je formou argumentácie a ani nikdy nebola. Možno si potreboval, aby ti to niekto vysvetlil, tak som sa na to podujal ja. Okrem toho, v poslednej dobe nesledujem to tu pravidelne. Aj to si si mohol všimnúť.

"Hovorí niekto, čo len dookola recituje svoju, z bulváru citovanú "kritiku", navyše často nepresne. " - kde som citoval "často nepresne" niečo z bulváru? Nože, skús. A čo je na tom, že je to bulvár? Ak chceš niečo poprieť, máš argumenty alebo fakty?

"Kľudne sa rozpíš, keď ide o tak "závažnú" vec. Čo písal o tom zlom Hitlerovi?" - nauč sa čítať medzi riadkami.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

for fun
Prílohy
xD.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:V prvom rade - nie som zbabelec, ktorý tu vystupuje anonymne ako niekto - o mne si môžeš nájsť hocičo a môžeš to kľudne aj spraviť. V čom teda vyzerá byť hodnotnejším človekom ako ja, by som sa rád dozvedel, môžeš vysvetliť detailnejšie? Celkom by ma to zaujímalo. A že je prívetivejší? Vzhľadom na tie jeho nenávistné príspevky voči iným je teda určite prívetivejší iba preto, lebo má psa :)

Takže o mne vieš, veľmi slušne napísané hovno, ale iba preto, lebo ti oponujem, vyzerám ako menej hodnotejší človek v porovnaní s nejakým náckom, ktorý sa obrázkom pýta ironicky na to, či Európe už začali chýba príslušníci SS - presne tí, ktorí vraždili jeho predkov iba preto, lebo boli Slovania (ironicky, poslal aj obrázok "tvoja krv zemi, tvoje srdce národu" - aký to paradox), s náckom, ktorý tam poslal krásny obrázok o "negrovi a sáčku hovna" - ech - to je ti naozaj hodnotný človek. Ale iba preto, lebo je v strane, ktorú velebíš aj ty. Fanaticky, agresívne, útočne.
Toto je až extrémna (extrémistická!) vzťahovačnosť.. :lol: Snáď si nečakal, že budem seriózne obhajovať doslova nikoho, len preto že nejaký divný dôchodca a ty, to zverejníte alebo požadujete.. Bohužial ale asi áno.. :/ "Fanaticky, agresívne, útočne" celkom sedí na spôsob akým sa vyjadruješ v tejto téme, tak je možné, že je skutočne o niečo prívetivejší.. Mimochodom, ako si prišiel na to, že je "v strane"? Ja som si to tam nevšimol.
seth82 napísal:Mohol by si pochopiť, že to tvoje zosmiešňovanie a veľmi trápna silená irónia nie je formou argumentácie a ani nikdy nebola.
Argumentami sa reaguje na proti-argumenty, nie na nekonečné vyplakávanie o veciach, ktoré sa tu už rozoberali. Moja veľmi trápna silená irónia :smt023 už nejak patrí k diskusii s tebou, neviem si pomôcť..
seth82 napísal:kde som citoval "často nepresne" niečo z bulváru? Nože, skús. A čo je na tom, že je to bulvár? Ak chceš niečo poprieť, máš argumenty alebo fakty?
Plus7Dní napísal:Len pre zaujímavosť, mesačný poslanecký plat je 1 961 eur plus paušálne náhrady, ktoré pre mimobratislavských reprezentantov ľudu dosahujú až 1 615 eur. Ďalšími tisíckami mesačne si Kotleba prilepší ako župan.
seth82 napísal:Fakt, že Kotleba berie 1961+1615 ako mimobratislavský, že si tisícami Eur prilepšuje ako župan,
...
seth82 napísal:nauč sa čítať medzi riadkami
Najprv mi tie (medzi)-riadky, kde "velebil Hitlera" ukáž.

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2017, 16:19)
Netreba, už som si to našiel, názov článku sa zhodou okolností :) začínal slovami "Velebil Hitlera" a predmetné velebiace vyjadrenie v ňom bolo len "O Hitlerovi sa učia samé klamstvá".

Spomenul som si, že šlo ale o dlhší citát, kde sa chvália sociálne zmeny v Nemecku po nástupe NSDAP. To je dnes síce tiež neprípustné, ale aj tak je to zavádzajúce a manipulatívne, pretože to v mysliach neinformovaných ľudí vytvára dojem, že taká osoba "velebí" aj všetky - či už domnelé alebo skutočné zločiny, pripisované Hitlerovi..
Napísať odpoveď