Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Za 60€ sa daju aj tu splašiť "jednotky".
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

skoda ze som pred tyzdnom kupil superlux hd861evo... ale tak stale je to raz tolko...

mimochodom viem ze to tu niekto davnejsie spominal, neviem to teraz narychlo najst, ake kupit lepsie tie nausniky ci co to je, s tymi hd681evo som uplne spokojny, akurat ma trochu tlacia na uchu, rad by som vymenil tie velurove nausniky za take iste, velurove, len sirsie, aby sa mi ucho nedotykalo sluchadla.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Lol, CG, videl som ich u kolegu a vyzerá to ako najlacnejší kus lesklého hnusného plastu.

A áno, napríklad
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... pad-angled .

Inak, nemali by u tých byť boženkové?
Ryan Giggs
VIP
VIP

aacid napísal:skoda ze som pred tyzdnom kupil superlux hd861evo... ale tak stale je to raz tolko...
Nie je co lutovat. Cloudy su lepsie spracovane, ale zvukovo to nie je lepsie.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Ake nahlavne sluchadla by ste odporucili za cca 50€? Momentalne mam Takstar HI 2050 stale, trochu rozbite ale funguju, a hlavne maju velurove nausniky co je super. Je nieco lepsie v tejto cene? Mozu byt otvorene aj uzavrete.
Nedavno som si spomenul na asi rok stary post kde niekto dal tip na HyperX Cloud ked boli v akcii na hej.sk, ale to som neskoro objavil.

No a teraz som bol v shope a pozeram ze Hyperx Cloud, black friday, super "zlava" atd. a som sa celkom ponahlal tak som zobral s tym ze su to prave tie Cloud I, lebo vyzeraju uplne rovnako aj ked som si nebol ist nazvom. Ale nakoniec to boli Hyperx Cloud Core :( Neviem aky je medzi nimi rozdiel, mozem ich ale vratit cize to nie je problem a zobrat ine

Su original Cloud I a II po zvukovej stranke lepsie? To ze su gaming + mikrofon je plus ale zvuk a komfort je priorita.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

zvukovo mi vyhovuju a spracovanie mi az tak nevadi kedze to chcem fakt len k pocitacu. lebo ozaj je to kus plastu, este k tomu leskleho, chcel som povodne kupit hd681, tie sa mi pacili viac, ale predavac v muzikeri ma prehovoril na evo.
hlavne som chcel otvorene/polootvorene, nech pocujem okolie.

dropdead dik za tie nausniky, presne to som hladal (aj ked stoja skoro to co tie sluchadla :D), no a co som cital, tak toto je uz novsia verzia 681evo kde pribaluju aj kozenkove aj velurove, inak by to malo byt viac menej to iste.

//autoeditácia príspevku (25 Nov 2017, 18:25)
Sh4d0W: vsetky cloudy by mali byt rovnake, tie verzie by sa mali odlisovat len prislusenstvom co som cital.
DropDead
Addict
Addict

Sh4d0W napísal:Ake nahlavne sluchadla by ste odporucili za cca 50€? Momentalne mam Takstar HI 2050 stale, trochu rozbite ale funguju, a hlavne maju velurove nausniky co je super. Je nieco lepsie v tejto cene? Mozu byt otvorene aj uzavrete.
Nedavno som si spomenul na asi rok stary post kde niekto dal tip na HyperX Cloud ked boli v akcii na hej.sk, ale to som neskoro objavil.

No a teraz som bol v shope a pozeram ze Hyperx Cloud, black friday, super "zlava" atd. a som sa celkom ponahlal tak som zobral s tym ze su to prave tie Cloud I, lebo vyzeraju uplne rovnako aj ked som si nebol ist nazvom. Ale nakoniec to boli Hyperx Cloud Core :( Neviem aky je medzi nimi rozdiel, mozem ich ale vratit cize to nie je problem a zobrat ine

Su original Cloud I a II po zvukovej stranke lepsie? To ze su gaming + mikrofon je plus ale zvuk a komfort je priorita.
Core je dodatočný prebal - sú to jednotky ale bez velurových náušníkov a myslím nejakej z redukcií; inak je to to isté.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sh4d0W napísal:Ake nahlavne sluchadla by ste odporucili za cca 50€? Momentalne mam Takstar HI 2050 stale, trochu rozbite ale funguju, a hlavne maju velurove nausniky co je super. Je nieco lepsie v tejto cene?
Za 50 € nic lepsie nekupis. Inak tie Cloudy su tiez Takstary. Konkretne PRO 80, co je uzavreta verzia HI2050.

aacid:
Nie su vsetky rovnake.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

DropDead napísal:Core je dodatočný prebal - sú to jednotky ale bez velurových náušníkov a myslím nejakej z redukcií; inak je to to isté.
A II su zas ine? Redukcia mi nebude chybat ale velurove nausniky su uz velky rozdiel.
Ryan Giggs napísal:Za 50 € nic lepsie nekupis. Inak tie Cloudy su tiez Takstary. Konkretne PRO 80, co je uzavreta verzia HI2050.
A 60€? Lebo tolko stoja I, a momentalne aj II. Tiez som cital ze su to Takstar Pro 80, znamena to ze zvuk bude rovnaky ako HI2050? Alebo to bude len maly posun k lepsiemu?

Rozmyslam ci kupit teraz I alebo II, stoja rovnako + II maju viac prislusenstva ale nie su v nicom horsie ze?
Popr. by som mohol kupit len velurove nausniky zvlast ale ake a za kolko?
To sa mozno skor oplati rovno doplatit na II.

Btw neviete kedy koncia zlavy na amazone?
DropDead
Addict
Addict

Sh4d0W napísal: A II su zas ine? Redukcia mi nebude chybat ale velurove nausniky su uz velky rozdiel.
Nie nie sú, sú to tie najhoršie náušníky, aké som kedy mal v živote - sú nechutne tvrdé a nezlepšia na tých slúchadlá ani jednu jedinú vec
aacid napísal:skoda ze som pred tyzdnom kupil superlux hd861evo... ale tak stale je to raz tolko...

mimochodom viem ze to tu niekto davnejsie spominal, neviem to teraz narychlo najst, ake kupit lepsie tie nausniky ci co to je, s tymi hd681evo som uplne spokojny, akurat ma trochu tlacia na uchu, rad by som vymenil tie velurove nausniky za take iste, velurove, len sirsie, aby sa mi ucho nedotykalo sluchadla.
Inak, práve teraz je na brainwavz.com akcia
https://www.brainwavzaudio.com/blogs/ne ... s-now-live
t.j.
https://www.brainwavzaudio.com/collecti ... pad-angled
sú teraz v zľave a ak použiješ kód BFCM15OFF , tak ti z toho vezme ešte ďalších 15%.

Vynikajúce ceny, trebárs kožené (ovčia koža) angled teraz aj s tým kódom sú za nejakých 33€, čo je killer deal.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Sh4d0W napísal: A II su zas ine? Redukcia mi nebude chybat ale velurove nausniky su uz velky rozdiel.
A 60€? Lebo tolko stoja I, a momentalne aj II. Tiez som cital ze su to Takstar Pro 80, znamena to ze zvuk bude rovnaky ako HI2050? Alebo to bude len maly posun k lepsiemu?
Cloud II sa od jednotiek lišia v tom, že tam maš naviac zvukovku (mizernu) a chyba nejake prislušenstvo (kable).
Zvuk logicky nemôže byť rovnaky kedže je to uzavreta konštrukcia. HI2050 su otvorene. Hra to inak.
AKG K 240 MK II su trochu lepšie, stoja 80+ eur. Alebo zo zahraničia nejake Philipsy SHP9500. Aby si sa oproti HI2050 posunul nejak vyraznejšie, potrebuješ isť cenou cez 100€.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

este ze som som sem dosiel teraz a precital si to co sem napisal DropDead, ked si mi poslal ten prvy link, tak stali 25 eur, odvtedy ich stihli zlacniet a este k tomu ten zlavovy kod, vysli ma na 16 eur. a postovne ze je zadarmo som fakt necakal.

dik!
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

DropDead napísal: Nie nie sú, sú to tie najhoršie náušníky, aké som kedy mal v živote - sú nechutne tvrdé a nezlepšia na tých slúchadlá ani jednu jedinú vec
Fakt? Myslel som ze su v pohode, v recenziach som inac cital ze tie original kozenkove na Cloud II su kvalitnejsie a prijemnejsie nez na 1.
Nahodou nevies ake su nausniky na HI2050 v porovnani s Cloud II? A ci by sedeli na Cloudy popr. ktore ine kupit okrem tych Brainwavz. 16€ za nausniky velmi nechcem davat.
Ryan Giggs napísal: Cloud II sa od jednotiek lišia v tom, že tam maš naviac zvukovku (mizernu) a chyba nejake prislušenstvo (kable).
Zvuk logicky nemôže byť rovnaky kedže je to uzavreta konštrukcia. HI2050 su otvorene. Hra to inak.
AKG K 240 MK II su trochu lepšie, stoja 80+ eur. Alebo zo zahraničia nejake Philipsy SHP9500. Aby si sa oproti HI2050 posunul nejak vyraznejšie, potrebuješ isť cenou cez 100€.
Ta "zvukovka" je tam len kvoli tomu "7.1" zvuku? To nepotrebujem, aj ked neni zle mat nastavenie mikrofonu na tom. Viem ze maju 1 kabel namiesto 2. A zevraj komfortnejsie nausniky.
Zvuk je iny ale kvalitou porovnatelny v tej cene? Nie su vyrazne lepsie ze?
Nechcem az 100€+ davat, aj ked tie Philips vyzeraju velmi dobre. Ale to mi nevadi, aj ked nebudu Cloudy velky posun k lepsiemu, budem mat aspon nahradu za 2050.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ta zvukovka je tam len kvoli 7.1 zvuku. Za vela ale nestoji.
Uzavrete hraju v istom zmysle horsie, nemaju take podanie priestoru. Aj charakter je trochu iny.

Ak chces nahradu za HI2050, a nepotrebujes nutne uzavrete, tak si kup Omnitronic SHP600. To mas to iste co HI2050 a lacnejsie ako Cloudy. Alebo K240 Studio, to je to iste co som spominal vyssie (K240 MK II) len bez prislusenstva. Pozeram ze uz spadli na smiesnu cenu.
DropDead
Addict
Addict

Vážení, ak ste zo Žiliny, tak vraj v Metre majú HyperX Cloud Core (v podstate Cloudy ale s menej príslušenstvom (ale to nie je problém)) za 25€ !!!!
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Ahojte , prosím Vás sluchátka k telefónu : https://www.alza.sk/xiaomi-redmi-note-4 ... dq=4840620 do pár €.

Požiadavky :
Sluchátka s mikrofónom
Max.20€
A typ : kôstky (?, Na Alze to tak označujú). Asi niečo takéto. https://www.alza.sk/soundmagic-ep20-biela-d2856608.htm.

Ono som na takýto typ zvyknutý a tak neviem či by som si zvykol na štuple :/

Ďakujem moc :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pokiaľ chceš uplne čo najlepšiu kvalitu zvuku, tak za 5€ z aliexpressu TY Hi-Z: https://www.aliexpress.com/item/TY-Hi-Z ... eLevelAB=2

Hraju podstatne lepšie ako akekoľvek "kôstky" kupiteľne u nas bez rozdielu ceny (aj ako tie za 100+ €). Len nemaju mikrofon.

S mikrofonom potom VE Monk Plus, ktore hraju len trošku horšie (stale lepšie ako čokoľvek od nas). https://www.aliexpress.com/item/MONK-Pl ... eLevelAB=2
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

HEADROOM MS16
ja som kupil tieto, som s nimi maximalne spokojny, za 7 dolarov hraju fakt dokonalo.
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Ryan Giggs napísal:Pokiaľ chceš uplne čo najlepšiu kvalitu zvuku, tak za 5€ z aliexpressu TY Hi-Z: https://www.aliexpress.com/item/TY-Hi-Z ... eLevelAB=2

Hraju podstatne lepšie ako akekoľvek "kôstky" kupiteľne u nas bez rozdielu ceny (aj ako tie za 100+ €). Len nemaju mikrofon.

S mikrofonom potom VE Monk Plus, ktore hraju len trošku horšie (stale lepšie ako čokoľvek od nas). https://www.aliexpress.com/item/MONK-Pl ... eLevelAB=2
Tak dobre tomu rozumiem že u nás toho v takej kvalite za takú cenu asi moc nenájdem ?

a neviem či som na niečo nezabudol , ale kedže telefón (Xiaomi Redmi Note 4 LTE) ktorý som sem posielal a pre ktorý vlastne tie sluchátka budú, a je tam možnosť (funkcia) FM rádia a tak by som sa chcel spýtať či netreba vyberať sluchátka i podľa toho ?

Neviem presne ako to funguje, ale som zvyknutý že FM rádio nejde pokiaľ niesu pripojené sluchátka a tak tomu chápem tak že samotné sluchátka fungujú ako anténa. Alebo ako to vlastne je ?

Ďakujem.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ako-tak počuvateľne pecky(kôstky) najdeš u nas max. niečo od Hisoundaudio či drahe modely od Sennheiseru a Audio-Technica. To sa ale pohybujeme v cenach 80€ a viac. A aj to nehraju lepšie ako ti Čiňania do 10€.

Ako antena funguju akekoľvek sluchadla či reproduktory, ktore tam pripojiš. Tam totiž vôbec nejde o sluchadla ale o ten kabel. Ako antena ti bude fungovať akykoľvek kus drôtu na 3,5 mm jacku ktory do toho pichneš.
Čiže ak maš doma nejake stare či pokazene sluchadla, stači ich odstrihnuť a ako antenu môžeš použivať len ten kabel (samozrejme v takom pripade to budeš počuvať cez reproduktor mobilu).
Napísať odpoveď