Heh vidim ze na skodovky nie si zvyknuty... Ja na nej jazdim uz pomaly 2 roky...pom napísal:ja som raz isiel do senca na skode120 co nemala tachometer a posilovac brzd, no poviem vam bola sranda
som bol zvyknuty na pohodlie a ze vsetko ide tak jemne a presne
a tam ledva sa dalo otacat kormidlom este aj za jazdy
no brzdy boli o krk
sedadlo bolo pokazene a nedalo sa nastavit do inej pozicie
prevodovka tipos bingo (ale bezchybne som zaradil vzdy, ale obcas vyhodilo rychlost) no a obcas som hladal aj tu 5ku
![]()
![]()
![]()
rucicka nadrze v zakrutach ukazovala plnu nadrza pri brzdeni zas rezervu
![]()
mal som proste zazitok z tej jazdy
Na kolky krat ste spravili autoskolu?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ked robis vojensku sluzbu je tusim taka cena. za auto (bcko) aj nakladak (ccko) dokopy za nejakych 8SHiFTeR napísal:Vodicak som spravil na prvykrat, ucil som sa den predtym. Mal som jeden z tych tazsich testov, kedze som robil aj na nakladne auto [C] a spravil som na 55 bodov. Cvakal som 3 litre (ale nepoviem kde)
U vas vo Zvolene sa najvacsia svina vola Ratkovsky, u nas v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???worman napísal:Tak ludkovia tu autoskolu som neurobil, neurobil som konstrukciu a jazdu!
Robil som vo Zvolene a dostal som to najvacsie hovado za komisara menom Ratkovsky !
Moj instruktor povedal ze som jazdil dobre a ta svina ma odpisala !
Nehal prejst jedneho z piatich
-
panter2005
Light Star
O nom som tiez pocul, kedze som tam robil vodicak... nastastie prisiel nejaky bobal ci jak sa volal... presli vsetci ktory urobili testy.Retsko napísal:U vas vo Zvolene sa najvacsia svina vola Ratkovsky, u nas v Kosiciach je najvacsia svina zo skusajucich Krakovsky... Nebude to nejak... ja neviem... dane???
-
Kibo
Hardcore addict
vsetko na prvy krat, uplne v poho... bracho az na treti krat
to les: prosim ta, uvedom sa co pises. tie tvoje keci s bolsevikom uz kazdemu lezu na city... to nebolo vymyslene kvoli zapadu, ale kvoli tomu, ze vtedy jazdili auta tak konstrukcne narocne, ze sa dali opravit zohnutou lyzickou a starou ponozkou. ucili sa to vtedy kvoli jednoduchym opravam na mieste a zostalo to doteraz. je mi jasne, ze ked prdne tesnenie pod hlavou, je mi na dve veci vediet, akym sposobom funguje zapalovanie v motore, ale aj tak. podla mna by to mali ucit stale. a ten instruktor co ti to povedal bol asi zjavne tak nakazeny ako ty. ved ked ta ucili pisat, tiez si najprv robil ciarky, obluciky a vlnovky, az potom pismenka. a k tym dvom ziarovkam, to co je za blbost? vo vyhlaske je pisane z kazdej ziarovky a poistky po jednom kuse, pokial viem. a ked nemas xenony a nie si uplny ch*j, tak ziarovky vymenis na hocijakom aute, ci passat, sprinter, golf alebo hocico ine a to aj v noci... alebo by ste u vas kvoli tomu volali autoklub alebo isli do znackoveho servisu?
a co sa tyka ceny vodicaku v usa... cena zodpoveda jazdeckym schopnostiam vodicov... (cest vynimkam) to je asi tak ako ked si u nas cajocka vypyta od frajera na vodicak, vykuri instruktora a potom po vydani vodicaku napali do prveho auta na krizovatke... dalsia zabava je, ked v usa napadne sneh. tam len nastava zabava, to je ako koniec sveta. u nas tiez neucia ako jazdit na snehu, ked si robim vodicak v lete, ale akosi to ma vacsina ludi v krvi, kdezto v usa to je ako jazda na lade a pritom len trosku poprasilo... a manualnu prevodovku radsej nekomentujem, lebo u nas zas vacsina ludi nevie jazdit s automatom, aj ked to je uplne easy a pridu tomu na chut ked to skusia
PEACE
to les: prosim ta, uvedom sa co pises. tie tvoje keci s bolsevikom uz kazdemu lezu na city... to nebolo vymyslene kvoli zapadu, ale kvoli tomu, ze vtedy jazdili auta tak konstrukcne narocne, ze sa dali opravit zohnutou lyzickou a starou ponozkou. ucili sa to vtedy kvoli jednoduchym opravam na mieste a zostalo to doteraz. je mi jasne, ze ked prdne tesnenie pod hlavou, je mi na dve veci vediet, akym sposobom funguje zapalovanie v motore, ale aj tak. podla mna by to mali ucit stale. a ten instruktor co ti to povedal bol asi zjavne tak nakazeny ako ty. ved ked ta ucili pisat, tiez si najprv robil ciarky, obluciky a vlnovky, az potom pismenka. a k tym dvom ziarovkam, to co je za blbost? vo vyhlaske je pisane z kazdej ziarovky a poistky po jednom kuse, pokial viem. a ked nemas xenony a nie si uplny ch*j, tak ziarovky vymenis na hocijakom aute, ci passat, sprinter, golf alebo hocico ine a to aj v noci... alebo by ste u vas kvoli tomu volali autoklub alebo isli do znackoveho servisu?
a co sa tyka ceny vodicaku v usa... cena zodpoveda jazdeckym schopnostiam vodicov... (cest vynimkam) to je asi tak ako ked si u nas cajocka vypyta od frajera na vodicak, vykuri instruktora a potom po vydani vodicaku napali do prveho auta na krizovatke... dalsia zabava je, ked v usa napadne sneh. tam len nastava zabava, to je ako koniec sveta. u nas tiez neucia ako jazdit na snehu, ked si robim vodicak v lete, ale akosi to ma vacsina ludi v krvi, kdezto v usa to je ako jazda na lade a pritom len trosku poprasilo... a manualnu prevodovku radsej nekomentujem, lebo u nas zas vacsina ludi nevie jazdit s automatom, aj ked to je uplne easy a pridu tomu na chut ked to skusia
PEACE