Na kolky krat ste spravili autoskolu?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Na kolky raz sa vam podarilo spravit vodicak?

Na 1.
94
85%
Na 2.
16
15%

Celkom hlasov: 110

Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

pom napísal:ja som raz isiel do senca na skode120 co nemala tachometer a posilovac brzd, no poviem vam bola sranda :)
som bol zvyknuty na pohodlie a ze vsetko ide tak jemne a presne
a tam ledva sa dalo otacat kormidlom este aj za jazdy
no brzdy boli o krk
sedadlo bolo pokazene a nedalo sa nastavit do inej pozicie
prevodovka tipos bingo (ale bezchybne som zaradil vzdy, ale obcas vyhodilo rychlost :) ) no a obcas som hladal aj tu 5ku :lol: :lol: :lol:
rucicka nadrze v zakrutach ukazovala plnu nadrz :lol: a pri brzdeni zas rezervu :lol:
mal som proste zazitok z tej jazdy :)
Heh vidim ze na skodovky nie si zvyknuty... Ja na nej jazdim uz pomaly 2 roky...
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

Vodicak som urobil na prvy krat :) , vsetko v pohode len policajtka vyzerala ako Eva Mazikova ....
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

babyface4 napísal:Vodicak som urobil na prvy krat :) , vsetko v pohode len policajtka vyzerala ako Eva Mazikova ....
TY SI MAL POLICAJTKU ??? a JA CEEEEEEMMMMMM :D
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Test na 55 b., jazda zaciatkom februara na lade a snehu v BS na prvy krat.

Neucte sa testy, ucte sa hlavne ovladat znacky, vsimat si ich a riesit dopravne situacie...nie sa biflit. Bo potom to tu vyzera ako ked prasce jazdia :x
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

rsc napísal:Test na 55 b., jazda zaciatkom februara na lade a snehu v BS na prvy krat.

Neucte sa testy, ucte sa hlavne ovladat znacky, vsimat si ich a riesit dopravne situacie...nie sa biflit. Bo potom to tu vyzera ako ked prasce jazdia :x
To ano, len daj pozor, aby si tym prasatom nebol ty...
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Retsko napísal:To ano, len daj pozor, aby si tym prasatom nebol ty...
Vdaka za upozornenie, ale nemam ten pocit...napr. dnes sa na mna vyrutil typek v jednosmerke. Ist rychlejsie na tom snehu (on ci ja) asi by sa narazniky valali na ceste aj s jeho zubami.
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

Vodicak som spravil na prvykrat, ucil som sa den predtym. Mal som jeden z tych tazsich testov, kedze som robil aj na nakladne auto [C] a spravil som na 55 bodov. Cvakal som 3 litre (ale nepoviem kde) :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

SHiFTeR napísal:Vodicak som spravil na prvykrat, ucil som sa den predtym. Mal som jeden z tych tazsich testov, kedze som robil aj na nakladne auto [C] a spravil som na 55 bodov. Cvakal som 3 litre (ale nepoviem kde) :D
ked robis vojensku sluzbu je tusim taka cena. za auto (bcko) aj nakladak (ccko) dokopy za nejakych 8
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

t0m4s3 napísal:ked robis vojensku sluzbu je tusim taka cena. za auto (bcko) aj nakladak (ccko) dokopy za nejakych 8
Nerobil som vojensku sluzbu, som vysokoskolak, vojne som sa stastne vyhol. Ujko vlastni autoskolu :oops:
barbarosa19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa barbarosa19 »

vodicak je calamada
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak ludkovia tu autoskolu som neurobil, neurobil som konstrukciu a jazdu!
Robil som vo Zvolene a dostal som to najvacsie hovado za komisara menom Ratkovsky !
Moj instruktor povedal ze som jazdil dobre a ta svina ma odpisala !
Nehal prejst jedneho z piatich :cry:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

worman napísal:Tak ludkovia tu autoskolu som neurobil, neurobil som konstrukciu a jazdu!
Robil som vo Zvolene a dostal som to najvacsie hovado za komisara menom Ratkovsky !
Moj instruktor povedal ze som jazdil dobre a ta svina ma odpisala !
Nehal prejst jedneho z piatich :cry:
U vas vo Zvolene sa najvacsia svina vola Ratkovsky, u nas v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Retsko napísal:U vas vo Zvolene sa najvacsia svina vola Ratkovsky, u nas v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
O nom som tiez pocul, kedze som tam robil vodicak... nastastie prisiel nejaky bobal ci jak sa volal... presli vsetci ktory urobili testy. :wink:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Retsko napísal:U vas vo Zvolene sa najvacsia svina vola Ratkovsky, u nas v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
No neviem mozno su nejak spojeny, ale tento je fakt vynimocny hajzel, staci sa nanho pozriet a uz vies na com si :twisted:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Som ti vravel ze ak ho dostanes musis mat dobry skill aby si spravil :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

worman napísal:No neviem mozno su nejak spojeny, ale tento je fakt vynimocny hajzel, staci sa nanho pozriet a uz vies na com si :twisted:
Hehe nic mi nemusis hovorit... Presne taky isty je aj u nas... Staci ze sa zle vyspi alebo sa mu nepozdavas a si skoncil...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Musim sa pochvalit, na prvy krat. :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

samozrejme na 1 raz. test 100%, konstrukcia pohoda. cviciska som sa bal, ale pomaly som to spravil a ta najdolezitejsia vec - JAZDA uplne v pohode, asi najlahsia cast
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vsetko na prvy krat, uplne v poho... bracho az na treti krat :smt046

to les: prosim ta, uvedom sa co pises. tie tvoje keci s bolsevikom uz kazdemu lezu na city... to nebolo vymyslene kvoli zapadu, ale kvoli tomu, ze vtedy jazdili auta tak konstrukcne narocne, ze sa dali opravit zohnutou lyzickou a starou ponozkou. ucili sa to vtedy kvoli jednoduchym opravam na mieste a zostalo to doteraz. je mi jasne, ze ked prdne tesnenie pod hlavou, je mi na dve veci vediet, akym sposobom funguje zapalovanie v motore, ale aj tak. podla mna by to mali ucit stale. a ten instruktor co ti to povedal bol asi zjavne tak nakazeny ako ty. ved ked ta ucili pisat, tiez si najprv robil ciarky, obluciky a vlnovky, az potom pismenka. a k tym dvom ziarovkam, to co je za blbost? vo vyhlaske je pisane z kazdej ziarovky a poistky po jednom kuse, pokial viem. a ked nemas xenony a nie si uplny ch*j, tak ziarovky vymenis na hocijakom aute, ci passat, sprinter, golf alebo hocico ine a to aj v noci... alebo by ste u vas kvoli tomu volali autoklub alebo isli do znackoveho servisu?
a co sa tyka ceny vodicaku v usa... cena zodpoveda jazdeckym schopnostiam vodicov... (cest vynimkam) to je asi tak ako ked si u nas cajocka vypyta od frajera na vodicak, vykuri instruktora a potom po vydani vodicaku napali do prveho auta na krizovatke... dalsia zabava je, ked v usa napadne sneh. tam len nastava zabava, to je ako koniec sveta. u nas tiez neucia ako jazdit na snehu, ked si robim vodicak v lete, ale akosi to ma vacsina ludi v krvi, kdezto v usa to je ako jazda na lade a pritom len trosku poprasilo... a manualnu prevodovku radsej nekomentujem, lebo u nas zas vacsina ludi nevie jazdit s automatom, aj ked to je uplne easy a pridu tomu na chut ked to skusia

PEACE
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

na prvý krát 8)
Napísať odpoveď