Ach, Aryan, na čo sa tu hráme? Dal som sem pôvodne príspevok, v ktorom som sa rehotal z toho, že si niekto v Nitre asi kúpil tituly a že sa Kotlebovečky dostavili ako "významné osobnosti slovenského kultúrneho i spoločenského života".
Ty si následne na to vyznačil moje "niekto si zaplatil za titul, či nie?" a položil si otázku "Toto bolo čo"? A sám si si filozoficky DEEP odpovedal "Nie je to pravda, ale mohla by byť" (ktovie, ako vieš, že to pravda nie je).
Len pripomeniem, že na tej "ceremónii" sa zúčastnili dve "veľavýznamné" Kotlebovce.
No a potom som ti odpovedal na otázku "toto bolo čo" a ty si sa nahlúplo spýtal, ako to súvisí s ĽSNS. Jaj - ešte raz pripomeniem, že dve Kotlebovečky sa zúčastnili tej "ceremónie".
...
..
.
Stále nič? Nezapaľuje? Nechceš si k sebe prizvať pri tvojich komentároch aj niekoho, kto vie porozumieť obsahu prečítaného textu?
Aj ja priložím jedno video, keď tu furt nejaké posielaš...Také, ktoré sa páči mne a je aspoň trochu vkusné

Uvažujem, že budem náhodné videá prikladať furt, veď prečo sa ti neprispôsobiť.
Och a čím je ten Keckés významnou osobnosťou? Len aby som vedel, čo takého dosiahol. Uhrík má aspoň to vtipné PhD, takže tam by som ešte to akademické pozadie nejako prežul.