Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
...mate niekdo skusenosti s easycoin.sk? zaujimalo by ma ako rychly je tam vyber vacsej sumy (povedzme 0,5 BTC)... pouzivaju fio, tak snad na fio by to mohlo prist obratom? ... ci nie? posielaju to manualne? nie su u nich ziadne problemi?
...pripadne co poviete na simplecoin.sk?
-
yoggy
Nah, ked vidim sidlo Giraltovce, tak neviem co si o tej stranke mysliet 
Ractiv
ja som si cez nich kupoval btc (z českej pobočky easycoin.cz), platil som cez fio, takže to bola prakticky okamžitá platba a pomerne rýchlo som obdržal svoje bitcoiny. Vtipné je, že overovanie transakcie trvalo potom oveľa dlhšie než samotný nákup a odoslanie
Problémy s nimi nie sú, majú dokonca aj svoje bitcoin automaty a bitcoiny ponúkajú dokonca aj v trafike. Čo sa týka simplecoinu, ten som neskúšal.
ja som si cez nich kupoval btc (z českej pobočky easycoin.cz), platil som cez fio, takže to bola prakticky okamžitá platba a pomerne rýchlo som obdržal svoje bitcoiny. Vtipné je, že overovanie transakcie trvalo potom oveľa dlhšie než samotný nákup a odoslanie
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som v lete nakupil cez simplecoin a uplne v pohode.Ractiv napísal:...mate niekdo skusenosti s easycoin.sk? zaujimalo by ma ako rychly je tam vyber vacsej sumy (povedzme 0,5 BTC)... pouzivaju fio, tak snad na fio by to mohlo prist obratom? ... ci nie? posielaju to manualne? nie su u nich ziadne problemi?
skor by bolo zaujimave aky kurz dostanete... ako velmi nevyhodne je to oproti burze.
kurz nič moc. Keď som nakupoval za 10000czk cca 400e, tak som po prepočte obdržal zhruba o 20 - 30 eur menej v bitcoinoch. Kto potrebuje bitcoiny okamžite a anonymne, tak je to dobrá voľba, ale inak je lepšie nakupovať cez burzu s nízkymi poplatkami.
-
Old Dirty Bastard
Guru
neviem sa dockat blizkej buducnosti, kedy budu atomic swaps bezna vec, goodbye fees.
https://www.cryptocompare.com/coins/gui ... mic-swaps/
jeden z dovodov preco aktivnejsie netradeujem kryptomeny je PITA proces obchodovania s nimi. zaberie to vela casu, treba sa spoliehat na tretiu stranu, casto az 4% poplatky
https://www.cryptocompare.com/coins/gui ... mic-swaps/
jeden z dovodov preco aktivnejsie netradeujem kryptomeny je PITA proces obchodovania s nimi. zaberie to vela casu, treba sa spoliehat na tretiu stranu, casto az 4% poplatky
tak máme tu asi ďalšiu korekciu
našťastie tentoraz som stihol vyskočiť, pomerne skoro... takže konečne budú predvianočné nákupy
Predtým som mal LTC, rástlo celkom slušne, ale neviem či mám ísť do toho znovu alebo zvoliť nejaký iný coin. Napríklad taký Augur či NXT mali dosť vysoký rast. Čo odporúčate?
-
Andi_Cibula
Addict
Dnes sa to dotklo 10000€/BTC.
Som v zisku asi 1€, keďže som nakúpil v nedeľu poobede, najhorší možný čas.
Som študoval, že ako to funguje a ako sa to kupuje ja som sa ani len nepozrel na graf.
Som v zisku asi 1€, keďže som nakúpil v nedeľu poobede, najhorší možný čas.
Som študoval, že ako to funguje a ako sa to kupuje ja som sa ani len nepozrel na graf.
no mne nepomohlo ani študovanie grafu ... nakúpil som BCH a chcel som ho dumpnúť konečne. Po zalistovaní na Bitstampe šla cena hore... ale nie na Krakene, takže čakám jak ch*j a nič. Proste typický Kraken - ceny kryptomien plus minus autobus. Bitcoin sa tam veselo obchoduje o tri stovky vyššie než inde. Akože wtf. Už začínam rozmýšľať o tom, že na Binance lacno nakúpim, pošlem na Kraken alebo Coinbase a tam to strelím so ziskom. Hotové perpetuum mobile bez rizika.
riziko tam je vzdy, nemysli ze si jediny koho to napadne, hlavne pri bitcoine teraz trvaju transakcie nechutne dlho alebo su nechutne drahe, takze sa ti moze stat ze kym transakcia prejde tak ceny sa vyrovnaju a ty v konecnom dosledku prerobis.
ja som aktualne nakupil velmi dobre, kupil som iotu za 1.24 eura, hned po tom ako to vystupalo. potom to samozrejme padlo ale teraz uz je 2.72... za tyzden cez 100% profit je super, ale neplanujem predat. ocakam ze to zase padne onedlho ale mna zaujima skor aka bude cena o taky rok.
ja som aktualne nakupil velmi dobre, kupil som iotu za 1.24 eura, hned po tom ako to vystupalo. potom to samozrejme padlo ale teraz uz je 2.72... za tyzden cez 100% profit je super, ale neplanujem predat. ocakam ze to zase padne onedlho ale mna zaujima skor aka bude cena o taky rok.
aacid
Nemyslím bitcoin. Ten sa neoplatí niekam posielať. Ale napr. Bitcoin Cash má veľmi nízke transakčné poplatky a na Krakene sa predáva o 20 - 30 dolárov drahšie oproti Binance. Keby tam bol aj nejaký malý profit na jedno otočenie, tak sa to oplatí. Samozrejme, za predpokladu, že je kurz stabilný ako včera a dnes. Pri Litecoine je to podobne, ibaže tam sú tie poplatky o čosi vyššie. Čoskoro ale príde atomic swap, a to sa už bude dumpovať takmer zadarmo
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2017, 2:12)
tak máme tu ďalší dip... a presne ako vravím... na Poloniexe červené more a na Krakene skoro žiadny pohyb omg. BCH na Poloniexe kdesi na urovni 1427$ na Krakene 1460$... XRP do ktoreho som vlozil prachy, aby som ich mohol poslať na Bittrex alebo Binance padol sice malo, ale padol... už som začínal oplakávať možno nejakých pár eur, ale na Krakene som dokonca zarobil!
škoda, že som ale včera predal monero a išiel do bch, dnes som mohol byť krásne vysmiaty
edit: xrp medzitym padol aj na Krakene, ale zatial iba -13e, škoda, že som investoval príliš skoro, resp. neswapol som to za iotu alebo podobnu srandu
Nemyslím bitcoin. Ten sa neoplatí niekam posielať. Ale napr. Bitcoin Cash má veľmi nízke transakčné poplatky a na Krakene sa predáva o 20 - 30 dolárov drahšie oproti Binance. Keby tam bol aj nejaký malý profit na jedno otočenie, tak sa to oplatí. Samozrejme, za predpokladu, že je kurz stabilný ako včera a dnes. Pri Litecoine je to podobne, ibaže tam sú tie poplatky o čosi vyššie. Čoskoro ale príde atomic swap, a to sa už bude dumpovať takmer zadarmo
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2017, 2:12)
tak máme tu ďalší dip... a presne ako vravím... na Poloniexe červené more a na Krakene skoro žiadny pohyb omg. BCH na Poloniexe kdesi na urovni 1427$ na Krakene 1460$... XRP do ktoreho som vlozil prachy, aby som ich mohol poslať na Bittrex alebo Binance padol sice malo, ale padol... už som začínal oplakávať možno nejakých pár eur, ale na Krakene som dokonca zarobil!
škoda, že som ale včera predal monero a išiel do bch, dnes som mohol byť krásne vysmiaty
edit: xrp medzitym padol aj na Krakene, ale zatial iba -13e, škoda, že som investoval príliš skoro, resp. neswapol som to za iotu alebo podobnu srandu
-
Old Dirty Bastard
Guru
to som rozmyslal aj ja, ze to spravim, ked bola cena v Zimbabwe o 2 tisicky vyssia ako inde v USD a v Indii o tisicku, ale nemam tam ziadneho znameho-Syu napísal:no mne nepomohlo ani študovanie grafu ... nakúpil som BCH a chcel som ho dumpnúť konečne. Po zalistovaní na Bitstampe šla cena hore... ale nie na Krakene, takže čakám jak ch*j a nič. Proste typický Kraken - ceny kryptomien plus minus autobus. Bitcoin sa tam veselo obchoduje o tri stovky vyššie než inde. Akože wtf. Už začínam rozmýšľať o tom, že na Binance lacno nakúpim, pošlem na Kraken alebo Coinbase a tam to strelím so ziskom. Hotové perpetuum mobile bez rizika.
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2017, 8:22)
ja sa tesim zo svojej stellar lumens investicie
a aacidovi tiez IOTA dobre hodila. teraz by som venoval pozornost REQ
Ahojte ste v nejakých telegram skupinách?
-
Andi_Cibula
Addict
Kde kšeftujete s IOTOU ?
ja som nakupil, a teraz uz len sledujem... fakt neviem co si o tom mysliet, bud je to fakt ze fakt velka pumpa ale tomu ludia ozaj veria a aj ked nastane nejaka korekcia tak to stale ostane okolo 3-4 dolarov...
proste za nejaky tyzden sa vysvihnut na 4 miesto, to sa len tak nevidi.
ale teraz by som uz nekupoval.
proste za nejaky tyzden sa vysvihnut na 4 miesto, to sa len tak nevidi.
ale teraz by som uz nekupoval.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ani ja
ale chvilu by som to sledoval.. IOTA ma takmer 3 miliardy minci v obehu, cize by bolo celkom zaujimave vidiet to na 10USD za mincu, to by v kapitale preedbehla aj bitcoin cash. +260% za 7 dni? tazko povedat, ci si to ziada korekciu, je to predsalen kryptomena
kazdopadne stale altcoin, ak si na tom zarobil 100-200%, mozno by som reinvestoval cast zisku do nejakeho dalsieho altcoinu.
pripadne mozes zvolit postup toho typka z redditu, co som tu nedavno postoval. investoval 2 tisicky do NEO, nepozeral na to rok a zistil, ze ma pol mega
pripadne mozes zvolit postup toho typka z redditu, co som tu nedavno postoval. investoval 2 tisicky do NEO, nepozeral na to rok a zistil, ze ma pol mega
-
Andi_Cibula
Addict
Nemá niekto pozvánku z Bitfinex ?
-
kukiak
Addict
Niekto tu kedysi davno pridaval nejaku app na sledovanie ceny ak ma viacero kryptomien. Co to bolo?
Blockfolio,Delta, urcite su aj ine