Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
core penazenky nemaju seed obnovu. tam si musis digitalne uchovat wallet.dat subor. cize ked si pouzival oficialnu penazenku, tak si o tie mince prisiel. len adresa ti nepomoze.
Neviem presne ako je to pri LTC ale napriklad pri Monere by si sa k tym coinom este dostal. Musel by si vsak poznat frazu, ktoru ti to vygenerovalo na zaciatku ked si si registroval penazenku. Pri monere sa to vola Wallet Mnemonic seed. Naopak pri BTC by si sa k nim uz nedostal. Tak ako pise Bastard tam si musis zazalohovat *.dat subor, ktory tvori samotnu penazenku. Aspon teda pri Bitcoin Core penazenke, ine som neskusal.sharky-no napísal:cize ked som pred 3 rokmi stiahol do PC penazenku pre LTC (neviem aku) a teraz len viem ze som o nu prisiel, tak je este sanca ze sa k tym coinom dostanem?
//mam akurat tak v maili adresu na ktoru som poslal dane LTC
hej ten subor som mal na disku, lenze som oneho prisiel.. takze nic.. nevadi.. beriem to tak ze som stratil len vklad (50e), nie aktualnu hodnotu 
Inak sa to brat ani neda lebo by cloveka slak trafil 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dík. Tak si musím požičať od kamoša raznice abecedy a kúpiť pár plechov. 
Idem do toho s tebou ak suhlasis 
A overoval si to cez appku? lebo ja cez web cakam uz asi 2 tyzdne... skusim cez apku mozno to bude ozaj rychlejsieob3l1x napísal:vcera prebehla verifikacia na coinbase za cca 30minkontaktovali ma najprv mailom ze prisli peniaze ale nemam dokoncenu verifikaciu (aj ked som uz jednu spravil) bolo potrebne zacat este raz robil som ju cez mobil (jedna nepresla, potom som spustil po cca 30min zase a ta uz do 30 min zbehla uspesne - prisiel mail a appka uz nezobrazuje ze som neverifikovany account)
overenie cez vodicak a poslane peniaze na ucet![]()
bittrex zatial cakam stale
Jj cez appku
tak ucet overeny... cca 20 minu
Zdravim , chcel by som vas poprosit o pomoc 
Chcel by som investovat do Ripple hladam nejaku vhodu penazenku dalej sa chcem opytat na to ze by som chcel investovat na 1-2 roky ked budem chciet v buducnosti tuto kryptomenu predat dostanem zato normalne eura a dokazem si ich previest na ucet ?
Chcel by som investovat do Ripple hladam nejaku vhodu penazenku dalej sa chcem opytat na to ze by som chcel investovat na 1-2 roky ked budem chciet v buducnosti tuto kryptomenu predat dostanem zato normalne eura a dokazem si ich previest na ucet ?
Ja pouzivam Rippex a myslim, ze na tieto veci bohato staci. A odpoved na druhu cast otazky je ano. Keby sa to nedalo tak by nikto kryptomenu nekupoval.
Neviem ci je tvoja argumentacia dostatocna. To sa da povedat na vela veci, a nevyslo to tak. Napr. investovanie s napr. Kairos Investments (je o tom zaujimava tema aj tu na hojku o vyvoji).
tam som sa chcel registrovat ale posledna polozka bola nejake ID to ale neviem co je treba tam potom zaslat prefoteny vodicak ci co ? je to bezpecne ?bomberman napísal:Ja pouzivam Rippex a myslim, ze na tieto veci bohato staci. A odpoved na druhu cast otazky je ano. Keby sa to nedalo tak by nikto kryptomenu nekupoval.
Tak to ti neviem povedat, ja pouzivam offline penazenku. Stiahol som ju tu: https://rippex.net/carteira-ripple.php#/
Ja som jeho otazku pochopil inak. Myslim, ze sa nepytal na existencne zalezitosti kryptomeny.Hegy napísal:Neviem ci je tvoja argumentacia dostatocna. To sa da povedat na vela veci, a nevyslo to tak. Napr. investovanie s napr. Kairos Investments (je o tom zaujimava tema aj tu na hojku o vyvoji).
M1No:
uprimne neviem ci by som ti doporucoval nakupovat kryptomeny ked si nedokazes ani len vygooglit odpovede na zakladne otazky.
uprimne neviem ci by som ti doporucoval nakupovat kryptomeny ked si nedokazes ani len vygooglit odpovede na zakladne otazky.
Ved aj Kairos a ulozene funds este existujubomberman napísal:Tak to ti neviem povedat, ja pouzivam offline penazenku. Stiahol som ju tu: https://rippex.net/carteira-ripple.php#/
Ja som jeho otazku pochopil inak. Myslim, ze sa nepytal na existencne zalezitosti kryptomeny.
-
Old Dirty Bastard
Guru
presne tak. tazko povedat, ci tu bude ripple alebo akakolvek ina kryptomena o dva roky. ako mame vediet, ci ich o dva roky bude mozne predat za eura? 
ale tomu, aby si si oskenoval vodicak alebo iny oficialny doklad, kt. overuje totoznost sa pri kupe kryptomien teda nevyhnes. cize uz ked toto ti robi problem.. jedine nakupovat to pri osobnom stretku. a to je ako chodit po online herne kody do predajne s hrami.
ale tomu, aby si si oskenoval vodicak alebo iny oficialny doklad, kt. overuje totoznost sa pri kupe kryptomien teda nevyhnes. cize uz ked toto ti robi problem.. jedine nakupovat to pri osobnom stretku. a to je ako chodit po online herne kody do predajne s hrami.
-
yoggy
Tak SEPA prevod stale nedosiel
A tak ma napada otazka, ze ci mate niekto skusenosti s debit kartami napr. payeer? Aku sluzbu odporucate? Vdaka 
Pan je nejaky nedockavy. Vcera este k tomu v nedelu odoslal a dnes uz to chce mat na ucte
. S Coinbase je to vseliake, uz som cakal aj 4 pracovne dni. Takze pockaj do stvrtka. S payeerom skusenost mam. Nebrat. Smrtonosne poplatky maju. Chcel som si tam poslat deposit 100 eur a chceli po mne 106 eur. To som este predychal. Nasledne som si tam chcel poslat 3000 eur a chceli po mne 3180 eur. To uz som nepredychal a hodil cely Payeer do smetiaka. 180 eur za prevod moze pytat len zlodej. A aky je dovod, ze chces dalsiu debit kartu ? Ved mas Visu/Maestro od banky, nie ?
-
yoggy
A nie v nedelu som to neodoslal
V nedelu to malo podla coinbase uz byt na ucte
Ako skor ma zaujimaju dalsie moznosti ako sa k tym peniazom dostat. Mne cele tieto kryptomeny pripominaju rok 2007 a HYIP