Napriklad ja. Kosela a nohavice su samozrejme. Sako vynimocne. Co je na tom?
Co sa dnes nosi?
Re: Co sa dnes nosi?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No, nebolo by mi lepsie. neviem cim to je. Izoluje od tepla? Chrani pred slnkom? tazko povedat. Ale prirovnal by som to k tomu, ze arabi, beduini nosia tie habity svoje v pusti... vedia co robiaguess.whoo napísal:no ved ale logicky by ti bolo len v tom tricku lepsie..ci by ti bolo chladno?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tam mas aj ine faktory a tie habity su z velmi kvalitnych tkanin. ak ti to ale vyhovuje tak ok 
dlhe rukavy a nohavice su dobre aj z ineho dovodu: clovek tak lahko neprechladne z klimy. Vo firmach byva casto klima nastavena prilis silno a mne sa uz stalo vela krat ked som mal kratky rukav ze prechladlo rameno a to trva pekne dlho kym to uplne prejde. To iste napr v niektorych vlakoch /Regiojet alebo rakuskych/ kde je ako v mraznicke.
Väčšia bunda a v čiernej farbe, a pohoda. 
Máte niekto skúsenosť: košeľa na mieru (mám atypické miery = široký krk, veľké paže/predlaktia, potrebujem skôr slim štýl - širšie ramená a užší pás, nie vreco) v BA? Počul som, že sa dá vybaviť za 50 evry, čo je v podstate cena ako v obchode - takže ma to prekvapilo.
V BA skús predajne Sedryk le blanc (bory a centrál tuším) tiež mám neobvyklejšiu postavu, a keď som inde našiel košeľu, kde sa mi zmestil v pohode trup a nebolo to vreco, nezohol som ruku, u Sedryka mi zatiaľ vždy našli strih kde som mal v pohode ruky aj ramena a nebolo to jak vreco na trupe, do požadovanej sumy sa tiež zmestíš ak nebudeš chcieť satén alebo podobny materiál [emoji6]