Treba ist ku urologovi na vysetrenie. Ak ti diagnostikuju hypogonadizmus tak musis do konca zivota pichat si injekcie.
Inac tak ako hughito pisal. Cvicit (drepy a mrtve tahy by mali by zaklad) + prekopat stravu (vela zdravych tukov). Tribulus je kktina, doda ti to sice libido ale na testosteron nema skoro ziadny vplyv. ZMA a vitamin D ti zvysia hladinu len minimalne, na to sa netreba extra spoliehat.
Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesit?
Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi
pocul som uz viac krat nazor ze casta masturbacia znizuje testosteron... zaujimalo by ma co je na tom pravdy. jasne ze ked menej masturbujes tak si viac nadrzany a tym padom aj akcnejsi a odvaznejsi, ale ci to ma nieco realne spolocne s testosteronom...
Ano má, pretoze v castom masturbovaní pri výrone ide z teba aj testosteron, nielen spermie a vitaminy. Takze castým masturbovaním si znizuješ hladinu tesťáku. No a samozrejme aj prekrvenie penisu( jeho tvrdosť a dlžka,hrubka) je vtedy iná, v noci sa to docela osvecuje dat penis do pozoru, ak si chlap dlhšie neplieskal. 
Na tom principe je aj zalozena tato vec: v Azii na niektorych oblastiach je tradicia, ze muzi tesne pred ejakulaciou stlacia zdola ruru aby zamedzili vyronu semena. Tym neprichadzaju o vitalne latky a skutocne to nejako funguje. Len dlhodobo to robit nie je urcite zdrave a clovek je aj nervoznejsi a agresivnejsi..
-
yoggy
A potom sa dostavame k "Blue balls"
Lmao, to sa tu prebera nie ze len nie je veda, ale toto neni ani len pseudoveda 
- Masturbacia NEznizuje testosteron, je na to tona studii. S jedinou vynimkou -- 7dni po poslednej masturbacii testosterone vystreli o 50% [1], potom ide naspat do normalu (ci s alebo bez)
- mnozstvo testosteronu koreluje ale automaticky neimplikuje "nadrzanost" (hra rolu kopa inych faktorov)
- Mnozstvo vitaminov ako napr Zn ktory je obsiahnuty v tejto cennej kvapaline je takmer irelevantny, radovo nizke percenta dennej doporucenej davky.
[1] A research on the relationship between ejaculation and serum testosterone level in men. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12659241
Trocha spravte research predtym ako napisete svoje pocity

- Masturbacia NEznizuje testosteron, je na to tona studii. S jedinou vynimkou -- 7dni po poslednej masturbacii testosterone vystreli o 50% [1], potom ide naspat do normalu (ci s alebo bez)
- mnozstvo testosteronu koreluje ale automaticky neimplikuje "nadrzanost" (hra rolu kopa inych faktorov)
- Mnozstvo vitaminov ako napr Zn ktory je obsiahnuty v tejto cennej kvapaline je takmer irelevantny, radovo nizke percenta dennej doporucenej davky.
[1] A research on the relationship between ejaculation and serum testosterone level in men. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12659241
Trocha spravte research predtym ako napisete svoje pocity
- Prílohy
-
- main-qimg-813a592e9db6d3e618ede3a2b11aa761.png (24.81 KiB) 1609 zobrazení
Neznižuje.aacid napísal:pocul som uz viac krat nazor ze casta masturbacia znizuje testosteron... zaujimalo by ma co je na tom pravdy. jasne ze ked menej masturbujes tak si viac nadrzany a tym padom aj akcnejsi a odvaznejsi, ale ci to ma nieco realne spolocne s testosteronom...