"Tak sa tie strany nazývajú samy." Hehe.
http://www.naseslovensko.net/nasa-praca ... y-program/
"ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany" "ĽS Naše Slovensko nie je ako všetky ostatné, tzv. štandardné strany"...
Už rozumieš podstate toho, čo som napísal v mojom predchádzajúcom príspevku? ĽSNS sa snaží vyzerať ako niečo, čím nie je a čím "akože" opovrhuje, no v skutočnosti je úplne taká istá. Bez ohľadu na to, kto ostatných nazval štandardnými stranami, či to bol Lenin, Ján Pavol II., Alexander Newton alebo Iveta Radičová. A zjavne táto rétorika Kotlebovi a spol. vyhovuje. Veď ju rád používa. No nie?
Predom som napísal úplne správne, že to budeš všetko napádať a zhľahčovať, pretože to sú tí "tvoji". Nepoznám ľudí, ktorí by jednu stranu obhajovali tak urputne a do krvi ako ty ĽSNS. Nech sa deje, čo sa deje, všetko je v poriadku, lebo je to jednoducho "tvoja" strana a hotovo.
"ale len o to, že sa nenávidená strana nevzdá prostriedkov na svoju ďalšiu činnosť." - vôbec nie. A z čoho je to podľa teba akože "očividné"? Mne je úplne jedno, koľko dostal Kotleba od štátu na fungovanie, či 100 000 eur, či milión eur - ja mu a jeho poskokom tie peniažky nezávidím (ináč by si ich aj tak zarobiť nevedeli), viem si na seba zarobiť bez politiky. Koľko získali percent vo voľbách, toľko dostali podľa vzorcov peňazí, s tým ja predsa nič nemôžem a ani nemienim spraviť. Vadí mi iba ich hlúpe pokrytectvo, ktorí tu očividne poniektorí maskujú všelijak, len aby nevyznievalo tak úboho. No našťastie sú aj takí, ktorí sa nedajú opiť rožkom a na hlúposti neskočia. Podobne, ako neskočia na ten domček alias centrálu strany. Divadielko pre jednoduchých presne také, aké predvádzajú ostatné strany na svojich voličoch - od SMERu, cez Matoviča až po SAS.
Poniektorí to už pochopili. A poniektorí fanaticky "fandia" ďalej
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2017, 11:49)
Karmista: Prosím, nebuď zbabelý a vysvetli mi, čo presne o tých peniazoch Kotleba vyhlásil. Teda ešte predtým, ako svoje vyhlásenie upravil na "vrátime vtedy, ak vrátia iní". Neboj sa, karmu ti neuberiem - nekarmujem, mám ju verejnú a môžeš si prezrieť moje štatistiky - na rozdiel od brigošov náckov tu na Hojku, ktorí mi už 2 roky pravidelne karmu uberajú, ako keby to mali na dennom pláne zavesené na chladničke, sa k tomu neznižujem a vôbec ma to netankuje.