Nudné projekcie - level rookie..DieKrupps napísal:Takze upravujem svoj odhad na prilezitostneho manualneho robotnika so zalubou vo vesteni - level rookie
Asi to bude šok, ale na propagovaní charitatívnych akcií a svojej činnosti nie je nič extra negatívne.. + ďalšie projekcie.DieKrupps napísal:Charita je o pomahani, nie o PR. Ale chapem, ze cloveku ktory ma ledva sam co do ust sa to vysvetluje len tazko.
Väčšinou tu čítam, že Kotleba žiadna zmena nie je, takže môžeš byť kľudný..DieKrupps napísal:Volit zmenu, len preto ze je to zmena moze len clovek ducha mdleho.
V tom prípade pouvažuj aj nad používaním diakritiky.DieKrupps napísal:nechapat, ze gramatika v pisomnom prejave je zaklad toho nevyzerat hlupo, to je vizitka cloveka, ktory si neuvedomuje vela veci, hlavne kym je.
Ja som si všimol len tvoje opätovné (až obsesívne) poukazovanie na svoju osobu (čo je samozrejme pre diskusiu značne irelevantné).seth82 napísal:A nebol si to ty, kto tu napaprčene žiadal info o mne? Myslím, že áno - mám ti to pripomenúť? Alebo si späť v diskusii zalistuješ aj sám? Načo sa tu potom rozčuľuješ?
seth82 napísal:kedy to konečne pochopíš, že všetci sú rovnakí a že Kotleba s ĽSNS nie sú iní? Robia také isté ťahy, ako ich "vzory".
Aby som pripomenul, toto je len večná agitácia "prečo nevoliť ĽSNS". V skutočnosti ťa tebou vyzdvihované "nedodržania sľubov" asi len ťažko trápia, skôr naopak.. Každý asi dobre vie, že to nie je to, s čím máš u ĽSNS skutočne problém.seth82 napísal:ak sa pred voľbami hral na svätého, ako na doslova vykupiteľa ukrivdených Slovákov, mal byť INÝ.
Vadí ti prístup voličov ĽSNS k svojej strane, v záujme kritiky tohto prístupu si schopný na nich útočiť, na ich vzdelanie, spoločenský status, charakter.. Skutočne výborná stratégia.