Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Paťko »

Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

No v prvom rade archivovanie konverzácie v žiadnom prípade nie je zmazanie. A neviem ti na toto odpovedať, ale myslím, že akonáhle jeden alebo druhý potvrdí prijatú správu v Messengeri v Žiadostiach o kontakt, tak ti bude svietiť jeho online status, až kým sa nezablokujete. Archivácia/vymazanie konverzácie, dokonca aj "Ignorovanie správ" (nie Blokovanie) sa deje len na jednej strane a druhú nijak neovplyvní.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Novinky - chyba

Príspevok od používateľa Dreamer »

Pokial na desktope zvolim ako novinky "Najnovsie", medzi novymi prispevkami sa mi zobrazuju aj starsie prispevky.

Napr. 5, 20, 24 minut, 22 hodin, potom 1 hodina, 2, 3 hodiny, potom 23 hodin, potom 5, 6 hodin...

Je to niekolko stranok, tie som kontroloval a nastavenia zobrazenia maju rovnake ako ine. Nie su to ani sponzorovane prispevky, tie su oznacene. ABP mam na FB vypnuty.

Mate niekto rovnaky problem?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Samozrejme. Dokonca mi na mobile ukazuje iné príspevky ako na desktope. Na desktope sa zobrazia s oneskorením, alebo vôbec, prípadne naopak. Niekedy sa príspevok zobrazí a hneď zmizne. Ale zvykol som si.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dreamer, mam rovnaky problem. Najradsej mam zobrazovanie 3 dni starych prispevkov - pozvanka na udalost, kto na aku akciu ide, kto kde bol. Citim sa, ze som zaspal dobu ked sa dozvedam vsetko neskoro.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim napísal:Samozrejme. Dokonca mi na mobile ukazuje iné príspevky ako na desktope. Na desktope sa zobrazia s oneskorením, alebo vôbec, prípadne naopak. Niekedy sa príspevok zobrazí a hneď zmizne. Ale zvykol som si.
Toto je asi problem ABP, odporucam vypnut, mne sa to zobrazovalo spravne, len sa mi stale prepinalo na "hlavne novinky" - co su uplne zmiesane prispevky, tak som si spravil odkaz v oblubenych:

Kód: Vybrať všetko

https://www.facebook.com/?sk=h_chr
Takto sa zobrazuju, resp. by sa mali zobrazovat "najnovsie" = chronologicky.

Pokial mas nastavene "hlavne novinky", je normalne ze su tam celkom zmiesane prispevky - mne sa takto na jednom ucte zobrazuje par novych hore a potom stale tie iste, aj tyzden, kazdy den tie iste stare.

Inak pomoct moze este nastavenia priatelov/stranok - "sledovane - zobrazovat ako prve", ale neviem ci to neplati len pre "hlavne novinky", ale mne sa to aj tak nezobrazuje celkom spravne.

Mne sa zobrazuje vacsina prispevkov spravne, ale par poslednych dni sa tam zamiesaju den stare.
Na jednom ucte sa mi pri prepnuti na "najnovsie" zobrazilo iba 5 prispevkov - pod tym nieco v zmyslel ze najdite si viac priatelov, aj ked ich nemam malo.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

fb skupinu len verejnu zobrazi ako hide, uzavretu nie ?
androidak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa androidak »

Existuje niečo, čo by mi vedelo ukázať počet správ s jednotlivými priateľmi? Dávnejšie som mal nejakú aplikáciu, no teraz keď chcem aby mi prehodilo všetky správy do nej, tak sa zmažú v messengeri, a to nechcem. Počítanie správ nebola primára funkcia tej aplikácie. Najlepšie niečo, čo máte odskúšané.

Ďakujem :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Counter for Messenger - rozšírenie pre Chrome https://chrome.google.com/webstore/deta ... ca/related
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Aktualne, usporiadanie "Najnovsie":
13h
11h
1h
sponzorovane
3h
7h
9h
4h
5h
sponzorovane
6h
7h
9h
10h
sponzorovane
11h
12h
13h
...

Nechapem to, niekedy je to OK, ale ako je mozne ze NEsponzorovane prispevky pol dna stare su hore a par minut alebo hodin stare prispevky su niekde dole?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pretože tie pol dňa staré príspevku sú vonku už nejaký ten čas, a FB vie rozumnejšie na základe interakcií vyhodnotiť, či je to relevantný príspevok. Ak by ti servíroval "neoverené" nové príspevky, tak by si tam mal strašný border a odpad. Nevravím, že konkrétne ty, ak si dávaš pozor na to koho a čo sleduješ, ale pre väčšinu Facebooku by to platilo.

Ono tie bloky čo siopísal vyššie sú asi ešte pomyselné nejakými pravidlami, napr. hore máš 11h a 13h s dobrým ratingom, dole naopak 11h a 13h, ktoré budú podľa ratingu horšie.

V tomto logiku vidím. Čo skôr mňa se*e je, že keď povedzme 15. príspevok v poradí ma zaujme, a potom z nejakého dôvodu (často omylom) refreshnem, už mi ho nezobrazí - asi preto, že som ho už akože videl. A keď si nevšimnem kto ho postol, tak ho už asi nenájdem.

EDIT: Aha, ty hovoríš o "Najnovšie", moja chyba zle som prečítal. Potom v tom nevidím logiku ani ja. :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

U mna teraz v tejto chvilu ked dam najnovsie prispevky:
56min
1hod
1hod
26min
13hod
18min
21min
27min
27min
33min
56min
5x 1hod
4x 2hod
3hod
4hod
6hod
7hod
8hod

A ked som dal refresh, tak nasledovne:
2hod
2hod
2hod
14hod
1hod
11hod
42min
44min
15hod
1hod
59min
13hod
29min
1hod
21min
24min
29min
29min
35min
58min

Takze zaujimave radenie.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na mobile alebo na pc? na pc je velmi dobre pouzivat fb purity, nemam problem s takymto vadnym sortingom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na pocitaci. Pouzivam FB Purity.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v laptope FB purity zoraduje skutocne chronologicky, no na desktope mam casto problemy s tym, ze aj tie "chronologicky" zoradene rozhadze. chce to par refreshov, kym usporiada obsah ako tak normalne
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ten "rating" je riadna blbost, ked refreshnem tak chcem nove prispevky, co ak sa nieco stalo, je nova sprava, alebo niekto nieco surne riesi - a mne sa zobrazi niekolko starych prispevkov hore. Nove spravy nemozu mat ziadny rating predsa ked su nove!?
dzuri
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa dzuri »

Dobry den

Stalo sa mi to 5 dni dozadu , v praci mi ide nostop tv , kedze ja ju nepozeram isla tam JoJ alebo joj plus neviem uz presne no k veci chodieva tam topshop ci ako sa vola ta kravina kde predavaju blbosti tipu kup 1 a 20 dostanes zdarma. Moil mam cca 4metre od tej tv nevyuzivam ho tam moc kedze som na NTB no pripojeny na wifi je a asi tak 2 dni dozadu som si vsimol na FB ale aj ak pozeram nejaku stranku na chrome ze reklamy ktore tam su su presne s toho topshopu. Je to len nahoda ? (Pride mi to ako keby tel. odpocuval co ide v tv , tak mi navrhuje aj take reklamy) Snad ma chapete.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Neviete ako vyriešiť problém s emoji vo fb chate na webe?
Otvorím si chat >kliknem na znak emoji > znak len zmení farbu na čiernu a to je všetko nikde žiadny výber smajlíkov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

dzuri napísal:Dobry den

Stalo sa mi to 5 dni dozadu , v praci mi ide nostop tv , kedze ja ju nepozeram isla tam JoJ alebo joj plus neviem uz presne no k veci chodieva tam topshop ci ako sa vola ta kravina kde predavaju blbosti tipu kup 1 a 20 dostanes zdarma. Moil mam cca 4metre od tej tv nevyuzivam ho tam moc kedze som na NTB no pripojeny na wifi je a asi tak 2 dni dozadu som si vsimol na FB ale aj ak pozeram nejaku stranku na chrome ze reklamy ktore tam su su presne s toho topshopu. Je to len nahoda ? (Pride mi to ako keby tel. odpocuval co ide v tv , tak mi navrhuje aj take reklamy) Snad ma chapete.
nahoda to nie je, to robi google. pokial mas nainstalovany chrome, google mapy, earth alebo cokolvek od googlu, tak je nonstop mikrofon zapnuty a a pocuvaju ta. rovnako na telefone.

toto nie je ziadna konspiracia, nemyslim si ze je to nieco zle, proste cielena reklama. je to dan za to ze pouzivas sluzby od googlu ktore su "zadarmo", toto je ta skutocna cena.

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to video je nieco ine podla mna. ked robis live stream na youtube, co je google sluzba, tak sa da tak nejak ocakavat, ze google bude robit analyzu toho o com rozpravas alebo co streamujes on the fly. urcite na to maju tooly.
Napísať odpoveď