seth82 napísal:Nechceš to náhodou nejako zahrať do autu, ako zvyčajne? Mimochodom - ĽSNS volilo niečo cez 8% zúčastnených voličov. Vzhľadom na to, že účasť bola približne 60%, voliči ĽSNS sú asi tak 5%. Nuž a ak to prepočítame na obyvateľstvo ako také, tak je vás ešte menej. Ak použijem tvoje logické hrátky, naznačuješ, že vo veľkej skupine ľudí, ktorá je proti ĽSNS (pretože ju nevolili, tak asi "za" nie sú), sú vlastne v obrovskom zastúpení ľavičiari a neomarxisti a teda majú vyštudované kdejaké pochybné školy o gendri a feminizme. Pretože to je predsa na základe tvojej logiky (kto nie je s nami, je proti nám) tá tebou definovaná "moja strana názorovej barikády". Nuž, tvoja snaha je síce sympatická, no zároveň aj smiešna.
Asi to bude uhol pohľadu. Mne napríklad príde oveľa vtipnejšia táto kopa rečí s nejakými prepočtami, ktoré vznikli len kvôli reakcii na
tvoje zosmiešňovanie niekoho PhD v technickom obore.
seth82 napísal:Že sa vyjadruješ nemotorne, to nie je môj problém.
Keď sme pri tom, mohol by si sa už naučiť ako správne citovať text..
seth82 napísal:v tejto téme sa bavíme o ĽSNS. A nie, neznižuje to žiadne nároky.
To je pravda, až na to, že nebyť ĽSNS, odbornosť pozvaných poslancov by nikoho, vrátane teba, vôbec nezaujímala.
seth82 napísal:nemám s tým žiaden problém. Tvoj problém je v tom, že si ma zahrnul do spomínaného spektra a keď som sa voči čomusi vyhradil preto, lebo do neho patrím, tak sa opäť čuduješ, prečo som "vzťahovačný". Vytrhávanie z kontextu ti ide dobre.
Neviem celkom čo si tu napísal, ale to že s tým už nemáš problém, je tiež pokrok..
seth82 napísal:nešpecifikoval si. Totalite zabránim tak, že budem vypichovať a kritizovať všetky chyby tejto "dokonalej" straničky a možno sa v ďalších voľbách cez 10% nedostane.
Aby som teda špecifikoval, ak to budeš robiť aj s pomocou lží, poloprávd, urážania a dvojitého metra - môže to mať aj opačný efekt o aký ti ide.
culter napísal:Trochu sa v tom uz stracas, chlapce.
Skutočne porovnateľné
Lepšie keby si sa so svojimi 30 "príspevkami" stratil ty, ak nemáš nič k veci..