Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa -AA- »

Áno, keďže definícia a kritéria fašizmu je skôr akademická téma, má jeho zaužívaná forma zvyčajne zjednodušujúci a propagandistický charakter.

Čiže tvoj prípad, alebo napr. aj momentálne aktuálny spor, o označenie fašista, týkajúci sa Richarda Sulíka..
ephramko napísal:Dufajme, ze titul zo socialnej pedagogiky bude mat len na paradu.
https://dennikn.sk/blog/buduci-pan-ucit ... a-kaddafi/
Témy: 1) Jozef Repko a Trnavská univerzita (rozhovor),

//autoeditácia príspevku (25 Jan 2017, 23:23)
Na začiatku ďalší rozhovor so študentom o aktuálnej situácii,
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Niektori tu nedavno nepisali, ze zeleni muzickovia zahlasuju s koaliciou ak sa bude jednat o verejne prospesnu vec pre cele Slovensko... silny priklad toho ako ich hlasy su najozaj potrebne na seba nenechal dlho cakat :)

https://ekonomika.sme.sk/c/20443214/vys ... ?piano_t=1
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No, možností majú tunajší fanúšikovia dosť:

- zľahčovať
- popierať
- napadnúť zdroj, lebo SME a spochybniť
- obhajovať so sileným sarkazmom a iróniou
- rýchlo spomenúť nejakú inú kauzu a zlodejinu, najlepšie takú, do ktorej nie je zapletená Kotlebova strana
- presvedčene vysvetľovať, že je všetko v poriadku a skutok sa nestal
- čušať ako voš pod chrastou, lebo "sú to predsa naši" a ignorovať fakt, že zasa kolaborovali so SMERákmi

Ako to bolo? "Vymeníme zlodejov v politike"? Či tak nejak. Tvrdí bojovníci proti korupcii :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ved on chudak len nepochopil, ze ma odijst.. :D to je tak ked sa tam dostanu ludia s podpriemernym IQ
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak toto je gól. Že Kotlebovi fašisti (HSĽS v zátvorke namiesto ĽSNS). :lol: :D

https://dennikn.sk/666700/subjektivny-r ... u/?ref=top

+ perla z Mazurekovej hlavy.

Kód: Vybrať všetko

Fašisti mali míting v Nových Zámkoch. K tradičným perlám pribudol Mazurekov nápad, že by bolo fajn ľudí verejne fyzicky trestať. „Myslím si, že už v živote on, ani nikto, kto to videl, niečo podobné neurobí,“ prorokoval.

Tomu celému tlieskalo v natrieskanej miestnej reštaurácii približne 200 ľudí. A ani im pravdepodobne nenapadlo, ako veľmi sa podobnými nápadmi kotlebovci ponášajú na extrémistov z Dáišu, ktorí tiež radi verejne trestajú a popravujú, a ktorých naši vlastní extrémisti označujú za hrozbu pre európsku civilizáciu.
Hlavne, že zlí muslimovia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

robite z toho cowboyku. kto upozornil na Evku? Hlavkova. kto je Hlavkova? nebezpecna agentka zidovrahov z Válstrítu, ktoru platia krvavymi petrosekelmi a zrekrutovali a indoktritnovali ju pocas studia na zvratenom Zapade.
takze nie je dovod, aby dobri a slusni hejtslovaci podporili vysetrovanie niecoho, co je len pokus Zapadu o rozvrat nasej otciny.
Retne
Darca
Darca

Ach zeleni muzickovia, to su taki hrdinovia po facebookoch... ale ked dojde na lamanie chleba, vyhovaraju sa horsie ako 5 rocne deti co ukradli svoju prvu zuvacku... :mrgreen:

https://www.facebook.com/zuzana.hanzelo ... 7262990861
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tí chceli znefunkčniť výbor a dosiahnuť tak, že o kauze bude musieť rokovať ešte raz. Preto z rokovania odišli.
Čo je to za trápne divadlo? Aký výsledok by malo "rokovať ešte raz"? Ja osobne neviem ani čo by mal tento výbor dosiahnuť.

Vidím ale, že vás to náležite vzrušilo, to je fajn, aspoň niečo..

Taktiež je pekné (aj keď pokrytecké), že opäť od ĽSNS očakávate vyšší štandard ako pri iných stranách, kde sa s nejakou výraznejšou kritikou kvôli nehlasovaniu za "verejno prospešné" zákony, veľmi počítať nedá.
Retne
Darca
Darca

-AA- napísal: Čo je to za trápne divadlo? Aký výsledok by malo "rokovať ešte raz"? Ja osobne neviem ani čo by mal tento výbor dosiahnuť.
Presne tuto zufalu odpoved som cakal... :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie, my očakávame ten štandard, ktorý hlásala a ktorý je podľa všetkého lepší ako u tých ostatných, pretože všetkých ostatných oni nazývajú "štandardnými stranami". A vlastne na to všetko im skočili ich ovečky.

Napísal som niekoľko krátkych scenárov na predchádzajúcej strane, do jedného z nich si presne zapadol. Si tak ľahko predvídateľný ako všetky ostatné jedince typu Ficovoliča.

O pokrytectve by som hlavne v prípade ĽSNS absolútne mlčal. Tie peniaze od štátu už vrátili? Jaj počkať - to sa ja opakujem, to je už "preležané", skutok sa nestal. Presne ako v prípade - hmmmmm - štandardných strán.

ŠOK!!!!1one1
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Retne napísal:Presne tuto zufalu odpoved som cakal... :lol:
To nebola odpoveď, ale otázka. Zúfalú odpoveď očakávam od teba.
seth82 napísal:pretože všetkých ostatných oni nazývajú "štandardnými stranami"
Tak sa tie strany nazývajú samy.
seth82 napísal:Napísal som niekoľko krátkych scenárov na predchádzajúcej strane, do jedného z nich si presne zapadol. Si tak ľahko predvídateľn
Vidím, že si našiel novú "argumentačnú techniku" - napísať si "nesprávne" reakcie predom.. :lol:
seth82 napísal:Tie peniaze od štátu už vrátili?
Nie že by sa to tu už dostatočne neriešilo, ale je očividné, že ti nejde o "pokrytecky oklamaných voličov", alebo štátny rozpočet - ale len o to, že sa nenávidená strana nevzdá prostriedkov na svoju ďalšiu činnosť. :P
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

"Tak sa tie strany nazývajú samy." Hehe.

http://www.naseslovensko.net/nasa-praca ... y-program/

"ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany"...

Už rozumieš podstate toho, čo som napísal v mojom predchádzajúcom príspevku? ĽSNS sa snaží vyzerať ako niečo, čím nie je a čím "akože" opovrhuje, no v skutočnosti je úplne taká istá. Bez ohľadu na to, kto ostatných nazval štandardnými stranami, či to bol Lenin, Ján Pavol II., Alexander Newton alebo Iveta Radičová. A zjavne táto rétorika Kotlebovi a spol. vyhovuje. Veď ju rád používa. No nie?

Predom som napísal úplne správne, že to budeš všetko napádať a zhľahčovať, pretože to sú tí "tvoji". Nepoznám ľudí, ktorí by jednu stranu obhajovali tak urputne a do krvi ako ty ĽSNS. Nech sa deje, čo sa deje, všetko je v poriadku, lebo je to jednoducho "tvoja" strana a hotovo.

"ale len o to, že sa nenávidená strana nevzdá prostriedkov na svoju ďalšiu činnosť." - vôbec nie. A z čoho je to podľa teba akože "očividné"? Mne je úplne jedno, koľko dostal Kotleba od štátu na fungovanie, či 100 000 eur, či milión eur - ja mu a jeho poskokom tie peniažky nezávidím (ináč by si ich aj tak zarobiť nevedeli), viem si na seba zarobiť bez politiky. Koľko získali percent vo voľbách, toľko dostali podľa vzorcov peňazí, s tým ja predsa nič nemôžem a ani nemienim spraviť. Vadí mi iba ich hlúpe pokrytectvo, ktorí tu očividne poniektorí maskujú všelijak, len aby nevyznievalo tak úboho. No našťastie sú aj takí, ktorí sa nedajú opiť rožkom a na hlúposti neskočia. Podobne, ako neskočia na ten domček alias centrálu strany. Divadielko pre jednoduchých presne také, aké predvádzajú ostatné strany na svojich voličoch - od SMERu, cez Matoviča až po SAS.

Poniektorí to už pochopili. A poniektorí fanaticky "fandia" ďalej :)

//autoeditácia príspevku (28 Jan 2017, 11:49)
Karmista: Prosím, nebuď zbabelý a vysvetli mi, čo presne o tých peniazoch Kotleba vyhlásil. Teda ešte predtým, ako svoje vyhlásenie upravil na "vrátime vtedy, ak vrátia iní". Neboj sa, karmu ti neuberiem - nekarmujem, mám ju verejnú a môžeš si prezrieť moje štatistiky - na rozdiel od brigošov náckov tu na Hojku, ktorí mi už 2 roky pravidelne karmu uberajú, ako keby to mali na dennom pláne zavesené na chladničke, sa k tomu neznižujem a vôbec ma to netankuje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

seth82 napísal:ĽSNS sa snaží vyzerať ako niečo, čím nie je a čím "akože" opovrhuje, no v skutočnosti je úplne taká istá.
Keby bola taká istá, tak ju tu tak "urputne a do krvi" poniektorí (ako ty) nekritizujú .. keď už nie inak, tak tým, že je štandardná korupciou. :roll:
-AA- napísal:je očividné, že ti nejde o "pokrytecky oklamaných voličov"
seth82 napísal:A z čoho je to podľa teba akože "očividné"
Napríklad z toho ako si sa aj ty o voličoch tejto strany vyjadroval, o ich "sklamanú dôveru" ti pôjde asi najmenej.

Inak fakt zaujímavé, ako si to opäť zatiahol do osobnej roviny ("viem si na seba zarobiť bez politiky"). Použitím "prostriedkov na svoju činnosť" som samozrejme hovoril o potencionálnom náraste vplyvu, nie "zarábaní".
seth82 napísal:Vadí mi iba ich hlúpe pokrytectvo,
Potom je ale aj dobré sa spýtať, aké následky malo nenaplnenie tohto "pokryteckého vyhlásenia"? Hlavne v súvislosti s tým, ako je to stále vyzdvihované.

A pre úplnosť, zákon ktorý mal toto do budúcna reálne meniť, bol prvý návrh, ktorý ĽSNS podala.

Detaily: https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?si ... terID=5932

A asi zaujímavejšie, hlasovanie o tomto návrhu: https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?si ... b&ID=37411

:wink:

Za, okrem ĽSNS, hlasoval (možno omylom) len F. Šebej z MOST - HÍD. :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Kotlebovi poslanci pravidelne hlasuju za navrhy Smeru posledne napr ako bolo zastavenie vysetrovania pochybneho plytvania na ministerstve a pod. Nielen ze su to kl*rof*sisti ale este aj smeracki poskokovia, som zvedavi co na to hovoria samotni ich volici ak vobec rozumeju tomu co sa v parlamente deje.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Môžeš dať konkrétnejší príklad o aké hlasovania išlo?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Kotlebova naucena fraza o "medialnych prostitutkach" pri kazdej jednej kauze LSNS, je presne ako cez kopirak Ficova fraza "o tom, ze nema cas riesit nic ine, lebo musi pripravovat predsednictvo EU a nech mu daju novinari pokoj s korupcnymi kauzami SMERu".

Pricom to nie su jedine podobnosti tychto stran:
1. Obaja robia "bububu" o imigrantoch a islame.
2. Obaja radi vytahuju narodnu kartu.
3. Obaja nemaju problem vytiahnut cigansku alebo madarsku kartu, ked sa im to hodi. Minimalne v prejavoch.
4. Obaja utocia na Brusel a EU, pchaju sa do riti Moskve a Putinovi. (Fico ma tu nevyhodu, ze ako premier sa musi bavit s predstavitelmi EU, kde trepe uplne nieco ine ako tu v SR. S Kotlebom sa nikto z EU bavit nechce a ani nemusi, tak zatial nemusi byt otvorene pokrytecky.)
5. Obaja nemaju problem dosadit do kontrolnych alebo riadiacich funkcii ludi bez vzdelania, skusenosti alebo s pochybnym moralnym charakterom. Na prvom mieste je vzdy lojalita strane a predsedovi, nie lojalita ludom - obcanom a verejnemu zaujmu. (V pripade SMERu opatovne dosadenie ludi, ktorych uz raz samotni SMERaci odvolali kvoli pochybnym kseftom. V pripade LSNS ludia, ktori spachali nasilnu alebo financnu trestnu cinnnost, alebo je voci nim vedene sudne stihanie).
6. Obaja su voleni zastupcovia, ziju z penazi danovych poplatnikov, napriek tomu radi organizuju tlacovky, na ktorych nie je mozne klast otazky.
7. Obaja su vulgarni, ked sa novinari pytaju otazky, na ktore sa im nechce odpovedat. Poslanci oboch stran pred novinarmi radi utekaju "bez komentara". Rovnako sa spravaju aj k obcanom a slusnym, opodstatnenym otazkam - mazanie komentarov, blokovanie profilov, cenzura, vyhrazky zalobami.
8. Obaja na opodstatnenu kritiku a argumenty, ci uz obciansku kritiku "z vonku" alebo kritiku "z vnutra" reaguju defenzivne, utocia na daneho cloveka, bagatelizuju problemy alebo ich ignoruju a snazia sa daneho kritika "zlikvidovat". (V pripade LSNS otvorene vyhrazanie sa fyzickou likvidaciou. V pripade SMERu snaha o likvidaciu cloveka cez karieru, peniaze a rodinu = vyhadzov, drahe sudne zaloby, zosmiesnenie a utoky ad persona, klamstva a vykonstruovane kauzy).
9. Obaja vedia, ze emocie a populizmus funguju na ludi lepsie ako racionalne argumenty, ci konkretne riesenia.

V com je teda Kotleba iny oproti Ficovi? Kotleba je novy Fico. Akurat niektori ludia s IQ 88 to nedokazu vidiet, lebo nema cerveny kabat, ale hnedy.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Retne napísal:Niektori tu nedavno nepisali, ze zeleni muzickovia zahlasuju s koaliciou ak sa bude jednat o verejne prospesnu vec pre cele Slovensko... silny priklad toho ako ich hlasy su najozaj potrebne na seba nenechal dlho cakat :)

https://ekonomika.sme.sk/c/20443214/vys ... ?piano_t=1
Vyjadrenie Jana Kecskesa k tomu hlasovaniu https://www.facebook.com/nino.keckes/po ... nref=story

Odcitujem to hlavné:
Táto správa len konštatuje, nikomu nič neukladá, nezaväzuje ho a nerozhoduje, či orgány ČTK, ÚVO alebo NKÚ majú prestať vyšetrovať danú kauzu. Poslanci z opozície sa pred hlasovaním o správe postavili a odišli. Nerád pristupujem na akékoľvek divadlo a cirkus, ktoré do parlamentu nepatria a zostal som hlasovať. Pri hlasovaní som sa ZDRŽAL.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

A pan Kecskes dal razne najavo svoj postoj k vysetrovaniu korupcnej kauzy SMERu, tym ze sa v hlasovani ZDRZAL. :lol: Keš za "poradenske sluzby" si necha od SMERu poslat tiez priamo na ucet v slovenskej banke? :smt006
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:Kotleba je novy Fico.
Vidíš to dosť optimisticky, snáď máš pravdu.

Keď už sú tam podľa toho tvojho zoznamu tie predpoklady.. :)

Za tú hystériu a slzy z kaviarne a mediálneho mainstreamu by to asi stálo.
ephramko napísal:Keš za "poradenske sluzby" si necha od SMERu poslat tiez priamo na ucet v slovenskej banke? :smt006
To je konšpiračná teória, alebo máš bližšie informácie? Zaujímalo by ma koľko za svoju "významnú" úlohu dostal.
Napísať odpoveď