Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Bez priatelky, 28. Relativne stastny. Ma to vyznam riesi

Príspevok od používateľa rochedo »

Treba ist ku urologovi na vysetrenie. Ak ti diagnostikuju hypogonadizmus tak musis do konca zivota pichat si injekcie.

Inac tak ako hughito pisal. Cvicit (drepy a mrtve tahy by mali by zaklad) + prekopat stravu (vela zdravych tukov). Tribulus je kktina, doda ti to sice libido ale na testosteron nema skoro ziadny vplyv. ZMA a vitamin D ti zvysia hladinu len minimalne, na to sa netreba extra spoliehat.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pocul som uz viac krat nazor ze casta masturbacia znizuje testosteron... zaujimalo by ma co je na tom pravdy. jasne ze ked menej masturbujes tak si viac nadrzany a tym padom aj akcnejsi a odvaznejsi, ale ci to ma nieco realne spolocne s testosteronom...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ano má, pretoze v castom masturbovaní pri výrone ide z teba aj testosteron, nielen spermie a vitaminy. Takze castým masturbovaním si znizuješ hladinu tesťáku. No a samozrejme aj prekrvenie penisu( jeho tvrdosť a dlžka,hrubka) je vtedy iná, v noci sa to docela osvecuje dat penis do pozoru, ak si chlap dlhšie neplieskal. :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Na tom principe je aj zalozena tato vec: v Azii na niektorych oblastiach je tradicia, ze muzi tesne pred ejakulaciou stlacia zdola ruru aby zamedzili vyronu semena. Tym neprichadzaju o vitalne latky a skutocne to nejako funguje. Len dlhodobo to robit nie je urcite zdrave a clovek je aj nervoznejsi a agresivnejsi..
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

A potom sa dostavame k "Blue balls"
Concorde
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Concorde »

Lmao, to sa tu prebera nie ze len nie je veda, ale toto neni ani len pseudoveda :lol:

- Masturbacia NEznizuje testosteron, je na to tona studii. S jedinou vynimkou -- 7dni po poslednej masturbacii testosterone vystreli o 50% [1], potom ide naspat do normalu (ci s alebo bez)
- mnozstvo testosteronu koreluje ale automaticky neimplikuje "nadrzanost" (hra rolu kopa inych faktorov)
- Mnozstvo vitaminov ako napr Zn ktory je obsiahnuty v tejto cennej kvapaline je takmer irelevantny, radovo nizke percenta dennej doporucenej davky.

[1] A research on the relationship between ejaculation and serum testosterone level in men. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12659241

Trocha spravte research predtym ako napisete svoje pocity :roll: :)
Prílohy
main-qimg-813a592e9db6d3e618ede3a2b11aa761.png
main-qimg-813a592e9db6d3e618ede3a2b11aa761.png (24.81 KiB) 1612 zobrazení
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aacid napísal:pocul som uz viac krat nazor ze casta masturbacia znizuje testosteron... zaujimalo by ma co je na tom pravdy. jasne ze ked menej masturbujes tak si viac nadrzany a tym padom aj akcnejsi a odvaznejsi, ale ci to ma nieco realne spolocne s testosteronom...
Neznižuje.
Napísať odpoveď